My Travel Skincare Kit

13:53

Bună fetelor!
Am lipsit de pe blog pentru câteva zile, în principiu din cauza programului încărcat pe care îl am, dar astăzi mă întorc cu o nouă postare. Am lăsat review-urile la o parte pentru astăzi și am să vă vorbesc despre produsele pe care le care după mine în fiecare săptămână când plec de la cămin, acasă, sau oriunde aș avea de călătorit.



De fiecare dată când plec știu că voi avea nevoie de diferite produse pentru a avea grijă de tenul meu. Unele persoane ar considera că duc după mine o grămadă de lucruri inutile, dar sinceră să fiu, consider că îngrijirea pielii este esențială, iar eu nu am norocul unui ten impecabil în mod natural, așa că trebuie să îi acord mai multă atenție. Nu vă voi prezenta și produse de curățare a tenului, pentru că am unul pe care îl țin acasă, și altul, diferit, la cămin.

După cum probabil ați observat în fotografii, tratamentul exfoliant de la ISIS Pharma vine cu mine de fiecare dată. Sunt mulțumită de el pentru că îmi menține o textură mai bună a pielii, pentru a afla mai multe despre acest tratament, i-am făcut un review aici.


De asemenea, crema de ochi de la Apidava este printre preferatele mele. Nu am mai vorbit despre ea pană acum, dar am încercat câteva creme de ochi până acum, iar aceasta e preferata. Momentan nu am nevoie de o cremă antirid, pentru că am 21 de ani, dar am nevoie de ceva hidratant, pentru că zona ochilor e sensibilă, iar eu folosind produse de exfoliere chimică, trebuie să am grijă cu această zonă. Un alt plus al ei, este că mă ajută să nu mai am problema unei zone deshidratate sub ochi, lucru care vă spun că e neplăcut.

Despre Yes to Blueberries v-am mai vorbit aici. Este o cremă hidratantă minunată care poate fi folosită și seara și dimineața. Lângă ea am un gel pentru ochi de la Yes to Cucumbers. Sinceră să fiu, îl folosesc rar, atunci când am un fel de cearcăne mai umflate, un fel de puffy eyes, dar doar seara.

Apă de trandafiri, da vă rog! Nu-mi place mirosul, recunosc, dacă ar fi să o iau numai după miros nu aș vrea s-o mai văd, pentru că mie îmi plac trandafirii doar când îi văd, nu să-i și miros. Totuși, e un produs bun, antiseptic, nu usucă tenul și îl revigorează. Despre crema ultra-activă de la Gerovital v-am mai vorbit, iar dacă nu știți despre ce e vorba vă învit să citiți un articol mai în detaliu aici.

Ultimul, dar nu cel din urmă este serul de la Yves Rocher. Nu v-am mai vorbit de el pentru că e relativ nou în rutina mea de îngrijire, dar până acum eu sunt mulțumită și voi reveni pe blog cu mai multe detalii într-o viitoare postare.


Acestea sunt produsele pe care le pun frumos într-un portfard și le iau cu mine de fiecare dată. Ar mai fi demachiantul, dar am unul lăsat acasă ca să nu mai ocupe și acela loc în bagaje, pentru că evident a mai vin cu vreao două portfard-uri pentru produsele de machiaj, hihi.

Întrebările mele pentru voi:
Ce produse de îngrijire folosiți când călătoriți?
Ați folosit vreun produs prezentat de mine?

You Might Also Like

4 comments

  1. Nu cred ca poti avea prea multe produse de ingrijire a tenului, pana la urma etapa aceasta e cea mai important din tot 'ritualul'.
    Sa ai o saptamana faina!
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    ReplyDelete
  2. Nu am folosit nimic dintre cele prezentate de tine. Cand plec in vacanta, de fiecare data am o varianta mica a unui gel de curatare si varianta mica a apei micelare de la bioderma, o crema pe care o pot folosi atat dimineata cat si seara si in principiu cam atat. Daca mai gasesc ceva, nu voi ezita sa il pun.

    http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu amin mod normal gel de curatare, dar pentru ca am atul acasa nu il mai car dupa mine. :D

      Kisses

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts