Frumusețea Oriflame

21:16



Un nou concurs, o nouă poveste, iar astăzi am să vă povestesc despre Oriflame, pentru concursul Dianei (linkul concursului aici)

Am început să mă machiez acum destul de mult timp. Eram o copilă de vreo 13-14 ani care avea nevoie de ceva care să acopere imperfecțiunile care apăreau tot mai des pe ten, care avea nevoie de ceva care să o ajute să se simtă mai bine în pielea ei. Atunci am găsit la mama primul fond de ten pe care l-am folosit vreodată. Era un tub bleumarin, cu scris argintiu sau albastru, deja nu mai știu sigur, de la Oriflame. Îmi aduc aminte și acum cum aplicam puțin din el doar în zonele în care aveam nevoie și era mica mea bucurie care mă ajuta să mă simt și eu din nou drăguță.

Bineînțeles, după acestea am făcut cunoștință și cu alte produse de la Oriflame, printre care o mascara pe care am pus-o mult timp pe primul loc, parfumuri, creme, diverse.

Am avut multe preferate, am și acum un ruj simpatic cu o strălucire superbă, chiar dacă nu e cel mai frumos subiect, dar crema pentru picioare cu coacăze negre e adorabilă.

Oh da, să nu uit, poate vă aduceți aminte, de tușurile mici și drăguțe Very me. Am avut toate culorile, negru, verde, roz, tot ce se putea și eram foarte bucuroasă pentru că ofereau un efect wow ochilor mei. Very me, este de fapt, o colecție mult încercată de mine, pentru că au o varietate de culori plăcute, texturi drăguțe și prețuri accesibile. Blushul lor e simpatic de asemenea, rezistă bine pe ten, și știm bine că nu multe blush-uri la prețuri accesibile fac asta. Ba pot să spun, că Oriflame, de-a lungul timpului a adus multe îmbunătățiri produselor sale. Am încercat rujuri, fonduri de ten, corectoare, iar calitatea lor este din ce în ce mai bună. 

Giordani Gold este o altă colecție dragă mie. Rujurile au texturi plăcute, cremoase, luxuriante. Întreaga paletă de culori a produselor este una atent aleasă, plăcută și versatilă. Parfumul nu a fost tocmai preferatul meu, dar mamei încă îi place.

Oriflame îmi aduce aminte de mine, când am început să mă joc cu machiajul, și Oriflame îmi arată și ceea ce sunt astăzi.

Cu drag, 
Andreea

You Might Also Like

1 comments

  1. am vazut concursul, trebuie sa particip si eu! ce bine ca mai e timp!

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts