Beauty: Nightime Skincare Routine

18:44


Îngrijirea pielii e cea mai importantă, iar dacă vă place să utilizați machiaj zilnic e cu atât mai importantă. Astăzi vreau să vă vorbesc despre rutina mea de îngrijire din fiecare seară, și indiferent cât de târziu mă culc am câțiva pași pe care îi respect de fiecare dată pentru a menține tenul curat și fără probleme.

Am ten sensibil, deci produsele pe care le folosesc trebuie să fie destinate unui ten sensibil pentru a nu apărea reacții urâte pe piele, iar eu vă recomand să folosiți cât mai multe produse naturale.

Iar acum să începem, primul pas este înlăturarea machiajului, iar eu pentru asta folosesc câteva produse care își fac treaba destul de repede și sunt eficiente în a îndepărta cea mai mare parte a machiajului. Pentru demachiere folosesc loțiunea micelară de la Yves Rocher( v-am prezentat-o aici) și Garnier Express 2 in 1 Eye Makeup Remover pentru că eu mereu am mascara waterproof, pentru că la mine altfel nu se poate. Dacă, totuși, am o seară în care nu mă grăbesc și vreau să mă răsfăț puțin, în locul celor două menționate anterior voi folosi ulei de cocos (pur și presat la rece, îl folosesc pe cel de la Solaris) și trebuie să vă spun că e extraordinar. Îndepărtează tot de la fond de ten la mascara, waterproof fiind, iar eu de multe ori îl prefer în locul demachiantului obișnuit.

După ce am terminat cu machiajul, ei bine, produsele anterioare nu oferă curățarea necesară tenului, și nu, un șervețel demachiant sau mai multe dischete demachiante îmbibate în orice fel de demachiant nu sunt destul pentru a vă îndepărta tot machiajul, întotdeauna trebuie să urmeze un gel/cremă/produs de curățare a feței. Eu folosesc gelul Skin Moisture de la Elmiplant sau Crema exfoliantă de curățare de la Sephora. Amandouă curăță tenul perfect, dar cea de la Sephora adaugă și o ușoară exfoliere chimică.

Pasul următor este hidratarea sau exfolierea, pentru că eu urmez momentan un fel de rutină de exfoliere chimică. Dacă e seara detinată exfolierii, ei bine voi folosi tratamentul de la Isis Pharma, iar daca nu, atunci voi folosi pproduse hidratante si hrănitoare pentru tenul meu. În principiu, seara folosesc uleiuri, fie de avocado, de argan și/sau cocos. Uleiul de avocado e minunat pentru ten și v-am vorbit puțin despre el într-o postare anterioară, cel de argan de asemenea e bun pentru tenul care are nevoie de hidratare, iar pe cel de cocos îl folosesc pe gene și zona ochilor. sau în anumite seri pe toată fața, dar cu mare grijă.

Acesta ar cam fi ultimul pas, deși mai e unul pentru cazurile în care tenul meu are probleme, ar atunci folosesc pe zonele respective Crema Ultraactivă de la Gerovital Plant pentru a remedia acneea.

Acestea fiind ”scrise” v-am povestit și rutina mea de îngrijire. Sunt curioasă ce faceți voi în fiecare seară pentru îngrijirea pielii voastre și aștept să îmi povestiți și voi ce vă place să folosiți.

Întrebări:
------------------------
Ce produse de îngrijiee folosiți seara?
Care e produsul vostru pereferat de curățare?
A fost utlă postarea mea?

Aștept răspunsurile voastre! Vă pup! :*

You Might Also Like

10 comments

  1. O loţiune de la Avon. Apa micelară de la Loreal. Da, mi-a plăcut!


    Te urmăresc prin GFC. Urmăreşte-mă şi tu!
    Te aştept pe blogul meu : http://beau-typhoon.blogspot.com.

    ReplyDelete
  2. Mie imi plac foarte mult postarile de acest gen, inotdeauna inveti ceva nou. Eu ma gandesc sa intoroduc in rutina mea un ulei, iar cel de jojoba se spune ca ar fi potrivit pentru tenul meu gras,Nu sar niciodata peste curatare, tonifiere si hidratare, pentru ca, daca o fac, pielea mea se razvratese teribil. Eu iubesc apa micelara Garnier, mi se pare ca indeparteaza machiajul foarte bine si am de gand sa o recumpar.
    Saptamana fabuloasa sa ai!
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mă bucur ca ți-a plăcut și postarea mea. Uleiul de argan e iarăși potrivit pentru că e uun ulei uscat, dar trebuie folosite cantități mici pentru ca e considerat a fi puțin comedogenic, dar eu nu am avut probleme cu el. Iar cel de avocado e de asemenea minunat. Și eu aș vrea să îl încerc pe cel de jojoba pentru că am auzit tare multe lucruri bune despre el.
      O săpămână frumoasă și ție!
      Pupici!
      :*

      Delete
  3. Îmi place foarte mult acest tip de postări pentru că mereu citesc de produse noi şi aşa testez alte şi alte produse, încât ajung să cunosc produsele care mi se potrivesc cel mai bine.
    Eu folosesc seara demachiantul delicat cu extract de floare de colţ de la Gerovital Plant şi apoi loţiunea micelară de la Garnier.
    Te pup :*
    http://annie-s-thoughts.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca ai trecut si pe la mine pe blog, draga mea, si ca ti-a placut postarea.
      Te pup!
      :*

      Delete
  4. Foarte frumos si interesant articolul, dar mie personal mi-ar placea sa inserezi si poze cu produsele despre care vorbesti, mi se pare si mai atractiv asa. :) Acum, ramane la latitudinea ta cum iti organizezi articolele.
    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca ai considerat interesanta postarea mea. Voi include mai multe fotografii in postarile viitoare :D
      Kisses!

      Delete
  5. Foarte utila postarea, initial am cautat pozele, dar e ok si asa :) Fiecare isi organizeaza articolele in mod diferit. Eu folosesc lotiunea micelara de la Garnier, care isi face treaba foarte bine si are un pret extraordinar.
    Imi place felul cum scrii, motiv pentru care m-am abonat blogului tau!

    http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multmesc draga mea! Da stiu de poze, as fi vrut si eu sa le pun, dar nu am reusit sa le fotografiez pe toate asa ca am decis sa o fac mai mult ca o discutie cu cititoarele mele, am sa incerc sa includ cat mai multe fotografii in postarile urmatoare!
      Te pup!

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts