My Fall Wishlist

22:20



RO:

Bună dragele mele!
Astăzi mă gândeam să vă prezint un mic wishlist pentru toamna aceasta. Septembrie e o lună pe care mereu o aștept cu drag, e și ziua mea luna aceasta, poate și acesta ar fi unul din motive.
Sunt multe lucrușoare pe care mi le doresc de ceva vreme și poate măcar o parte din ele le voi achiziționa curând. Majoritatea produselor sunt de pe www.makeup-shop.ro, un site drag mie, unde mereu găsesc produse minunate, dar sunt și câteva pe care probabil că le voi achiziționa din Sephora sau Marionnaud.



EN:

Hello my dear ones!
Today I thought I might show you a little wishlist for Fall. September is a month that I always loved and been eager for, maybe beacuse my birthday is in September too. There are a lot of things that I want  for a while now and maybe at least a part of them will come into my collection this month. Most of them can be bought from www.makeup-shop.ro, Sephora or Marionnaud.


Too Faced Chocolate Bar-- e mult prea frumoasă ca să nu îmi doresc să o am. 


Urban Decay Naked Palette-- Ei bine, I love Neutrals and Golds, și paleta aceasta le are din plin, toate nuanțele pe care le iubesc puse la un loc.

Câteva produse de la Sleek, în special blush-uri, deja am în minte vreo doua palete din cele care conțin câte trei.


Pensule Real Techniques-- Pentru ca am deja setul lor de pensule pentru ochi și e genial, așa că vreau să îmi întregesc colecția de pensule și cu acestea. Sun de o calitate excepțională și raportul calitate preț este chiar unul bun.



You Might Also Like

12 comments

  1. Si eu imi doresc un blush Sleek si, in special, Face form-ul. Am paleta Storm de la ei si o indragesc foarte tare, ma gandesc ca toate produsele sunt la fel de bune.
    O saptamana frumoasa!
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am Oh, so Special de la Sleek si blush-ul Life's a peach. Sunt minunate si vreau mai multe. Calitatea e foarte buna, sunt foarte pigmentate si rezista destul de bine pe ten.
      O sapatamana frumoasa si tie!
      Te pup!

      Delete
  2. N-arata rau deloc wishlistul tau :D Sper sa se materializeze cat de curand. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, sper si eu ca voi intra curand in posesia a macar catorva lucrusoare pe care le-am mentionat mai sus :)
      Kisses :*

      Delete
  3. Și mie îmi făcea Naked cu ochiul dar m-am răzgandit. Că și așa nu folosesc prea des fard. Am zis că e posibil să îmi iau de la Nyx o paletuță cu niște nuanțe mai naturale. Că și așa nu cred că termin eu atâtea farduri :))

    De la Sleek am niște palete, kit-ul de contouring în nuanța Light.. Pout Polish-ul nu îmi place. Miroase dulce, a caramele parcă dar am senzația că se simte lipicios. Nici nu știu dacă îl mai am. Cred că l-am aruncat. Era în nuanța peach perfection parcă dar lăsa o senzație lipicioasă pe buze. Sleek au produse bune dar ce am avut eu de buze de la ei nu mi-a plăcut. Că am mai avut un gloss, era unul cu pensulă, la fel, se întindea ciudat.

    Spor la shopping!

    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu de la sleek am blush, e awesome, am paleta, e awesome, dar nu am nimic de buze inca, voiam un ruj sincer, dar nu m-am hotarat inca daca o sa iau de la Sleek rujul sau nu, ca parca mi-as lua de la NYX :)) decizii, decizii :D
      mai am si cateva palete de la The Balm in vizor...asa ca sunt curioasa cu e o sa ajung eu in mana la final :))

      Delete
  4. Și eu îmi doresc exact aceleași produse! <3 Draga mea , te-am nominalizat pentru tag-ul Very inspiring Blogger Award. Mi-ar plăcea tare mult să aflu 7 lucruri despre tine! Te invit pe blogul meu să afli despre ce este vorba >>http://dianaschoises.blogspot.ro/2014/09/tag-very-inspiring-blogger-award_10.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca iti plac^^ si multumesc pentru nominalizare, cu siguranta curand va aparea postarea :)

      Delete
  5. Și eu am pus ochii pe o paletuță de blush-uri de la Sleek :D.
    Kisses!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blush-urile lor sunt foarte bune, eu am unul si vreau sa imi iau mai multe :D

      Delete
  6. Si eu ador nuantele aurii si cele nude pt machiajul ochilor...si vreau sa incerc si cateva produse Sleek. Wishlist-ul meu pentru aceasta toamna : http://beautiful-and-special.blogspot.ro/2014/08/my-autumn-2014-wishlist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Îmi plac fardurile de pleoape de la Sleek și le recomad, au o calitate foarte bună :)
      Am să mă uit și eu pe wishlistul tău :*

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts