Review: Essence I love Stage Eyeshadow Base

18:37





Essence I love Stage este o baza de machiaj pentru ochi pe care am achiziționat-o acum câteva săptămâni în speranța că își va face așa cum trebuie treaba, însă deși credeam că voi fi mulțumită de acest produs, eu nu prea am fost.

Am folosit-o de mai multe ori pe parcursul celor câteva săptămâni, cu farduri de pleoape de la diverse firme: Too Faced, Sleek, Alverde, Dior, însă cu niciunul dintre acestea comportamentul nu a fost diferit, și mă refer aici că rezistența fardului de pleoape nu a fost deloc mărită așa cum se presupune că ar fi trebuit. Eu eram obișnuită cu baza de la Avon, pe care am recumpărat-o de vreo 3 ori și eram mulțumită de ea, dar cum mie îmi place să încerc produse noi am vrut să o văd și pe aceasta. Mie nu îmi place să mă joc cu jumătăți de măsură, așa că dacă nu rezistă așa cum trebuie, nu îmi place. Cu baza de la Avon îmi rezista machiajul aproape toată ziua, cu aceasta însă, undeva după câteva ore, în jur de 6, farurile de pleoape erau deja adunate în pliu, indiferent de firmă, textură, finnish sau cantitatea de bază aplicată.


Nu îmi place să desființez cu totul un produs și nu vreau să spun că acesta nu e bun deloc, pentru că depinde foarte mult de tipul nostru de piele, eu am pleoapele pe care fardul nu rezista extrem de mult fără o bază, iar cu aceasta nu prea rezistă așa cum sunt obișnuită și așa cum mi-aș fi dorit. Auzisem fete care spuneau că e bună și altele care spuneau că nu, ce vă voi spune eu este că: dacă nu aveți mari probleme cu pleoapele uleioase (urât sună, dar așa e) și fardul rezistă cât de cât și fără bază, aceasta s-ar putea să vă placă, dacă sunteți în aceeași categorie cu mine, cu siguranță nu. 



Disclaimer: Părerile pe care le avem asupra unui produs pot fi asemănătoare sau diferite, dar eu cel puțin am să vă prezint părerea mea în cel mai pur stadiu.

You Might Also Like

8 comments

  1. Mie-mi place foarte mult. Dar cea de la Avon mi se pare nasoala, deloc nu mi-a placut. Deci cred ca e vorba de.. om :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, cum spuneam depinde de fiecare. Avem pielea destul de diferită și ce funcționează pentru unul poate să nu funcționeze pentru celălalt, depinde cum reacționează produsul cu pielea :D

      Delete
  2. Eu nu am testat baza aceasta, insa am aceeasi problema: pleoape foarte uleioase pe care fardul nu rezista si nu se aplica prea bine. Eu folosesc de aproape un an baza de la Radiant care este perfecta, spun eu. Spre exemplu, de Revelion, machiajul ochilor a ramas la fel de intens pe tot parcursul serii si, dupa aproape 12 ore, nu vedeam nicio diferenta fata de atunci cand plecasem de acasa. Atat ca trebuie aplicata destul de putina si intinsa uniform, apoi lucra repejor cu culorile pentru ca le seteaza aproape imediat.
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe aceea nu am incercat-o, dar suna tare bine. Poate o voi incerca, ca tot caut una care sa fie buna, cea de la Avon e ok, dar cred ca se poate ceva mai bine de atat :D

      Hugs and Kisses
      :*

      Delete
  3. Eu am http://www.makeup-shop.ro/pagina/produs/categorie/ochi/baza-machiaj/produs.354-baza-machiaj-nyx-hd-eyeshadow-base și mi se pare extrem de bun. Chiar rezistă fardurile pentru ore întregi. Și asta spune cineva cu pleoape uleioase. Singura problemă e că trebuie să aplici o cantitate tare tare mică. Altfel imediat după aplicare, după ce clipești de câteva ori se strânge în pliu. De asta recomand să îl aplici, îl întinzi, aștepți câteva secunde, maxim un minut, întinzi ce s-a adunat în pliu ( dacă e cazul ) și apoi aplici fardul. Eu nu cred că am să mai încerc altă bază. Am mai avut doar de la elf.

    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe cea de la elf am avut-o si eu. Suna bine ce spui despre cea de la NYX si cred ca am sa o pun pe lista pentru urmatoarea mea comanda de site :D

      Kisses :*

      Delete
  4. Si eu am avut-o, dar nu mi s-a potrivit nici mie. Momentan folosesc baza de machiaj de la Radiant, care e destul de ok, dar am pe wishlist baza de machiaj de la Too faced. Kisses :*

    http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu o vreau pe cea de la Too Faced, dar nu ma indur sa dau atat de mult pe ea...dar cine stie, poate, poate..
      Pupici :*

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts