MARCH BEAUTY HAUL

21:17


Dupa o perioada in care m-am abtinut sa nu imi iau nimic desi tot vedeam cate ceva care sa imi atraga atentia, am mai achizitionat cateva produse de machiaj, iar despre unele mi-am facut deja o impresie, iar altele inca ma mentin in stadiul de confuzie, asa ca daca voi le-ati incercat, mi-ar placea sa imi spuneti in comentarii cum vi s-au parut sau cum le folositi voi. 

Incep prin prima mea comanda pe InspiredBeauty, de unde am luat 2 produse, unul fiind atat de apreciat in online incat entuziasmul meu era maxim dupa ce am apasat butonul de finalizare a comenzii. LA Girls Pro Conceal si LA Girl Pro Coverage Foundation sunt cele doua produse pe care le-am achizitionat si inca nu stiu exact care este parerea mea depre ele. Fondul de ten l-am luat in nuanta White pentru ca vreau sa il folosesc impreuna cu alte fonduri de ten, pentru a le aduce la o nuanta mai potrivita pentru mine, eu fiind foarte deschisa, totusi este un fond de ten cu un finish luminos si simt ca am nevoie de o pudra ceva mai intensa/matifianta decat cea pe care o am pentru a se potrivi cu tenul meu gras. Corectorul l-am luat in nuanta Porcelain, si este potrivita pentru mine si cu subton galben. Daca vreti sa va dau mai multe detalii intr-o postare de tip review, let me know. 

Tot intr-o seara am intrat si pe 1001cosmetice, de unde nu mai comandasem de ceva timp, si am luat si de acolo cate ceva, cateva lucruri pentru mama si cateva pentru mine. Pentru mine am luat un kit de conturare de la Catrice despre care pot sa spun deja ca e foarte fain. Nuanta e foarte buna pentru mine, nu e nici prea calda, nici prea rece, se aplica frumos si rezista bine. Am mai luat si o mascara (nu ca as mai fi avut nevoie, dar aceasta e waterproof) de la Maybelline, The Falsies, care e awesome si o pensula ovala de la Makeup Revolution -- cum se foloseste pensula asta? Inca sunt confuza si mi se pare ca nu arata fondul de ten asa cum sunt obisnuita, dar nu ma pripesc in a spune nimic inca. 

Tot de la Maybelline am luat si Better Skin Foundation si mi se pare ca are o formula faina, dar inca nu ma pot pronunta pentru ca nu am reusit sa il folosesc foarte mult. 


Pe langa produsele de machiaj, am achizitionat si din DM doua produse pentru par din gama noua de la L'oreal si noile masti de fata de la Garnier. Cred ca sunt cam singura persoana care nu e in totalitate multumita de mastile de la Garnier: mi se pare ca aduc intr-adevar un plus de hidratare, dar senzatia de dupa utilizare ramasa pe ten nu este tocmai ce asteptam de la ele, ci mi se pare ca ramane ca o pelicula pe ten, usor lipicioasa, iar asta pe mine nu ma incanta. 

Samponul si masca imi plac in masura in care ma gandesc la felul in care arata parul dupa spalare: e usor, curat, cu volum, dar eu am scalpul foarte sensibil si mi se pare ca nu se inteleg atat de bine ca utilizare la fiecare sapalare, asa ca probabil va trebui sa le folosesc alternativ cu altceva, dar daca nu aveti probleme in general cu scaplul, probabil o sa va placa. 

Care sunt produsele pe care le-ati achizitionat in ultimul timp? Ce produse din cele de mai sus va atrag si pentru care doriti un review?

You Might Also Like

12 comments

  1. Eu sunt curioasa de concealerul LA girl si de sampon :D Scalpul meu e haos lately.. initial am facut matreata, acum ca s-a cam dus, a inceput doar sa se ingrase foarte repede.. si caut o solutie mai buna decat samponul de la Selsun Blue, care isi face treaba, dar usuca parul in ultimul hal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probabil o sa scriu curand de concealer, inca il testez cu diferite fonduri de ten sub ca sa vad cum se comporta. Samponul e nice, daca ai un scalp fara probleme (cred); scalpului meu nu ii prieste in totatlitate, il usuca destul de tare, asa ca nu il voi mai folosi la fiecare sapalare, ci probabil la cateva. :D

      Delete
  2. La fel ca si Romina, si eu as vrea sa vad cum se comporta LA Girls Pro Conceal. Momentan folosesc de la Nyx si de la MAC, as vrea sa alternez si cu altceva. Plus ca imi place sticluta, banuiesc ca are pompita nu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sticluta concealer-ului are o pensula la capat pentru aplicare, mie mi se pare ok aplicatorul. Concelear-ul il tot testez cu diverse fonduri de ten sub si am sa scriu curand despre cele doua produse, incep sa se contureze mai bine impresiile mele despre ele. :D

      Delete
  3. mastile garnier si argila loreal imi plac mult. tot am auzit despre concealerul LA , dar nu stiu daca totusi imi trebuie, nu am cearcane .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu folosesc zilnic anticearcan, chiar daca am niste cearcane usor maronii, le acopar cu fondul de ten destul de bine, dar eu il mai folosesc si pentru iluminarea fetei, sau pentru a corecta imperfectiuni.

      Delete
  4. Si eu sunt curioasa de produsele LA. Sunt apreciate de multa lume si momentan nu-mi doresc de la ei decat corectorul! Nu de alta, dar nu pot sa folosesc produsele toate pe care le am in termen...si mi-e mila sa le arunc..in cazul in care as uita de ele! Dar asta nu se intampla decat daca nu mi se potrivesc si nu apuc sa fac un schimb cu cineva, sau sa le ofer pur si simplu cadou! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, si eu incerc sa folosesc in mare ce am, sa nu mai fiu nevoita sa arunc din ele. Revin curand cu detalii despre produse, vreau sa fiu sigura pe ce spun :D

      Delete
  5. ultimul "produs" achizitionat de mine a fost cutia de rasfat de la DM de care sunt incantata.... dar cred ca se putea si mai bine.. :D

    Ai aici o multime de produse interesante. am folosit doar mastile si mie imi plac destul de mult. :) Hidratarea pe care o ofera este pentru mine un mare plus. :D

    Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt destul de hidratante mastile, dar mie nu imi place senzatia de dupa, cred ca m-am obisnuit prea tare cu alte produse care imi dau o cu totul alta senzatie.
      Kisses

      Delete
  6. Sunt foarte curioasa cum ti se pare fondul de ten L.A. Girl in nuanta White. Eu mi-am luat nuanta Fair, care este totusi cam inchisa pentru mine si din acest motiv as fi vrut sa iau si nuanta White si sa le combin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca iti place textura si formula la Fair, poti sa iei white sa le combini, pentru ca se vor amesteca uniform. E alb pur fondul de ten, insa eu il vad mai potrivit pentru ten uscat. Cat de curand am sa scriu si review, o sa fac si poze cu nuanta. Mi se pare ca e putin cam glowy ca formula, dar cred ca asa sunt toate nuantele, iar eu am ten gras, inca sunt in cautarea unei metode sa il fac sa reziste ceva mai bine pe ten, dar am reusit cu el sa imi aduc la nuanta potrivita fondurile de ten pe care le am, si mi-ar fi tare util ca am vreo 2 fonduri de ten care nu mi se potrivesc ca nuanta, le-am luat online, si imi sunt prea inchise...

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts