CONCURS | Castiga propria ta cutie Pick N Dazzle [CLOSED]

18:27


Buna fetelor! 

Astazi am o surpriza pentru voi! Vin cu un concurs, chiar primul organizat de mine, iar acesta este in colaborare cu Pick N Dazzle.

Daca nu stiti inca de Pick N Dazzle, am sa va explic pe scurt despre ce este vorba. Pick N Dazzle este un subscription beauty box pesonalizat, adica ne completam un beauty profile, in care ne vom selecta preferintele in legatura cu produsele cosmetice, iar apoi cand vom primi cutia, continutul acesteia va fi special ales pentru noi. Avem trei tipuri de cutie din care putem alege, Sleek Picks, Dazzling Picks si Premium Picks, iar pretul si brand-urile difera putin in functie de cutia aleasa.

Pick N Dazzle vrea sa va ofere prin intermediul meu o cutie Dazzling Picks a care valuare este de 199 RON, iar voi o puteti castiga gratuit si puteti incerca programul. Ce spuneti? V-am facut curioase?

E un concurs la care m-as inscrie si eu, dar ma bucur ca am ocazia sa il organizez pentru voi. Eu am fost extrem de incantata de prima mea cutiuta Pick N Dazzle, iar daca vrei sa vedeti ce am primiti puteti vedea postarea aici, iar pentru review-ul unui din produse puteti citi aici. Desi nu am apucat sa le fac review va spun ca si celelalte produse sunt de foarte buna calitate si mi s-au potrivit toate.

De asemenea noi brand-uri apar pe Pick N Dazzle, iar cat de curand va incepe si colaborarea lor cu Coty, iar momentan au fost incluse branduri ca Rimmel London, Astor, Miss Sporty, parfumurile David si Victoria Beckham, Sally Hansen si altele.

Acum sa trecem la ce trebuie sa faceti pentru a putea castiga si voi o cutie personalizata:
  • trebuie sa va creati un profil de frumusete pe website-ul Pick N Dazzle, aici.
  • lasati un comentariu cu numele vostru si adresa de mail cu care v-ati creat profilul de frumusete si cu raspunsul la intrebarile: Ce brand-uri actuale din selectia Pick N Dazzle va plac? si Ce brand-uri romanesti v-ar placea sa vedeti pe Pick N Dazzle?
  • pentru o sansa in plus dati un share concursului pe facebook cu descrierea : Castiga propria ta cutie Pick N Dazzle
Alegerea castigatoarei se va face prin random.org iar concursul se va incheia in data de 24 ianuarie 2015, or 12:00 (00:00)

Va astept sa va inscrieti, iar daca pana acum nu erati sigure daca sa va puneti o comanda sau nu, eu va incurajez sa va inscrieti la concurs si poate o veti castiga.

Va pup,
Andreea

You Might Also Like

51 comments

  1. Mi s-a parut super interesant conceptul inca de la inceput si vad ca nu sunt singura. Multumim pentru sansa de a castiga o cutiuta personalizata!
    Numele: Ramona Maria
    e-mail: v_vxramoxv_v@yahoo.com
    In ceea cMi-ar placea sa vad incluse produse din gamele Aslavital, Gerovital, chiar si oje Farmec, despre toae acestea am auzit numai cuvinte de lauda.
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    ReplyDelete
  2. Din selectia actuala Pick N Dazzle imi plac:Indemne, Abellie, Naobay, Teez, La Isla Chique, Vita-Age Aurum ...Brand-urile romanesti care mi-ar placea sa le vad introduse sunt :PellAmar, Vivanatura, Asla Vital.
    Nume: Morar Alexandra
    e-mail: andra9920@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Nume: Horga Iulia
    Email: horgaiulia@gmail.com
    Dintre brandurile actuale, cunosc doar Rimmel London si Miss Sporty, iar Rimmel este unul dintre brandurile pe care le ador.
    Ca si brand romanesc, ar fi poate Farmec, dar poate mai mult mi-ar placea daca ar avea produse de la branduri foarte foarte cunoscute in America si care la noi nu furnizeaza inca anumite produse.
    Share: https://www.facebook.com/ciocoxd/posts/917116324973922?pnref=story

    Multumim ^^

    ReplyDelete
  4. numele Daniela Ionela Iorga
    mail iorga81@yahoo.com
    Din ce am incercat eu imi plac Barielle, Bottega Vita Age,Teeze
    din brandurile romanesti Farmec,Nivea,Cosmetic Plant,Elmiplant,pt ca folosesc des produsele lor si sunt multumita de rezultat!
    share pe fb https://www.facebook.com/daniela.iorga/posts/837499946293405

    ReplyDelete
  5. Maill nicoletavochineci@gmail.com
    Nume Coman Monica Nicoleta
    Dintre brandurile deja existente, mi-a ramas gandul la Naobay si Bottega, dar produsele Naobay ma tenteaza cel mai tare. Ce marci romanesti mi-ar placea sa gasesc? In primul rand, Pell amar, le folosesc de vreo 3 luni, si imi par produse bune. In special gelul anticelulitic care face minuni de la primele aplicari.As m-ai recomanda VivaNatura, produse bio,obtinute prin presare la rece, pe baza de argila si produse naturale, fara consevanti. Am folosit pasta de dinti cu menthol si mi-a placut foarte mult.Mai folosesc o masca cu argint, este super pentru tenul mixt.Mi s-a parut ca are efect purificator. Aceste 2 marci mi se par potrivite pentru o astfel de cutie, cred ca se ridica la nivelul asteptarilor, si cred ca ar trebui privite ca produse de top.
    Share https://www.facebook.com/vochineci.nikoleta/posts/819511564754057?pnref=story

    ReplyDelete
  6. mail.puiaanamaria654@yahoo.com...Nume.PUIA ROCSANA,Din brandurile existente i-mi plac Bottega si Miss Sport,si din brandurile romanisti as recomanda Farmec ,Gerovital

    ReplyDelete
  7. Doamne, ce concurs frumos! ♥ De foarte mult timp îmi doream o asemenea ocazie, am auzit pe blogul tău despre această Cutiuță, dar din păcate, încă nu am avut șansa de a o testa. Pare o adevărată aventură, având în vedere că până la primirea coletului nu se știe ce e înăuntru, iar misterele sunt mereu atractive.
    Eu mă înscriu cu drag. Am completat deja profilul pe adresa mea de e-mail : gabriella.iuliana@yahoo.com și sub numele de Gabriela Popescu. Cât despre brand-uri, le iubesc pe toate, în special MAC, YSL, Dior și Chanel.

    Am vrut ca și prietenele mele să afle de concursul tău, așa că l-am distribuit aici: https://www.facebook.com/Popescu.Gabriela.Iuliana/posts/766223733460569?pnref=story

    Mulțumim, draga mea, pentru o asemenea ocazie. Și, printr-o drăguță coincidență, se pare că acest concurs se încheie chiar de aniversarea mea și a iubitului meu, sper să fie cu noroc.

    Te pup!
    Gabriela Popescu

    www.gabriela-popescu.com

    ReplyDelete
  8. andreea monica covaliu
    monicaandreea98@yahoo.com
    Din portofoliul actual PickNDazzle prefer brandurile Dior,Mac,Astor, pentru ca cred ca sunt foarte bune
    Un produs romanesc pe care il recomnd este Elmiplant,le-am incercat si sunt multumita de ele
    Share:https://www.facebook.com/andreea.cristi.94/posts/333206850206341

    ReplyDelete
  9. FB Roxana Dumitrascuta, adresa de mail roxanamirela77@gmail.com
    Dintre brandurile prezente in PND imi plac toate:)) dar hai sa zic si un brand pe care il ador – Dior!
    Dintre brandurile romanesti, mi-ar placea sa regasesc in PND Gerovital, Elmiplant si Ivatherm, pentru ca sunt marci de renume si de incredere autohtone, cu produse de calitate!


    link de share - https://www.facebook.com/roxana.mirela.9/posts/757552990982139

    ReplyDelete
  10. Nume: Alina Sampetru
    mail: alina_stoian88@yahoo.com
    Produsele preferate din portofoliul Pick & Dazzle sunt cele de la Guess, Sally Hansen (ojele de la ei sunt perfecte, am cateva si rezista foarte mult pe unghie, nu se decojesc si isi pastreaza stralucirea), Astor. Dintre firmele romanesti mi-ar placea sa gasesc Farmec, in special Laptele nutritiv – vitaminizant Doina. Toata lumea stie ca este cel mai bun, hidrateaza, curata, demachiantul ideal.
    Share: https://www.facebook.com/alwssa/posts/1031345180215854

    ReplyDelete
  11. Badea Nicoleta Alexandra
    nicoleta_alexandra1993@yahoo.com
    share: https://www.facebook.com/nicoleta.alexandra.5099/posts/1541536679457277?pnref=story
    Din brandurile existente cel mai mult imi place Dior. Mi-ar placea sa vad branduri romanesti precum Pell Amar si VivaNatura pentru ca am folosit cateva produse de la ei si sunt foarte multumita si consider ca ar trebui sa se regaseasca si ele in beauty box-urile Pick N Dazzle.

    ReplyDelete
  12. Nume: Seceleanu Cristina
    adresa pe care am folosit-o pentru profilul de pe PND: boxea2003@yahoo.com
    fb share:https://www.facebook.com/cristina.pieptea/posts/987397954607158
    Brandul preferat de pe PND este Beyonce Heat. In ceea ce priveste brandurile romanesti in beauty box mi-ar placea sa gasesc Ivatherm, Farmec!

    ReplyDelete
  13. Andree
    izabela.andree@yahoo.com
    https://www.facebook.com/andree.royal.5/posts/1557983037821460
    Dintre branduri imi plac Rimmel London,Miss Sporty,Herbal Care,Guess Seductive si mi-ar placea sa vad si branduri ca Farmec sau Gerovital

    ReplyDelete
  14. Multumim pentru sansa de a castiga o cutiuta cu minuni de la Pick N dazzle, Andreea. :) pentru ca toata lumea a vorbit numai de bine, chiar as fi curioasa sa le incerc si eu produsele ,de acea ma inscriu. :)
    Nume: Ivanciu Dorina
    email: dorysdodo@gmail.com
    Bradurile pe care le cunosc sunt: Rimmel, Miss sporty si Sally hansen.
    Iar ca branduri romanesti mi-ar placea sa vad: Gerovital, Farmec si Pellamar.
    Share :https://www.facebook.com/dorysdodo.dorys/posts/604119409732588( pe pagina mea)
    https://www.facebook.com/IvDorysBeautyBlog/posts/1533143723625257(pe pagina blogului.)
    Pupici:*

    ReplyDelete
  15. nume : Mădălina Bjn
    e-mail : bajenaru.madalina@gmail.com
    Brand-uri din selecția Pick N Dazzle care îmi plac,le cunosc : Miss Sporty,Rimmel London,Herbal Care .
    Brand-uri românești (așa ai specificat :D ) care mi-ar plăcea să le văd pe Pick N Dazzle : Gerovital,Elmiplant,Bioten .

    ReplyDelete
  16. nume PicincuHobjila Viorica
    blue_t42003@yahoo.com
    E foarte frumoasa campania :); ador brandurile Dior si Rimmel si mi-ar placea sa vad pe lista si Elmiplant si Ivatherm, deoarece folosesc produsele lor :)
    https://www.facebook.com/ph.vio/posts/924100007609948?pnref=story

    ReplyDelete
  17. Dintre cele de pe site imi plac cel mai mult Astor si Rimmel, iar dintre cele romanesti Gerovital, Flormar si Elmiplant, sunt de calitate si au preturi accesibile.
    Mari Vasilescu
    vrmnm@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. Vulcu Anca
    e-mail:darkangel240219@yahoo.com
    https://www.facebook.com/arwenmy/posts/999757493384938?pnref=story
    Imi plac de pe site Rimmel London, Sally Hansen, Guess,Mac,etc
    M-ar interesa sa fie pe el Ivatherm,Cosmetic Plant,Gerovital sau Farmec,deoarece sunt multumita de toate.

    ReplyDelete
  19. FB: Bleotu Macrina
    email;maceina.bleotu@yahoo.co.uk
    share:https://www.facebook.com/bleotu.macrina/posts/1022402981119884?pnref=story
    Din brandurile existente cel mai mult imi place Dior. Mi-ar placea sa vad branduri romanesti ca IVATHERM care are produse de calltate.

    ReplyDelete
  20. https://www.facebook.com/eugenia.clepce/posts/877012922350181?pnref=story
    FB Eugenia Clepce
    e-mail Eugenia_clep@yahoo.com
    Mie imi place Astor, Rimmel ca sunt branduri cunoscute. Dintre cele romanesti Ivatherm este cel mai bun, are produsele cele mai calitative

    ReplyDelete
  21. FB lUCIA cLEPCE
    E-MAIL PND blonda_lucia27@yahoo.com
    GFC Blondina luciaforyou@gmail.com
    https://www.facebook.com/lucia.for.you/posts/866868366686304
    e-mail PND blonda_lucia27@yahoo.com
    Dintre branduri, Rimmel mi se pare ca e cel mai ok, folosesc produsele lor de mult timp si sunt multumita!
    Dintre cele romanesti , Gerovital mi se pare foarte ok, raport calitate-pret nemaipomenit de bun!

    ReplyDelete
  22. nume gabriela nastase
    mail -gabrielanastase2000@yaho.com
    share - https://www.facebook.com/gabriela.nastase.58/posts/10205891536397046?pnref=story
    dntre cele existe imi plac Astor, Coty, Revlon, iar ca marci romanesti cred ca si-ar merita locul pe site-ul lor intre branduri de renume Farmec si Gerovital sunt branduri romanesti number one

    ReplyDelete
  23. Nume facebook: Andreea Urs
    Mail: dangerous_teea@yahoo.com
    Din selectia pick n dazzle imi plac brandurile rimmel,astor. As vrea sa vad si produse romanesti precum cele de la farmec,aslavital.

    ReplyDelete
  24. Multumim pentru sansa de a castiga aceasta minunata cutiuta Pick-n-dazzle !
    Pe FB sunt Mirela-Liliana Ion.
    Mi-am facut profilul pe Pick N Dazzle cu adresa mirelaburcescu20@yahoo.com.
    Dintre brandurile deja prezente in minunatele cutiute Pick N Dazzle,inclusiv cele adaugate in luna ianuarie, imi plac David Beckam ,Beyonce si Miss Sporty ,pentru ca sunt produse de calitate,care isi merita locul pe care si l-au castigat pe piata.
    Dintre brandurile romanesti,mi-ar placea sa gasesc in cutiutele Pick N Dazzle gelul exfoliant zilnic de la Elmiplant; eu il folosesc pentru exfoliere si sunt foarte multumita de efectele lui.De asemenea am mai folosit la recomandarea unei vanzatoare gelul de dus crema Catifelat,si am fost placut impresionata si de acesta.
    Un alt brand romanesc care cred ca ar trebui sa fie prezent in cutiile Pick N Dazzle este Farmec,au o gama diversificata de produse,la preturi avantajoase si sunt produse de calitate. De la Farmec am folosit demachiantul 2 in 1 cu Argan si mi-a lasat o impresie foarte buna.
    Am folosit si produse de la Gerocossen,si anume Lapte protectie solara FPS25 si Lapte hidratant dupa plaja - After sun ;acesta din urma contine ulei de argan si aloe vera,face minuni pe pielea infierbantata dupa expunerea la soare,plus ca miroase minunat.
    Link-ul de share este : https://www.facebook.com/burcescu.mirelaliliana/posts/924253807606990?pnref=story
    O zi minunata iti doresc !!

    ReplyDelete
  25. Nume: Izabela Horvath
    mail: izabela_kat@yahoo.com
    Din cele existente, imi plac: sally hansen, bottega, guess.
    Din cele romanesti, ar merita Ivatherm, Oxyance, Gerovital

    ReplyDelete
  26. Share:https://www.facebook.com/fairytalela/posts/1543286965940564
    Fb:Ella Pop
    email inscriere:fairytaleingeras@gmail.com
    Mi-ar placea sa vad si produse de la Farmec. Imi plac brandul Rimmel.

    ReplyDelete
  27. Nume: PASERE RODICA MIHAELA
    E-mail: mikyangel007@yahoo.com
    Dintre brandurile existente imi plac Astor si La Isla Chique
    Iar brandurile romanesti pe care mi-as dori sa le gasesc in cutie sunt :Gerovital si Elmiplant
    Share: https://www.facebook.com/mikyangel.mikyangel/posts/818539874854086?pnref=story

    ReplyDelete
  28. nume:Agache Nicoleta
    e-mail:n.agache76@yahoo.ro
    share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/786911091400285?pnref=story
    Dintre brandurile existente imi place Mac,Dior si Revlon.Dintre cele romanesti,mi-ar placea Farmec si Pellamar.

    ReplyDelete
  29. Nume: Valerica Teodorof
    E-mail: vally_the_devil@yahoo.com
    Dintre brandurile existente imi plac Astor, Coty, Revlon, Rimmel, Sally Hansen, Guess, Mac, iar dintre cele romanesti pe care m-as bucura sa le regasecs in cutie sunt Ivatherm, Oxyance, Gerovital, Elmiplant si Aslavital.

    ReplyDelete
  30. Din portofoliul actual PickNDazzle prefer brandurile: Astor, Dior,Rimmel London,Guess Dintre brandurile romanesti recomand Gerovital conturul Derma + si crema antirid si fermitate Derma+, efectul de diminuare a ridurilor este vizibil iar de la Cosmetic Plant,crema contur ochi Q10 + ceai verde,sunt foarte bune calitativ, iar preturile sunt acceptabile Cont PND email elenutza.ella39@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. Nume: Hinganescu Ana Roxana
    Incrisa cu pagina de facebook cu numele H Ana Roxana
    Adresa de email: ana_roxana23@yahoo.com
    Din brandurile deja existente imi plac: Rimmel London, Astor si Sally Hansen.
    As vrea sa vad din brandurile romanesti urmatoarele: Bioten si Gerocossen.

    ReplyDelete
  32. Nume: Simina Vieriu
    Share: https://www.facebook.com/simina.vieriu/posts/1554952021411599?pnref=story
    E-mail: vieriusimina94@yahoo.com
    Din portofoliul actual imi plac brandurile Rimmel, Guess, Dior.
    Dintre brandurile romanesti as vrea sa vad Gerovital, Ivatherm, Aslavital, Farmec.

    ReplyDelete
  33. Share: https://www.facebook.com/claudia3187/posts/10153034927244805?pnref=story
    mail: claudia_3187@yahoo.com
    FB: Claudia Simion
    Din actualul portofoliu imi plac Naobay si Dior.Din noile brand-uri imi plac Astor si Rimmel. Dintre cele romanesti mi-ar place sa gasesc Pell amar si Vivanatura, deoarece au produse foarte bune, care merita sa se regaseasca intr-un astfel de beauty box.

    ReplyDelete
  34. Epure Gabriela
    epurea_gabriela_89@yahoo.com

    Din portofoliul actual Pick N Dazzle imi plac următoarele branduri: Dior, Nobay şi Astor. Mi-ar placea sa vad branduri romanesti precum Gerovital, Ivatherm, Farmec, deoarece am folosit cateva dintre produsele mentionate anterior si sunt foarte multumita de ele si consider ca ar trebui sa se regaseasca si ele in portofoliul Pick N Dazzle.

    O seara frumoasă!

    ReplyDelete
  35. FB:Janeta Ivan
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/365485416909366?pnref=story
    E-mail:janeta_20072001@yahoo.com
    Dintre brandurile existente imi place Mac si Revlon.
    Dintre cele romanesti mi-ar place sa gasesc Pell amar si Gerovital pentru ca sunt produse bune le-am folosit si le mai folosesc .

    ReplyDelete
  36. Fb Loredana Vlaescu

    Share https://www.facebook.com/loredanavlaescu/posts/797733833607000?pnref=story

    email loredanavlaescu@yahoo.com

    Mi-ar placea sa descopar Revlon, Gerovital sau Avene.

    ReplyDelete
  37. Dintre brandurile actuale imi plac Rimmel, Astor, Dior.
    Mi-ar placea sa vad branduri romanesti precum Farmec si Gerovital.
    Fb: Ioana Dumitru
    mail: ioana_dumitru_ioana@yahoo.com
    share: https://www.facebook.com/ioana.dumitru.5686/posts/422166241292799

    ReplyDelete
  38. email: cdascalu_76@yahoo.com
    link share: https://www.facebook.com/dascalu.carmen/posts/4900331563234?pnref=story
    1. Din portofoliul actual Pick N Dazzle imi plac brandurile: Astor, GUESS si NAOBAY.
    2. Dintre brandurile romanesti mi-ar placea sa regasesc Farmec, Elmiplant, Gerovital, Ivatherm si Apidermin pentru raportul calitate/pret imbatabil.

    ReplyDelete
  39. https://www.facebook.com/dan.valentinb/posts/683762188401966?pnref=story
    dannimca@yahoo.com
    Astor este cel mai bun, are produsele cele mai ok
    Dintre cele romanesti, Gerovital e, calitativ in raport cu pretul, cel mai bun!

    ReplyDelete
  40. Nume: Camelia Covaci
    profil Pick N Dazzle: cameliacovacib@yahoo.com
    Imi plac brandurile Astor si Dior din portofoliul actual.
    Mi-ar placea sa intre produse de la brandurile Gerovital, Farmec, Ivatherm, produse de calitate, cu efecte benefice pentru piele si corp si la un pret rezonabil.

    Multumim pentru concurs!

    ReplyDelete
  41. fb: caroline maria
    share:https://www.facebook.com/caroline.maria.1029/posts/787999931275521
    email: ionicapetrica98@yahoo.com
    Din portofoliul lor imi plac: YSL, MAC, Naobay, Dior , iar din brandurile romanesti cred ca gerovital cu toata gama de ingrijire ptr par pe care eu o consider f eficienta. Ivatherm care a facut minuni cu apa termala Herculane si-au scos niste produse de ingrijire demne de un spa... si ce-am mai descoperit eu recent..brandul romanesc Plush , un fusion dintre alchimia japoneza si eleganta si delicatetea englezeasca..Niste produse atat de frumos concepute, merita incercate !

    ReplyDelete
  42. Dintre cele care sunt imi plac: Rimmel London,Beyonce,Guess,Astor si Miss Sporty.
    Dintre produsele romanesti Farmec, Elmiplant si Gerovital deoarece sunt branduri cu produse de foarte buna calitate si care merita sa faca parte din cutiuta Pick N Dazzle’s FB:Deea Andreea Drăgan profil pe Pick deea_my.deea@yahoo.com

    ReplyDelete
  43. Ionescu Ada; ada.adutza.24@gmail.com
    Dintre brandurile romanesti mi-ar placea sa gasesc in cutii Farmec,Mario Badescu.
    Brandurile actuale din cutiile PND sunt Sally Hansen, Mac, Rimmel.
    pupici

    ReplyDelete
  44. Aaaaaah, tot sper sa pun si eu mana pe-o cutiuta d-asta! :D Is foarte tentante. Si faptul ca nu stii ce primesti, este si mai tentant!

    Gavrila Alexandra Nicoleta
    E-mail: yiddish_88@yahoo.com
    Imi plac brandurile Bulgarian Rose, Teeez Trend Cosmetics, NAOBAY, INDEMNE, BECKHAM, Sally Hansen, Bottega de Lungavita …
    Recomand brandurile romanesti Pell Amar si Techir pt ca au in compozitie extractul natural de namol sapropelic.
    Share: https://www.facebook.com/gavrila.alexandra.nicoleta/posts/943464049005084?pnref=story

    ReplyDelete
  45. Mi-am creat profilul pe adresa de email dora_zamfir@yahoo.com; Nume: Zamfir Ramona Dora
    Nume Fb: Dora Zamfir
    Link share: https://www.facebook.com/dora.zamfir/posts/721850027923215?pnref=story

    1. Dintre brand-urile existe ma incanta Naobay, Nars, Dior, Guess, Miss Sporty, Astor, Rimmel, cam toate de fapt pentru ca nu am incercat multe (in cazul unora chiar deloc!) produse din portofoliul lor.

    2. Produsele cosmetice romanesti sunt de calitate si eficiente si cred ca merita sa obtina un renume mondial. As miza pe brandurile: Ivatherm- apa micelara este geniala!; Farmec-Gerovital - tratamentul pentru unghii este extrem de bun, m-a ajutat sa le intaresc intr-un timp foartre scurt; si in in ultimul rand, Apidermin, datorita cremei de fata cu laptisor de matca, unt de cacao si vitamina A am reusit sa scap de niste "cratere" de pe fata si cicatricile aferente. Preturile sunt mai mult decat ok, au o gama larga de produse, pentru orice tip de ten (sau corp), produsele sunt extraordinar de bune, efectele vizibile iar raportul calitate-pret e excelent!

    ReplyDelete
  46. Nume: Adina Gavriloi
    Mail: gavriloiadina@yahoo.com
    Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/840109019365429?pnref=story

    Îmi plac brandurile: MISS SPORTY, RIMMEL LONDON
    Mi-aș dori să găsesc brandul Nivea.

    ReplyDelete
  47. fb ene maria mail maria_ene_1964@yahoo.com share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=343824945805575&id=100005342163092&pnref=story Imi plac brandurile Astor si Dior din portofoliul actual. Dintre brandurile romanesti mi-ar placea sa regasesc Farmec, Elmiplant,

    ReplyDelete
  48. Dintre brandurile existente deja în portofoliul Pick N Dazzle îmi plac: Dior,Rimmel London,Miss Sporty si Astor.
    Dintre mărcile românești as vrea să văd în cutiile Pick N Dazzle produsele Farmec,Gerovital crema de fata si contur pentru ochi și Elmiplant,pe care le-am incercat si am fost multumita de ele. CONT PND email marya_marya27@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. Buna!
    Mail: loryblue84@yahoo.com
    share: https://www.facebook.com/lorena.pintilie.7/posts/10203625781357224?pnref=story
    Branduri superbe in cutie: Miss Sporty, Barielle, Dior. Ar fi frumos sa contina si produse romanesti: Ivatherm merita, sau farmec sau Elmiplant.

    ReplyDelete
  50. mail dumitru9catalina@yahoo.com
    https://www.facebook.com/kaiyo.aino.9/posts/704379216345290
    Dumitru Catalina
    Branduri preferate: Astor, Nars, Guess si mi-ar placea sa mai fie Elmiplant

    ReplyDelete
  51. Buna!
    nume:Ioana Gheorghita
    mail: ioana_alinta@yahoo.com
    share:https://www.facebook.com/ioana.a.gheorghita/posts/10206079646889388?pnref=story
    Dintre brandurile aflate la Pick N Dazzle imi plac urmatoarele: Miss Sporty,Rimmel London,Astor,Beyonce,Bulgarian Rose
    Mi-ar placea sa gasesc brandul romanesc Ivatherm,deoarece comercializeaza produse de inalta calitate si foarte eficiente si brandul Apimond,care ofera cosmetice bio,obtinute din produse apicole.

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts