Get up, dress up and show up!

19:14



Mi-a rămas citatul acela în minte , iar de ceva timp pot să spun ce îmi descrie activitatea de zi cu zi: mă trezesc, deși uneori tot ce mi-aș dori e să mă trezesc peste o lună, îmi caut o ținută care să mă facă să arăt așa cum trebuie, și indiferent de dispoziția mea pun un zâmbet pe față și mă prezint la datorie.

Țin să vă spun de pe acum că acesta nu e genul obișnuit de postare, azi nu am să vă spun ce ținute sunt potrivite pentru job și nici de machiajul potrivit pentru școală, nu am să vă spun cum să vă îngrijiți pielea și nici cum să vă aranjați părul, ci mai degrabă am să vă spun câte ceva pentru minte și suflet.

Cred că avem cu toții momente în care nu suntem ok. și știți ce? E ok să nu fii ok. E ok să ai zile în care să nu ai chef, în care să stai în botoșei cu o cană de ceai în mână și cu laptopul în brațe răsfoind blogurile preferate, și e atât de ok să îți iei tu timpul necesar să te vindeci, să te pui pe picioare. Eu sunt o ființă care simte prea mult și prea intens, iar uneori sunt copleșită de lucrurile din jurul meu, mi-e frică și poate că am momente în care încă mai sunt un copil. Sunt un copil când văd că cei din jur nu mai acordă importanță micilor bucurii din jurul lor, și spun că sunt copil pentru că eu încă văd bucuria din fiecare sărut și fiorul îmbrățișării de care ți-a fost dor. Sunt un copil, ascuns, printre cei care nu mai simt, printre cei care uită că ceea ce contează cu adevărat este ceea ce simți și nu lucrurile atât de palpabile și practic inutile pentru fericirea la care tânjim.

Și totuși, deși e ok să nu fim ok, și e ok să vrem să ne detașăm, totuși trebuie să fim acolo, zâmbind, să fim puternici și plini de viață chiar și atunci când nu mai avem un strop de energie. Ne punem pe picioare! De ce? Pentru că nu poți lăsa să treacă viața pe lângă tine fără ca tu să zâmbești măcar odată pe zi, și nu poți lăsa ca sufletul tău să tânjească după bucuria fiecărei zile. Așa că, chiar dacă ești alături de mine, undeva pe jos pe aici, ridică-te cu mine și zâmbește!


Trezește-te, ia-ți rochia sau bluza preferată, pune-ți rujul care te face să te simți specială și mergi mai departe!

You Might Also Like

4 comments

  1. E ok sa nu fii ok! Imi place postarea ta...din suflet! Asa cum am scris si pe FB...nu trebuie sa treaca prea mult timp in care nu suntem ok. Viata trece, poate altii au nevoie de noi!
    Te pup

    ReplyDelete
  2. Subscriu, subscriu! Si mie imi pare ok sa nu fii ok! Face parte din firescul vietii!
    Am savurat postarea ta, Andreea!

    Pupici si zambete! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts