Nails: Flower Nail Art Tutorial (PhotoTutorial)

22:22



Bună dragele mele,
Recunosc ca de ceva timp unghiile mele nu mai au designul complex de acum ceva timp, mai mult din lipsa de timp și sin cauza oboselii care mă urmărește peste tot și pur și simplu prefer doar să mă ocup de formă, adaug o culoare frumoasa, și eventual creez un model rapid și ușor.

Ceea ce vreau eu să vă prezint astăzi este pentru cele cărora le place să se joace cu forme și culori, pentru că vă voi arăta cum puteți realiza un model frumos în câțiva pași.
Să începem cu lucrurile necesare pentru a realia modelul: vopsele acrilice, oricare sunt bune, dar eu ca pictoriță ce era am niște tuburi foarte mari, o ojă pentru bază, de preferat nude sau alb, pentru ca vrem ca floarea să iasă în evidență, deci o culoare pală e perfectă, o ojă transparentă și o pensula foarte subțire, eu vă recomand o pensula cu numărul 0, pentru că vă va permite să detaliați. Acum să mergem mai departe la pașii pe care trebuie să îi urmăm:
  • Aplicăm baza și o lăsăm să se usuce foarte bine. Este esențial să permiteți ojei să se usuce perfect.
  • Amestecăm apoi culorile acrilice pentru a obține culoarea dorită pentru petale și desenăm cele trei petale pe unghie. Încercați să faceți petalele puțin ascuțite la vârf pentru că așa vor arăta ceva mai bine.
  • Am ales apoi să aplic o nuanță mai deschis decât cea pentru baza petalelor. De ce? Acesta e mai mult un lucru de detaliu, dar dă puțină profunzime și o forma mai frumoasă desenului.
  • După finalizarea petalelor cu cele două culor am aplicat puțin alb la vârfuri, din nou pentru a da un efect plăcut.
  • Urmează frunzele. Puteți folosi verdele direct din tub, sau îl puteți închide cu puțin negru, sau deschide cu niște alb.
  • Aplicați câteva puncte galbene în mijlocul florii.
  • Finalizați cu ojă transparentă după ce vopselele acrilice s-au ucat și aveți un design drăguț și unic.

Întrebările mele pentru voi :*
V-a plăcut postarea?
Cum vi se pare această idee?
V-a plăcut modelul?

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts