Review: Yes To Blueberries Intensive Firming Repair Moisturizer

11:18



Hello,
Iată că vin astăzi cu un review al unui produs pe care l-am așteptat  o perioadă lungă de timp și am fost mai mult decât bucuroasă în momentul în care am reușit să îl includ în rutina mea zilnică. Acest minunat produs este Yes to Blueberries Daily Firming Moisturizer. Am avut înaintea acesteia, tot din gama Yes to… și crema de zi Yes to Cucumbers și tocmai ă am fost atât de mulțumită de ea și de efectele sale am decis să o încerc și pe aceasta, mai ales că i love blueberries.


Textura e una ușoară, lucru care trebuie să spun că eu îl apreciez instant la o cremă datorită tenului meu gras. Intră repede în piele și e o bază bună pentru machiaj. Este destul de hidratanta pentru uzul zilnic al unui ten gras spre normal, poate chiar și uscat, ținând cont că eu am ten deshidratat și face față destul de bine.


De ce am vrut atât de mult să am acest produs? Ei bine pentru că auzisem multe despre brand și pentru că… ei bine de ceva timp sunt mult mai atentă la calitatea produselor aplicate pe ten, deci prefer să folosesc produse cât mai naturale, iar acest brand este perfect pentru asta.


Am fost destul de mulțumită de fiecare din produsele încercate de la această firmă, în principiu de cele două creme de zi menționate mai sus. Ar trebui ca aceasta să fie o cremă antirid, însă eu la 21 de ani nu pot spune prea multe la acest capitol, însă pot aprecia calitățile pe care le are și consider că este într-adevăr un produs bun. E vi-l recomand cu cea mai mare căldură și pot să spun că este potrivit și pentru tenul sensibil și problematic dat fiind că eu fac parte din această categorie.
Kisses,

You Might Also Like

4 comments

  1. Nu am auzit de aceasta firma. Multumim pentru articol! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Plăcerea e de partea mea. Sun un brand foarte bun, eu am mai avut produse de la ei. iar produsele lor sunt aproapeîn proporție de 100% naturale.
      Kisses

      Delete
  2. Produsele Yes to sunt geniale. Pacat ca la noi nu se mai gasesc.. Am tot incercat sa caut pe net, sa le comand, dar nu m-am descurcat. Sper sa revina in tara noastra.
    ps Si eu am tenul deshidratat (mixt), ai vreo recomandare pentru mine? Poate ai descoperit un produs minune, eu nu stiu ce sa mai fac sa scap de cojite..
    Maria

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie imi place foarte mult gelul cu extract de melc de la Herbagen pentru zi, e perfect pentru ten mixt sau gras. Iar noaptea folosesc creme ceva mai hidratante si mai puternice, masca Energie de Vie de la Lancome e o minune si merita fiecare banut.

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts