7 Beauty Products To Help You Feel Your Best For Christmas

14:29


Fie ca va petreceti Craciunul acasa, alaturi de familie si prieteni sau veti merge la o petrecere, machiajul si produsele alese pentru a ne completa tinuta sunt foare importante, iar unele dintre ele pot sa ne schimbe instant, nu doar aspectul, dar si felul in care ne simtim. Eu am ales cele 7 produse care pentru mine fac lucrurile sa fie cu totul altfel si pe care le recomand pentru evenimentele festive care ne asteapta spre sfarsitul acestei luni. 


Ochii sunt cei mai importanti. Sincera sa fiu, de cele mai multe ori nici macar nu port ruj, dar ochii trebuie pusi in valoare, iar acum e momentul pentru fardurile metalice si sclipitoare, tonuri aurii si argintii (oh, wait, I wear gold in my lids all the time)... pentru mine, preferatele mele sunt...


Glazel Visage Loose Eyeshadow


Poate ca sunt cei mai buni pigmenti incercati pana acum. Sunt fardurile care ma impresioneaza de fiecare data cand le aplic, fie ca le aplic uscate sau umede, iar nuantele sunt minunate. Eu am 5 pana acum, am si o postare in care va vorbesc despre ele (aici) si chiar mi se pare ca sunt perfecte. Bineinteles, preferatul meu e cel auriu, nuanta e perfecta, textura fina il face atat de usor de aplicat, iar cu o pensula plata pentru fard nu trebuie sa va faceti griji ca veti avea mult prea mult fallout, desi va reomand sa realizati machiajul ochilor prima data. 

Lancome Grandiose Mascara


Cred ca acest produs, pe langa un altul despre care va voi vorbi curand, este cel care imi ofera un aspect foarte frumos genelor, le alungeste, si daca stii cum sa il aplici, va oferi si volum. Mentine genele curbate, nu se transefera, nu curge... este o textura si o formula foarte buna. Chiar daca este un produs ceva mai scump, efectul oferit este superb. Daca totusi doriti o varianta de mascara foarte buna, dar la un pret mai prietenos, va recomand Melkior I feel pretty mascara, eu l-as compara mai mult cu Effect Faux Cils de la YSL, dar va oferi efectul acela frumos de gene voluminoase. 



Sephora Cream Lip Stain in 01- Always Red

Probabil cel mai popular ruj rosu, dar e o nuanta perfecta de rosu intens care atrage toate privirile, intr-o formula mata, rezistenta si perfecta pentru petrecerile de Craciun. Eu stiu ca de fiecare data cand port acest ruj, acesta se va mentine, nu se transfera si va rezista ok si daca voi bea ceva sau voi manca. (review aici)

Lancome L'Absolu Rouge - Indecise

Am ales si o formula mai lejera si hidratanta pe care eu as purta-o cu o mai mare usurinta in timpul zilei si care va oferi mai mult confort. Desi rujul mentionat anterior este rezistent, si in general asta caut la un ruj, acelea nu sunt intotdeauna si cea mai confortabila optiune, iar acest ruj are o nuanta frumoasa de rosu clasic, e ceva mai "sheer", dar textura si felul in care arata il fac sa fie cu totul special. Nu credeam sa spun asta despre un ruj rosu care nu are finish mat... 



Melkior Highlighter in Winter Glow

This is it! Acesta e iluminatorul pe care de la prima atingere in magazin am stiut ca am nevoie de el in viata mea si nu ma mai puteam opri din a-mi misca mana pentru a-l admira. Arata foarte frumos pe ten, iar nuanta aceasta e perfecta daca aveti tenul mai deschis. Il aplic aproape zilnic si nu puteam sa-l uit de sarbatori, nu?

Ciate Nail Polish

Un alt element important sunt unghiile, iar in perioada aceasta tot rosul este nuanta pe care vreau sa o port, iar nuanta mea preferata este Mistress de la Ciate, dar pot sa va spun ca exista la Avon o nuanta asemanatoare in colectia Gel Finish. 



You Might Also Like

2 comments

  1. Iluminatorul imi ofera o atat de mare bucurie...nu stiu de ce, dar imi place sa ma uit in oglinda si sa-l vad acolo...in fiecare zi! :)
    Sarbatori frumoase!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adevarul e ca si mie imi place iluminatorul, mi se pare ca imi completeaza frumos machiajul.. mult timp m-am ferit de el pentru ca am tenul gras...

      Sarbatori fericite!
      Te pup!

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts