Review: Peeling Cosmetic Glyco-A ISIS Pharma

19:15


Exfolierea este unul dintre cei mai importanți pași ai rutinei de îngrijire pentru o piele sănătoasă și cu o textură perfectă. Acum ceva timp neglijam acest aspect, iar textura pielii trebuie să recunosc că nu era tocmai una bună, dar am studiat apoi mai multe și mi-am dat seama că totuși are trebui să m o rutină de exfoliere bine pusă la punct.

La început foloseam produse de exfoliere mecanică, perie sau exfolianți cu biluțe exfoliante de diverse feluri, dar am ajuns la concluzia, din nou după ceva studiu, că o exfoliere chimică ar fi mult mai bună pentru că anumite particule din exfolianții chimici, având o formă cristalină și în colțuri pot crea micro tăieturi în țesutul pielii.

Am găsit în farmacie peeling-ul chimic de la ISIS Pharma, Glyco-A 12%. Este un tratament exfoliant care se aplică pe timp de noapte, din două în două zile. Sinceră să fiu nu știam cum va reacționa pielea mea, dar trebuie să spun că sunt mulțumită de rezultat. Îl folosesc de mai mult de o lună și textura pielii mele este îmbunătățită, nu am avut probleme de genul apariției acneei în urma utilizării și nu mai am probleme cu zonele de piele uscate.


Eu una recomand acest produs, pot să spun că își face treaba foarte bine, efectele lui sunt mulțumitoare. Tenul are o textură mai fină, este mai luminos, iar produsele aderă mult mai bine la piele pentru că celulele de piele moartă sunt îndepărtate.

Voi ce produse folosiți pentru exfoliere?

You Might Also Like

18 comments

  1. E interesanta propunerea ta :) Eu insa folosesc ceva mai ieftin, desi isi face treaba de minune.

    ReplyDelete
  2. Nu am folosit produsul asta niciodata. Am folosit cateva de la Avon si mi s-au parut decente, mi-am facut treaba cu ele.

    ReplyDelete
  3. Dupa ce am nascut copilul, o batrana din vecini m-a invatat sa imi spal fata cu apa si tarate, sustinand ca este cea mai buna metoda de curatare a tenului. Avea dreptate, insa mandria mea de femeie tanara mi-a soptit ca nu e cazul sa folosesc metode invechite. :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amuzant e ca sunt multe metode de genul care le bat pe cele mai noi:)) daca e sa ne gandim la miere si la uleiuri care aduc mai multe beneficii tenului decat unele dermatocosmetice. Dupa ce invat sa amestec acizii din fructe nu voi mai apela la aczii, de gen cel glicolic pentru exfoliere :D

      Delete
  4. O crema de la Nivea Men mi se pare cea mai indicata pentru barbati . Mi se pare mai populara si sincer ,am vazut efectele ,, pe pielea mea ,,...!!!

    ReplyDelete
  5. e bine ca mai apar si pareri despre produse mai putin mediatizate pe internet si la tv. sunt sigur ca farmaciile sunt pline de produse foarte bune, care insa nu au patrus in zona de publicitate sa poata afla lumea de ele.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu intamplator am gasit acest produs, si ma bucur ca l-am gasit! :)

      Delete
  6. Am tot cautat creme exfoliante pentru incredibilele puncte negre care nu se dau duse...sincera sa fiu, nimic nu m-a ajutat, dar o sa iti primesc recomandarea si voi incerca produsul, poate cine stie... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pentru punctele negre ai putea incerca maști pe baza de argila care curăță foarte bine tenul. Cele de la Asla Vital sunt bune, dar de asemenea și cea cu Argilă și Trandafir de la Vivanatura e minunată. Tenul se simte minunat după utilizarea ei, prețul e chiar mic și pentru mine e una din măștile preferate.

      Delete
  7. Acum, când toţi luptă împotriva ISIS?!

    ReplyDelete
  8. Multumim pentru recomandare! In functie de tipul pielii, rezultatele sunt mai mult sau mai putin pe termen lung, nu?...si de durata tratamentului...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei bine crema acesata indeparteaza stratul de piele moarta de deasupra. E nevoie de exfoliere de macar o data sau de doua ori pe saptamana. Eu am rarit-o la trei zile cu aceasta crema, initial o foloseam la doua. Rezultatele sunt un ten mai fin si fara de zone uscate :) si apar destul de repede, dupa primele doua utilizari.

      Delete
  9. arata foarte bine, chiar m-ai facut curioasa sa imi iau si eu :)

    ReplyDelete
  10. Cum se foloseste crema? Pe piele uscata sau uda? Cum se aplica: se intinde doar? Cit timp se lasa pe piele? Nu scrie nimic de acest fel in prospect.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna. Crema se aplica pe pielea curata si uscata inainte de culcare. Se lasa peste noapte si nu se mai aplica nimic peste ea. O poti folosi o data la doua zile, sau mai rar, nu as recomanda in fiecare seara. Iti va exfolia usor pielea peste noapte :D Eu la un moment dat o foloseam o data sau de doua ori pe saptamana.

      Delete
  11. Multumesc frumos:)

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts