Review: Essence Studio Nails Ultra Strong Nail Hardener

10:53

Hei!
Acum ceva timp am postat câteva cumpărături pe care le-am făcut și mi sa făcut sugestia să vorbesc despre acest produs. Iată că, acum, după ce am folosit acest produs o perioadă pot să vă vorbesc despre el.


Sinceră să fiu nu mă așteptam să facă multe, iar eu nu am unghii fragile, sunt destul de tari, dar de la o anumită lungime devin ușor flexibile și se rup, lucru care nu îmi place mai deloc, pentru că eu prefer a am unghiile lungi, și nu vreau nici să apelez la gel.

Am decis să încerc acest mic tratament de la Essence. nu e foarte scump, undeva pe la 10 lei. Îl aplic pe unghii înainte de a aplica orice altă ojă colorată, iar acum după aproximativ o lună de utilizare pot să spun că acest produs a avut într-adevăr efect. Cum spuneam unghiile mele se rup ușor de la o anumită lungime, dar de când folosesc acest produs mie nu mi s-a mai rupt o unghie, nu s-au mai întors și nici nu au crăpat, deci eu mă declar mulțumită.

Îmi place efectul pe care îl are și pot să spun că este și o excelentă bază pentru că unghiile nu se pătează deși am folosit și culori puternice pe unghii care de obicei pătează sau îngălbenesc. Deci am mai găsit un produs Essence care îmi place.

Menționez, însă, eu nu am unghii subțiri și care se exfoliază, deci nu știu dacă produsul va avea un efect la fel de bun pentru astfel de situații. 


(culoarea de pe unghii este de la Avon, Dazzling Pink cred că se numește)

You Might Also Like

10 comments

  1. Îmi place forma unghiilor tale şi mă bucur că ai ajuns la o lungime rezonabilă.
    Eu folosesc tratamentul de la Farmec, dar recunosc că şi acesta m-ar tenta, ambele au acelaşi preţ.
    P.S.foarte frumoasă nuanţa ojei!
    Te pup :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc!
      Eu nu am incercat tratamentul de la farmec, dar acesta mi se pare chiar bun :)

      Delete
  2. L-am văzut în magazin și nu l-am luat. Mai mult pentru că îl aveam pe cel de la Farmec. Și am zis să nu mai fac cumpărături doar dar cred că am să îl încerc. Nu mă învăț minte. După cum spuneam :))

    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da stiu cum e cu invatatura de minte, ca si eu cumpar incotinuu cate ceva:))
      Kisses

      Delete
  3. Ce forma frumoasa ai la unghii, superba si culoarea, pupici!
    http://www.xcentrica.ro/be-bold-wear-gold/

    ReplyDelete
  4. Ai unghiute foarte frumoase, imi place forma lor! Si oja e draguta! :*
    Multumim pentru review! Si eu sunt fan Essence. :*

    ReplyDelete
  5. ai unghiute superbe, eu ma chinui cu ele de vreo luna si ceva si cresc tare greu! chiar mi-ar trebui un produs sa-l folosesc ca baza, dar sa si faca ceva, nu doar de amorul artei! ti-am dat follow. imi place ca ai review-uri bune si utile! te invit si pe la mine http://paginidezisinoapte.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Eu sunt multumita de acest mic tratament, pentru ce am avut eu nevoie a functionat chiar bine :) O sa trec imediat si pe la tine pe blog!
      Pupici!

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts