Review: Essence Nail Art Special Effect Topper

19:55



Hello, hello, hello,

Iată-mă înapoi cu o nouă postare, un nou review. Astăzi vă voi vorbi despre o ojă mai specială de la Essence și veți afla imediat de ce o iubesc atât de mult.

Acum ceva timp obișnuiam sa fac adevărate picturi pe unghii, cele mai simple erau de obicei modele florale asemenea celui prezentat într-o postare anterioară (îl găsiți aici), dar acum nu mai am timp de așa ceva. Sunt mereu pe fugă, iar eu nu mai am timp să iau pensula de zero, acrilic, o mică paletă și să combin culori ca să obțin cine știe ce modele. Pentru mine și atunci, și acum, exista o singura unghie de accent, sau poate două, nu le pictam pe toate niciodată pentru că era cam mult, iar acum pentru că nu mai pictez, ei bine folosesc câte o ojă specială pentru a avea un accent pe unghii.

Una din preferatele mele este cea de la Essnece în nuanța  02 Circus Confetti, un sclipici multicolor asemenea une grămăjoare de confetti. Ce îmi place este că îmi oferă în câteva minute un efect wow fără ca eu să fac cine știe ce, iar acel efect pot să spun că rezistă. Este o ojă extrem de rezistentă, am purtat-o 3 săptămâni (recunosc, n-am mai șters-o că arăta așa de bine, iar eu nu aveam timp să mă mai chinui să o șterg), este greu de îndepărtat, ca orice ojă cu sclipici, dar eu cred că efectul obținut merită osteneala.


Prețul este unul bun, nu foarte mare, nu mai țin minte exact cât am dat pe ea, dar cred că era undeva pe la 10 lei. O folosesc liniștită de atunci, nu și-a schimbat textura, cum am pățit cu alte oje, e minunată.
Kisses



You Might Also Like

8 comments

  1. Tare frumos arata pe unghie! Imi place mult <3
    http://www.xcentrica.ro/tendinte-toamna-imprimeuri-grafice/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, si mie imi place mult si mereu primesc complimente cand o port ^_^
      Pupici

      Delete
  2. Arata foarte bine!!! Asa e cu ojele cu glitter, ne ajuta sa avem o manichiura interesanta chiar si atunci cand nu avem chef si timp de pictat fel de fel de modele...am si eu un lac cu glitter de la Essence si intr-adevar rezista extrem de mult pe unghii! pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! De asta imi plac si mie, pentru efectul pe care il obtin cu un minim de efort.
      Pupici!

      Delete
  3. Imi place manichiura! Arata tare dragut oja cu glitter de la Essence.

    ReplyDelete
  4. foarte dragut! am dat de multe ori cu ochii de ea in standul Essence, dar ceva ma tinea sa o cumpar. acum o iau cu inima deschisa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. E preferata mea din tot ce am cumparat in materie de sclipici pentru unghii...I love it!

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts