Concurs | Giving back the love[CLOSED]

11:09


Drag cititor,
 Vreau sa iti multumesc ca iti faci din cand in cand putin timp sa citesti randurile pe care ti le scriu cu mare drag de fiecare data. Vreau sa iti multumesc ca ma citesti, ca ma asculti cand iti povestesc despre lucrusoarele mici care imi aduc mie bucurii in fiecare zi, iar tu draga cititorule imi esti o fiinta draga, si nici nu stii cat de draga. Si iti multumesc ca imi esti alaturi de fiecare data, ca imi scrii si tu, din cand in cand cate un comentariu care imi aduce mereu un zambet larg si sincer.

As vrea sa-ti rasplatesc bunatatea si sa iti fac un cadou. Asa cum pentru mine, fiecare moment in care ti-ai rupt din timp pentru a ma citi, pentru a ma vedea sau asculta, spunandu-mi gandurile sau povestindu-ti despre pasiunile mele, despre bucuriile mele si frumusetea pe care o gasesc in fiecare element al vietii pe care o traiesc, este un cadou pentru mine, vreau sa iti ofer si eu ceva. Astazi organizez un nou concurs, un concurs cu un premiu, spun eu dragut, un lucru care mie mereu imi aduce in suflet bucuria asemanatoare unui copil care a primit o jucarie noua.

Pentru voi, dragii mei, astazi vreau sa deschid un nou concurs.

Daca la anteriorul meu concurs v-ati dorit minunata cutiuta de la Pick N Dazzle, ei bine eu si Pick N Dazzle vrem sa mai oferim sansa uneia dintre voi sa castige o cutiuta, dar de data aceasta concursul va fi putin diferit. Anterior metoda de selectie a fost random.org, dar de data aceasta vreau sa aleg eu castigatoarea chiar daca stiu ca imi va fi extraordinar de greu. Totusi si premiile vor fi putin diferite si de asemenea modul de inscriere.

Pick N Dazzle are un program constituit din trei tipuri de cutiute, Sleek Picks, Dazzling Picks si Premium Picks. Fiecare din cele trei cutiute va contine 4-5 produse full size de la brand-urile selectate, iar preturile difera de la fiecare cutiuta la cealalta(mai multe detalii gasit in postarile mele de tip unboxing aici si aici). Lunile acestea insa, Pick N Dazzle mai are are un program, Make a gift care se adreseaza celor care vor sa faca un cadou mai special unei femei importante din viata lor si contine 3 produse full size, un parfum, un produs de ingrijire si unul de machiaj. Asa ca eu deschid acest concurs pentru voi, dragi cititoare.

Regulile concursului:

- Pentru Dazzling Picks
1. Dati like paginilor Blog Andreea Serban si Pick N Dazzle
2.Urmariti-ma prin GFC sau Google+ sau Bloglovin
3.Creati-va un cont pe Pick N Dazzle( http://www.pickndazzle.com/) si completati-va profilul de beauty. (va rog sa verificati daca profilul a fost inregistrat, iar cel mai simplu mod este de a intra din nou pe el dupa ce i-ati dat submit, daca va apar intrebarile completate deja, inseamna ca profilul vostru a fost inregistrat.
4. Lasati-mi un comentariu in care sa imi spuneti care este cel mai frumos cadou pe care l-ati primit pana acum si de la cine si de asemenea adresa de mail folosita pentru crearea contului si profilului. (daca aveti deja contul si profilul completat nu mai e nevoie sa va creati altul, il puteti folosi pe cel existent)

-Pentru GiftBox 
1. Dati like paginilor Blog Andreea Serban si Pick N Dazzle
2. Urmariti-ma prin GFC sau Google+ sau Bloglovin
3. Creati un cont pe Pick N Dazzle(http://www.pickndazzle.com/)
4.Lasati un comentariu in care sa imi spuneti care este cel mai frumos cadou pe care l-ati facut cuiva si adresa de mail folosita pentru crearea contului si varsta voastra, pentru ca la GiftBox cadourile sunt trimise doar in functie de varsta.

Comentariul care ma va impresiona va fi si cel care va aduce cutiuta dorita cititoarei mele.Abia astept sa va citesc micile povestioare si sunt foarte curioasa care au fost cadourile sau gesturile care v-au facut sa va simtiti cu adevarat speciale.

Concursul va fi deschis pana in data de 21  Februarie 2015 si va fi inchis la ora 00:00, iar apoi, probabil a doua zi voi anunta si castigatoare.

Va astept inscrierile cu mare drag si mult succes fiecarie dintre voi!

*De asememea va rog sa imi precizati in comentariu care cutiuta o vreti.
**Concurenta aleasa trebuie validata, adica va fi verificat daca exista contul si profilul de beauty(pentru Dazzling Picks profilul este obligatoriu), acestea fiind conditii esentiale de participare.
*** Optional puteti da un share concursului pe facebook.
****Va fi aleasa o singura castigatoare.

With lots of love,
Andreea

You Might Also Like

25 comments

  1. Gfc nicoleta vochineci
    Facebook Coman Monica Nicoleta
    Cont Pick N Dazzle nicoletavochineci@gmail.com si nume Coman Monica Nicoleta
    Cadouri sunt multe si cred ca oricine primeste multe cadouri mai scumpe sau mai putin scumpe dar unele nu au pret.Cel mai frumos cadou primit a fost inelul de logodna si iubirea sotului meu care desi dupa 4 ani este la fel de intensa .Cele mai frumoase cadouri pt o femeie este sa fie iubita si respectat iar eu pot spune ca sunt o norocoasa.Multumim
    Pentru Dazzling Picks optez.
    Share https://www.facebook.com/vochineci.nikoleta/posts/830244983680715?pnref=story

    ReplyDelete
  2. fb: /gfc: caroline maria
    cont PND : ionicapetrica98@yahoo.com
    optez pentru GiftBox , am 32 ani

    Cred ca am fost o norocoasa si o rasfatata si pot sa enumar multe cadouri frumoase, surprize facute din suflet de la ai mei , prieteni si mai ales de la sotul meu. Ei bine..cred ca un moment de o mare intensitate si care m-a facut sa ma simt cu adevarat speciala a fost in dimineata de 9 decembrie 2007 , a doua zi dupa ce facusem cununia civila...Asteptam un bebelus, o fetita care crestea in burtica mea de 3 lunisoare ...era bucuria noastra si...poate ca sub aceasta influenta emotionala ...acea dimineata o sa-mi ramana in minte mereu ca fiind cea mai frumoasa dimineata :-) Era un ger de crapau pietrele (suna ca-n povesti , dar chiar asa era:-D ) si eu ma trezeam cu greu ..noptile in care ma chinuiam sa nu cumva sa ma intorc pe burta ma chinuiau ingrozitor :-)) Sotul meu fosnea de zor langa mine si parca incepeam si eu sa adulmec mirosuri irezistibile ....Dragul de el se sculase de dimineata si alergase prin frig si nameti, dis de dimineata ca sa-mi incropeasca mie cel mai delicios si de neuitat mic dejun , ca proaspata sotie :-) De la Petrom imi luase cafea decofeinizata , (stia ca tanjeam tare dupa o gurita de cafea ) , de la patiserie luase cornuri cu ciocolata , ba chiar a asteptat in frig sa se deschida si floraria si mi-a ales cel mai frumos trandafir ! Imi facuse si fresh de portocale si pot sa ajur ca mai era ceva, dar deh...dupa atatia ani de casnicie..m-a mai lasat si pe mine memoria :-D El tremura ca varga langa mine , cu tava intinsa...cafeaua aburinda inmiresma intreaga camera , iar eu...eu ..eram atat de fericita !!! Asta a fost inceputul vietii noastre impreuna ..de atunci...am mai primit momente de rasfat si sunt recunoscatoare ptr fiecare moment petrecut impreuna ..Acum suntem 3 si apropo de cadoul cel mai special facut de mine , se pare ca fetita mea este...sotul meu imi spune mereu asta ..c-am facut o minune ! :-) Cred ca m-a luat valul si m-am pierdut in amintiri, dar ..ce e mai frumos decat sa povestesti despre lucrurile frumoase din viata ta !? ! ;)

    ReplyDelete
  3. buna Andreea.iti multumesc din suflet pentru concurs!
    Cel mai frumos cadou pentru mine nu este unul material,este un dar minunat de la Dumnezeu:sotul meu si cele doua comori ale noastre:fetita si baietelul! Familia implinita pe care o am o consider cel mai de pret dar,caci suntem fericiti si zilnic ne facem mici bucurii...chiar prin simplul pupic de dimineata sau cel de noapte buna,prin ''te iubesc'',la noi nu sunt doar vorbe,ci vine din adancul sufletului.
    gfc/bloglovin Daniela Iorga
    share https://www.facebook.com/daniela.iorga/posts/847904961919570

    ReplyDelete
  4. Buna ! Interesant concurs, imi place sa-mi amintesc lucrurile frumoase din viata mea si cred ca , rar, am ocazia sa le astern pe hartie asa ca acest prilej este numai bun.
    Cadouri , cadouri, le iubesc! Atat sa le primesc cat si sa le daruiesc. Cel mai frumos dar primit este fetita mea, M., pe care o iubesc si pentru care sunt foarte recunoscatoare. A trecut 1 an si jumatate de cand o avem si parca totul s-a schimbat, parca a umplut un gol . Eu sunt de parere ca bebelusii sunt un dar de la Dumnezeu si trebuie sa le oferim intreaga noastra iubire! Din punct de vedere material cel mai de pret cadou a venit de la sotul meu , cand m-a cerut de sotie in vara anului 2010. Mi-a oferit inelusul in locul in care ne-am cunoscut si am apreciat foarte mult ca a fost un romantic pe gustul meu!
    Fb: Cristina Sece
    GFC: boxea Seceleanu Cristina
    cont PND: boxea2003@yahoo.com
    Optez pentru Dazzling Picks.

    ReplyDelete
  5. FB:Gabriela Gabriela
    Email: gabrielaasmin@gmail.com
    GFC: gabriela gabriela
    G+:Gabriela Gabriela Gabriela
    Share:https://www.facebook.com/gabriela.gabriela.564/posts/389215647923850
    27 ani
    Ca toata lumea am facut multe cadouri dar cred ca cel mai frumos si mai important cadou pe care l-am putut face a fost pentru sotul meu cand am adus pe lume o mica printesa ,bucuria noastra din fiecare zi. Consider cadourile materiale un lucru frumos dar cele pe care le faci din inima si cum ar fi o vorba buna ,un sfat sau o mangaiere le consider de nepretuit atunci cand le spui exact cand trebuie.Vreau sa cred ca prin sfaturile,vorbele si zambetul meu am daruit cadouri tuturoe celor care ma cunosc.
    Multumim pentru concurs.

    ReplyDelete
  6. Bună Andreea! Încep cu datele de pe Facebook, Google etc.

    Pe Facebook am dat like cu numele Andreea Statache

    Te urmăresc prin GFC cu numele Andreea Statache și pe Bloglovin cu My Feeric Blog

    Pe site m-am înscris cu profilul de Facebook , adresa de email fiind andreeastatache @ yahoo . com

    Am dat share pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/feericblog/posts/979602425466386

    _________

    Răspunsul meu ar fi următorul

    Mama mea a plecat la muncă în Marea Britanie în anul 2013, cu 11 zile înainte de ziua mea. A fost ceva foarte ciudat pentru mine și un timp nu am conștientizat parcă schimbarea asta. Ai mei sunt divorțați așa că mama a fost pentru mine ( și încă este ) mamă, tată, prietenă. Până la ziua mea totul începuse să se așeze. Conștientizam mai mult că nu o mai am pe mama alături. Obișnuia să îmi facă mici cadouri înainte de ziua mea, în timpul zilei...gesturi de care acum nu mai aveam parte. De Crăciun nu a fost acasă pentru că nu aveau voie să vină acasă de sărbători. Lucrând în sistemul medical uneori este necesar să lucrezi când alte persoane stau cu familia. Întâmplarea făcuse să trec și printr-o despărțire care nu prea mă lăsase cu chef de petrecut. Așa că Revelionul l-am petrecut acasă, la laptop. Vorbind cu mama ore în șir. Apoi m-am văzut cu ea în luna Februarie din anul 2014 și am compensat într-un fel faptul că nu am fost împreună de Crăciun.
    Un moment important din viața mea a fost când am absolvit facultatea. O parte din mine a fost foarte tristă pentru că văzusem multe mame în sală în acea zi, dar nu și pe a mea.
    În perioada de sărbători mama a devenit foarte tristă. La muncă lucrurile erau foarte dificile, era mai mereu obosită. Era singură așa că se simțea foarte rău pentru că luna Decembrie, mai ales în prag de Crăciun când majoritatea oamenilor sunt împreună cu familia. Așa că am venit cu un plan. Întâi i-am făcut un filmuleț. Am scris totul pe niște coli de hârtie ca să fiu sigură că nu durează o veșnicie să filmez. Am o problemă cu vorbitul în fața unei camere de filmat. Mi se blochează cuvintele :)) Singura parte vorbită a fost la final când i-am spus Te iubesc. Apoi am căutat un site de unde pot sa ii cumpar un cadou pentru Craciun. Am gasit unul dragut si i-am luat niste lucruri foarte dragute care sa ii inveseleasca perioada de sarbatori. A fost foarte fericită si chiar a plans de bucurie. Lucru pentru care am si certat-o pentru ca i-am spus ca eu m-am chinuit sa fac filmuletul sa fie cu mesaje amuzante, sa rimeze, cadourile sa fie vesele si ea ce face...plange? Sa nu aud :))


    Cam acesta ar fi raspunsul meu. Foarte lung ce-i drept.

    Cutia pe care o prefer este GiftBox. Și știu că trebuie să precizăm și vârsta însă eu voi spune 43 de ani. Pentru că asta este vârsta mamei și pentru ea aș vrea să fie acest cadou. Pentru că ea m-a inspirat... și în fond, eu am deja suficiente.

    Dacă nu se poate, vârsta mea e 23.

    Cu drag,
    Andreea


    ReplyDelete
  7. Cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost o stare: o stare de bine , impletita cu ceva emotii si balbaieli , apoi urmata de o bucurie fireasca. Ce a condus la acesta? Un pui de om si mama mea. Mama mi-a propus in vara sa botezam un copil, baietelul unor cunostinte, care pe atunci era de vreo patru luni la mamica sa in burtica si caruia i-am spus Andrei. In fine, la momentul respectiv, i-am raspuns mamei evaziv, ramanand ca ea sa se ocupe de detalii. Ce-i drept am facut o parte din cumparaturile necesare impreuna,atat cat mi-a permis timpul. Dar, lumanarea de botez, am luat-o eu, pe gustul meu si cu toata inima. Ceea ce n-am stiut eu pana in timpul botezului, a fost ca eu ii voi tine lumanarea, si ca mama va boteza cu mine, copilul urmand sa aiba 2 nase. Am fost atat de emotionata in timpul slujbei de botez, de n-am crezut vreodata ca asa ceva e posibil. Bucuria a fost atat de mare, deoarece l-am indragit pe Andrei din prima clipa, ne-am inteles ( nu plange la mine in brate, gangurim impreuna, ne jucam , atat cat e posibil sa te joci cu un bebe de 2 luni jumate), si-l iubesc , si am promis sa-l ocrotesc, deoarece asa am simtit sa fac. El a fost cel mai special cadou pe care l-am primit pana acum, probabil urmatorul va fi bebele meu, insa pana atunci exersez cu finutul meu Andrei.
    Fb: Claudia Simion
    mail: claudia_3187@yahoo.com
    GFC: Claudia Simion
    Varsta : 27, as opta pentru GiftBox

    ReplyDelete
  8. Am uitat sa pun Share: https://www.facebook.com/claudia3187/posts/10153079896769805?pnref=story
    si descris in comentariu cel mai frumos cadou pe care l-am primit, ceea ce se incadreaza la Dazziling Picks, deci Dazziling Picks sa fie.

    ReplyDelete
  9. gfc-coco
    cel mai frumos cadou? de la fiica-mea...o pitica cu ochi de peruzea pe nume Eva-Maria, sunt bunicuta cocheta :)))
    fb-Oprea Cami si cont mail carmen_g39@yahoo.com
    cutiuta? aia cu gifts-uri pentru 50 ani!!!
    o zi super!!!

    ReplyDelete
  10. fb.Rocsana Ana Maria Puia,Gfg.Rocsana Puia,mail.puiaanamaria654@yahoo.com,37de ani.Cadoul cel mai frumos la mine a fost baietelul nostru pentru ca nu mai speram la copii am aflat de sarcina pe 22septembrie iar pe 30 era ziua sotului deci am tinut secret pina in acea zi si pe 30 iam dat sms cu La multi ani taticule bine-nteles ca credea ca fac misto de el asa ca cum el nu ma sunat inapoi l-am sunat eu si iam zis a trebuit sa astept cateva minute sa-si revina deci pentu el asta a fost cel mai frumos cadou care eu speram an de an sa il dau ori de ziua lui ori de Craciun.As dori cutia Dazzling Picks .Multumim

    ReplyDelete
  11. Aleg Giftbox'ul , am 23 de ani.
    Gfc: Paula Maria
    Blogovin : Paula Maria
    Google + : Paula Maria
    email : maria_mates24@yahoo.com

    Sincer nici nu imi amintesc cand am facut ultima oara cadou unui prieten/prietena de ziua de nastere. Si asta pentru ca toti prietenii mei buni si de suflet au plecat in toate colturile tari sau mai rau colturile lumii. Dar in schimb ne place sa ne surprindem intre noi cand ne vedem ,imaginatie este destula.De la preparate de mancare interesante pana la lucruri folositoare,dulciuri,etc.
    Imi amintesc insa o bucurie ce iam facut bunei mele prietene Daniela,pe care am cunoscut-o la facultate ne-am imprietenit imediat,un om minunat. Ea nu sta in oras cu mine ,ci intr'un sat apropiat, dupa facultate am chemat'o la mine sa povestim la o ceasca de cafea, in mintea mea stiam ce surpriza vroiam sa'i fac ,dar nu iam spus nimic. Am pregatit cadoul din timp , l-am pus pe masa fara punga de cadouri, asa la vedere. Ea intra in camera, si se uita la ele ,le studiaza,admirandu-le si ii spun , daca ii plac asa mult ii le ofer ei. Si i-am recunoscut ca erau sortite pentru ea oricum. A fost extrem de fericita,parca era un soricel chitaind care a primit cascaval :)) mai sa se urce pe pereti de bucurie.Mi-am amintit sa-i ofer si cateva din accesoriile mele,eu nu prea obisnuiesc sa port.Asa ca de ce sa nu o fac si mai fericita? Accesoriile,produsele cosmetice chiar si hainute care imi sunt in plus si nefolosite imi place sa le ofer prietenelor, pentru ca stiu cat de mare e bucuria cand primesti ceva oricat de mic ar fi .

    ReplyDelete
  12. Pentru Dazzling Picks:
    FB: Mere Verzi
    GFC: Mere Verzi
    Email profil: alice_verde_de_paris@yahoo.om
    Cel mai frumos cadou primit pana cum este de la prietenul meu, un animalut de companie. <3

    Pentru GiftBox:
    FB: Mere Verzi
    GFC: Mere Verzi
    Email: alice_verde_de_paris@yahoo.com
    Varsta: 31
    Cel mai frumos cadou facut a fost un set de cosmetice, primit din strainatate si pe care l-am daruit prietenului.

    ReplyDelete
  13. gfc - tone monica
    fb - tone monica
    mail - adrianatone@yahoo.com
    cont cu adrianatone@yahoo.com
    Aleg giftbox si am 35 ani.
    Cel mai frumos cadou pe care l-am facut mamei, ingerului meu pazitor cum imi place sa ii spun, ptr ca ea a luptat ptr viata mea sa pot trai, si datorita ei traiesc acum, i l-am facut cand eram in primele clase de scoala cred ca clasa a 2a, din ce imi spune, i-am scris cu manuta mea pe o felicitare facuta pentru ea la scoala : mami te iubesc de aici si pana la cer! A fost cea mai fericita. Cand am avut ocazia sa particip la un concurs in care trebuia sa fac o inregistrare vocala si ea era trimisa in forma de tablou persoanei iubite, i-am inregistrat mesajul de iubire din trecut, care este inca valabil, si i l-am facut cadou. A fost foarte surprinsa si emotionata sa vada imaginea unei declaratii de dragoste pe hartie.Pastreaza si acum cu mare grija tabloul iubirii dintre noi.

    ReplyDelete
  14. FB: Alexandra Gavrilă
    GFC: Alexandra Gavrilă
    E-mail cont PND: yiddish_88@yahoo.com
    Aleg Dazzling Picks.
    Pana ieri n-as fi putut spune cu exactitate care ar fi fost cel mai frumos cadou primit de la cineva, insa, ieri, de ziua mea (:D) prietenul meu mi-a daruit un set de bijuterii [cercei si colier/pandantiv]. Nu-s genul care poarta asa ceva, mai ales ca sunt destul de finute, genul de set ce se poarta la un outfit mai elegant, iar eu merg mai mult pe stilul sportiv, insa si cel casual. Insa, imi place enorm setul si mi-a spus ca atunci cand l-a vazut a stiut/simtit ca este pt mine.
    L.E.: Aaaaaah! Mi-am amintit ca tot de la el am primit, de ziua mea onomastica [Sf. Nicolae], o casca de protectie pt snowboarding. :D Asta depaseste orice! :)) CLAR! Iubesc sportul acesta si-as merge in fiecare week-end la munte sa ma dau cu placa, daca mi-ar permite finantele. N-am avut ocazia INCA sa-i fac proba, s-o "scot" in lume, insa de-abia astept s-ajung pe partie. :D

    ReplyDelete
  15. fb ene maria Gfc ene email contPND maria_ene_1964@yahoo.com.Cel mai frumos cadou primit a fost o vacanta la munte , de la fiica-mea. Aleg Dazzling Picks varsta 51

    ReplyDelete
  16. Multumim pentru minunatul concurs;chiar mi-as dori din suflet magica cutiuta Dazzling Picks.
    Cel mai frumos cadou este inelul de logodna,primit de la sotul meu in vara anului 2012.
    In primul rand semnificatia acelui inel este cea mai importanta,si in al doilea rand modalitatea prin care mi-a fost oferit inelul este deosebita ( mai ales pentru mine ).
    Povestea noastra de dragoste este unica ( de fapt,toate povestile de dragoste sunt unice ),dar a noastra cu atat mai mult.
    Eu sunt din Giurgiu, el din Buzau; ne-am cunoscut intr-o iesire de weekend cu prietenii la munte, au fost 2 zile frumoase,am stat de vorba si apoi fiecare s-a reintors la casa lui,in orasul lui, nestiind daca avea sa mai urmeze ceva.
    Dar a urmat : spre surprinderea tuturor si chiar a noastra, a inceput o frumoasa poveste de dragoste,care anul acesta va implini 5 anisori.
    Cadoul meu minunat, inelul de logodna,l-am primit intr-o frumoasa dimineata de iulie,pe malul marii,in timp ce asteptam rasaritul soarelui. A fost o surpriza cu adevarat,pentru ca nu ma asteptam,a facut eforturi deosebite ca eu sa nu imi dau seama de nimic,chiar daca eu insistam de ce nu merg si prietenii cu care eram la mare sa vada si ei rasaritul.
    Si am aflat : mi-a daruit inelul,impreuna cu o intrebare emotionanta,la care bineinteles raspunsul meu a fost DA.
    Astfel,in toamna anului trecut, in minunata zi de 20 Septembrie 2014 ne-am unit destinele in fata lui Dumnezeu, a familiei si a prietenilor, si astfel a inceput o noua etapa din vietile noastre, si anume viata noastra impreuna
    Pe FB sunt Mirela-Liliana Ion.
    GFC : Miricika
    Adresa de e-mail cu care mi-am facut cont pe Pick N Dazzle este : mirelaburcescu20@yahoo.com.
    Link-ul de share este : https://www.facebook.com/burcescu.mirelaliliana/posts/941521429213561?pnref=story
    O zi minunata iti doresc !!

    ReplyDelete
  17. Facebook: Ramona Maria
    GFC: R
    mail: v_vxramoxv_v@yahoo.com
    Anul trecut, inainte de Craciun, profa' de romana a intrebat fiecare elev ce vrea sa primeasca cadou de la Mosu'. Cand a venit randul meu, am spus 'Nu conteaza ce atata timp cat primesc ceva'. S-au amuzat si ea si colegii, iar, mai apoi, mi-a spus ca am o abordare interesanta. Nu, nu sunt o persoana materialista, insa imi place sa primesc daruri (cui nu ii place?) si, mai ales, imi place sa fiu surprinsa. Ei bine, poate de aceea cel mai frumos cadou primit nu este un obiect. Tocmai ce terminasem primul an scolar si incepusem, fara sa stiu. ultima vara 'normala' de care aveam sa ma bucur (si, totodata, ultima vara pe care am pentrecut-o acasa pana anul trecut). Zilele lungi si calduroase imi permiteau sa alerg prin fata blocului alaturi de prietenii mei multe ore, intrand in casa doar pentru a manca (sau a cere bani de dulciuri). Intr-o seara imi aud numele strigat de la geamul de la balcon. Trecand peste rugamintile arzatoare de 'mami, mai lasa-ma, te rog, 10 minue!', am ajuns in casa, am luat cina. Nimic suspect pana aici. Dupa ce am terminat de mancat, tata imi spune sa merg pe balcon pentru ca e ceva acolo pentru mine. Ajunsa aici, vad o cutie lunguiata, cu capacul asezat intr-un mod ciudat. 'Pantofei!' M-am gandit ca ai mei imi cumparasera pantofi. Pai ce e cu tot misterul asta, atunci? Ei bine, nu primisem conduri din clestar, ci un mic sufletel cu blania alba si urechiuse maronii. Nu puteam sa cred ca in fata mea era un pui de catel, Codita, cum avea sa il cheme mai tarziu. Intotdeauna imi dorisem un animalut, inca imi mai doresc unul (pentru ca, evident, Codita al meu este acum la curte... minunea mea a durat doar 3 luni), iar vara aceea a fost una minunata. Tin minte ca in prima zi de scoala din clasa a II-a, nu am plecat pana nu m-am dus la el, l-am mangaiat si l-am pupat pe capsor. Simteam ca doar asa o sa am noroc in noul an scolar. Cadouri au fost multe, insa el a fost cel mai special. Optez, evident, pentru cutiuta Dazzling Picks.
    Nu pot sa nu remarc noul look al paginii. Arata fabulos, congrats, dear <3 ! Si multumim pentru concurs, persoana care va castiga, indiferent de cine va fi, o sa se bucure, cu siguranta, de acest cadou!
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    ReplyDelete
  18. A darui e cel mai frumos gest omenesc posibil. Trec anii, iar noi daruim pe parcursul traselui nostru in viata chiar si atunci cand nu stim ca o facem, daruri pe care nu le poti cumpara. Eu am daruit mai intai fericire, atunci cand m-am nascut. Apoi am daruit un zambet, primul meu zambet, parintilor mei. Am daruit o imbratisare curata atunci cand am invatat sa merg si m-am oprit in bratele mamei mele. Apoi am daruit cuvantul “te iubesc” pe rand, parintilor si bunicilor. Primavara, cand eram doar o fetita cu codite daruiam flori galbene trecatorilor care treceau prin fata curtii bunicilor mei. Fugeam, culegeam ramurele incarcate de floricele galbene si ma urcam pe gard, oferind cate o floare, impreuna cu un zambet. Imi placea sa primesc in schimb zambete curate.
    Mult mai tarziu, cand am strans cativa banuti am cumparat floricele de ziua mamei si le-am daruit impreuna cu o felicitare scrisa de mine la scoala. Anotimpurile au trecut, transformand fetita cu codite intr-o tanara visatoare. Atunci am daruit un alt dar de pret: primul meu sarut, pentru ca apoi sa-mi daruiesc inima incarcata de dragoste. Am daruit dragoste si am primit-o inapoi inzecit. Am daruit saruturi si am primit imbratisari. Am daruit clipe, minute, ore fara a le pierde pentru o secunda. Le-am transformat insa in amintiri pe care le depozitez in mintea si sufletul meu. Privesc trecutul, privesc prezentul si privesc viitorul, bucurandu-ma de toate la fel de mult. Si stiu ca timpul care va trece pe langa mine ma va surprinde oferind in continuare cele mai de pret daruri de pe pamant: zambete, imbratisari si multa iubire.

    Cont PND:baby_doll_adriana@yahoo.com
    Facebook:Adriana Ionita
    Varsta: 25 ani
    Google+: adrianaionita@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aleg Dazzling Picks
      Google adrianaionita13@gmail.com

      Delete
  19. In primul rand, imi place tare mult noul design al blogului!
    Sa incep cu datele, ca sa nu omit ceva:
    Am dat share aici:https://www.facebook.com/andree.royal.5/posts/1579602245659539?pnref=story si like pe acelasi cont.
    Te urmaresc prin Gfc: Andree
    Am creat contul pe PickNDazzle si am completat profilul de beauty cu mailul: arandreeroyal@gmail.com

    Acum, am sa impartasesc o mica poveste, legata de unul dintre cele mai frumoase cadouri primite. Sunt o norocoasa, pot spune. Sunt una dintre persoanele care se poate bucura de mici sau mari cadouri destul de des. Dar asta nu ma face sa nu simt aceeasi bucurie imensa cand primesc ceva din dragoste. Asa ca am sa povestesc o mica intamplare care pentru mine, este nespus de frumoasa. Acum ceva timp, cand eram la liceu, obisnuiam sa merg dimineata, cu prietenul meu. Intr-o zi de martie, ne-am intalnit ca de obicei, el ma astepta si am pornit spre scoala. Nu cred ca am mers jumatate de drum, cand si-a scos telefonul, a citit ceva si mi-a spus ca cel mai bun prieten de-al lui i-a trimis un mesaj, ca nu stiu ce problema are si ca are nevoie urgent de cineva. Evident ca nu puteam decat sa ii spun sa mearga la el cat mai repede, sa il ajute, pentru ca stiam ca sunt prieteni de ani buni, genul ala de prietenie foarte stransa care rezista la orice provocari. Am refuzat cand mi-a propus sa ma conduca pana la liceu sau sa-mi comande un taxi si a ramas ca ne vedem cand ajunge .Cam intr-un sfert de ora am ajuns la scoala, iar cand am ajuns in dreptul bancii mele, pur si simplu nu am stiut cum sa reactionez, pentru cateva clipe. Pe banca era un buchet imens de lalele-exact asa cum imi plac mie:mov deschis,roz, rosii, era un buchet superb,asa cum nu mai primisem niciodata. Printre flori-un bilet, de la el, desigur. Ceva super romantic, asa cum il caracteriza de altfel. Mesajele, cuvintele de genul erau ceva normal, dar la un asemenea gest clar nu ma asteptam. Mai ales ca eram intr-o perioada stresanta, in care ma simteam numai obosita si nu stiam cu ce proiect sa incep mai intai. Are rost sa mai zic (,) cat de surprinsa am fost? Am iesit din clasa, ca sa il caut, dar el era deja acolo. Mai tarziu, am aflat ca, de fapt, prietenul lui nu avusese nimic, ca dupa ce a plecat a alergat la florarie, unde din fericire era deschis, apoi a luat un taxi si a reusit sa ajunga inaintea mea.

    Legat de cadouri oferite, imi aduc aminte ca, atunci cand eram mica, eram asa de nerabdatoare sa ofer un cadou cuiva, sa ii observ reactia,...

    ReplyDelete
  20. ...sa ii observ reactia, sa vad daca ii place cadoul. Nimic nu s-a schimbat, si acum am aceeasi fericire cand ofer, dar si aceea mica nerabdare cand ma uit la expresia cuiva si ma gandesc daca in urmatoarele secunde va fi fericit pentru cadoul la care m-am gandit atata timp. Zilele trecute, cautam niste caiete vechi. Si nu le gaseam nicaieri. Nici in cutii, nici in birou. Dar am deschis un anumit sertar si am gasit acolo o multime de foi. De ce erau asa speciale? Pentru ca erau niste foi/felicitari/scrisori/desene si tot felul de alte decupaje si mici lucrari, facute de mine, la 4-5 (si mai multi) ani. Erau cadourile pe care le-am facut parintilor mei, cand stiam ca urmeaza ziua lor de nastere, de casatorie, sau cadouri facute la gradinita sau la scoala pentru Ziua mamei si tot asa. Atunci cand profesorii si educatoarele ne spuneau ca cel mai frumos cadou e cel facut de noi, cu munca si daruire. M-am bucurat asa de mult ca le-am gasit, ca inca mai sunt pastrate, chiar daca acum, uitandu-ma la ele, imi vine sa rad, sau ma gandesc:"Oare ce gandeam atunci?":)
    In final (si nu credeam ca voi scrie atat, doar ca se pare ca ideile m-au coplesit), ca sa raspund la intrebarea 'ce cutie as vrea sa primesc', sincer-as spune Dazzling Picks, pentru ca sunt tare curioasa de continut. Dar cred ca as alege Gift Box,si asta pentru ca as vrea sa o ofer la randul meu, mamei mele. Asta pentru ca, recent am primit si eu un astfel de Gift Box si am fost extrem de incantata. Am 'impartit' parfumul cu mama mea chiar, dar mi-a 'parut rau' intr-un fel, ca nu am nimerit in cutie o crema despre care vazusem niste reviewuri tare bune si care mi s-a parut potrivita pentru tenul mamei mele. Asa ca adresa de email de mai sus am folosit-o pentru a creea un cont cu datele si ceea ce cred ca i s-ar potrivi mamei.(nu stiu daca mai trebuie neaparat varsta in cazul asta, dar pentru orice eventualitate-49)
    Andree

    ReplyDelete
  21. Cand eram in plina sesiune de vara, am auzit sunet de chitari pe-afara. Era o atmosfera tensionata in camin, asa ca sunetul lor era ca un balsam pentru urechile noastre. La un moment dat am auzit “216, hai la fereastra!” Am trimis-o pe colega mea de camera deoarece eram sigura ca nu este pentru mine. Eram single! Pe de alta parte, iubitul ei avea tot felul de idei romantice…Andreea s-a intors spre mine “nu cred ca eu sunt 216-le pe care il cauta”. Era prietenul prietenului Andreei :D Cand ne intalneam obisnuiam sa vorbim in contradictoriu si da, era dragut, dar serenada asta m-a cam luat prin surprindere. Mi-a desicat serenada, iar dupa micul concert, am coborat (nu de alta, dar mi-a promis reteta lui secreta pentru examene reusite ;) doar sa cobor! ) si o vreme ne-am plimbat prin apropiere. Ne intelegeam din priviri si radeam fara motiv. Eram foarte fericiti. De atunci suntem impreuna si, cu sau fara ocazie deosebita are pregatita mereu o surpriza placuta pentru mine...dar pe aceasta mi-o aduc aminte mai cu drag.
    1. fb Izabella Buftea
    2. GFC: Izabella sau Google+ Izabella Buftea
    3. Cont pe Pick N Dazzle: izabellab@rocketmail.com
    4. share: https://www.facebook.com/iza.bella.9674/posts/715300405253415
    5. optez pentru Dazzling Picks

    ReplyDelete
  22. Anii au trecut repede si au trecut atat de multi ani incat sunt uimita cum aceasta intamplare mi-a ramas intiparita in minte atat de clar de parca ar fi fost ieri. Aveam vreo 4-5 ani si tot ce imi puteam dori mai mult de la viata in acea zi era o papusa pe care mama mea nu avea bani sa mi-o cumpere. Suparata si neintelegand de ce nu vroia sa mi-o ia am intrebat-o ce cadou de pret imi daruise ea pana atunci. Mama mi-a raspuns “dragostea si bunatatea, eu ti le-am daruit iar tu le vei avea pentru totdeauna si va fi cel mai de pret cadou pe care il poti oferi la randul tau”. Nu am inteles atunci ci am inteles dupa mult timp atunci cand am salvat o vrabiuta de la moarte. Am ingrijit-o pana s-a facut bine iar mama mea mi-a spus:” Vezi?I-ai daruit dragoste si bunatate si astfel i-ai daruit viata!”Atunci am inteles abia ca cel mai de pret dar nu poate fi cumparat, el vine din adancul sufletului. De atunci am daruit dragoste si bunatate celor din jur si am primit inapoi zambete.
    Uitam in fuga noastra sa ne oprim pur si simplu si sa privim in jur. Sa ne imaginam ca pentru un minut, totul in jurul nostru a devenit nemiscat si doar noi avem puterea de a intoarce clepsidra si de a lasa nisipul sa curga.Oare putem sa tinem clepsidra nemiscata cat mai mult timp sau alegem sa fugim catre alte si alte locuri ? Putem sa lasam timpul sa stea in loc si sa privim pe cei din jurul nostru. Da, acea femeie batrana care trece cu greu strada incarcata de cateva sacose poate fi bunica noastra. Iar acel copil care plange fiindca balonul lui a zburat, poate fi copilul nostru sau putem sa ne regasim in el pe noi in trecut. Iar acel om sarac, slabit, caruia i se citeste suferinta in ochii putem fi chiar noi in viitor. Poate pentru pasarea ranita de pe strada noi suntem singura sansa iar noi ii putem darui viata. Iar atunci cand vom lasa nisipul din clepsidra sa curga, vom trece pe langa ei la fel ca inainte sau vom alerga catre batrana si o vom ajuta sa treaca strada ? Apoi, vom cumpara un balon nou si i-l vom oferi acelui copil gandindu-ne cat de putin ne-a costat pe noi si cat de nepretuit e pentru el ? Iar painea pe care in graba noastra o cumparasem, o vom scoate din sacosa si o vom oferi acelui om sarman? Vom lua oare pasarea ranita in palme si o vom ingriji cu drag?
    Daca da, vom vedea apoi cum ni se ofera in schimb zambete, multumiri iar acea bucurie enorma pe care o vom simti in suflet, vom realiza ca nu se compara cu nimic. Vom trece oare apoi strada la fel de grabiti, nepasatori si aspri sau vom intoarce din cand in cand capul si vom invata sa privim in jurul nostru ?Eu am invatat ca darul cel mai de pret il pastrez in suflet si incerc zi de zi sa privesc in jur si sa-l ofer celui care are nevoie de el.
    Cont facebook Stefania Ionita
    Adresa mail cont Pick N Dazzle ionita_stefa@yahoo.com
    Varsta celei careia vreau sa-i fac cadoul 26 ani
    Google:ionitastefania60@gmail.com
    Aleg GiftBox

    ReplyDelete
  23. Anii au trecut repede si au trecut atat de multi ani incat sunt uimita cum aceasta intamplare mi-a ramas intiparita in minte atat de clar de parca ar fi fost ieri. Aveam vreo 4-5 ani si tot ce imi puteam dori mai mult de la viata in acea zi era o papusa pe care mama mea nu avea bani sa mi-o cumpere. Suparata si neintelegand de ce nu vroia sa mi-o ia am intrebat-o ce cadou de pret imi daruise ea pana atunci. Mama mi-a raspuns “dragostea si bunatatea, eu ti le-am daruit iar tu le vei avea pentru totdeauna si va fi cel mai de pret cadou pe care il poti oferi la randul tau”. Nu am inteles atunci ci am inteles dupa mult timp atunci cand am salvat o vrabiuta de la moarte. Am ingrijit-o pana s-a facut bine iar mama mea mi-a spus:” Vezi?I-ai daruit dragoste si bunatate si astfel i-ai daruit viata!”Atunci am inteles abia ca cel mai de pret dar nu poate fi cumparat, el vine din adancul sufletului. De atunci am daruit dragoste si bunatate celor din jur si am primit inapoi zambete.
    Uitam in fuga noastra sa ne oprim pur si simplu si sa privim in jur. Sa ne imaginam ca pentru un minut, totul in jurul nostru a devenit nemiscat si doar noi avem puterea de a intoarce clepsidra si de a lasa nisipul sa curga.Oare putem sa tinem clepsidra nemiscata cat mai mult timp sau alegem sa fugim catre alte si alte locuri ? Putem sa lasam timpul sa stea in loc si sa privim pe cei din jurul nostru. Da, acea femeie batrana care trece cu greu strada incarcata de cateva sacose poate fi bunica noastra. Iar acel copil care plange fiindca balonul lui a zburat, poate fi copilul nostru sau putem sa ne regasim in el pe noi in trecut. Iar acel om sarac, slabit, caruia i se citeste suferinta in ochii putem fi chiar noi in viitor. Poate pentru pasarea ranita de pe strada noi suntem singura sansa iar noi ii putem darui viata. Iar atunci cand vom lasa nisipul din clepsidra sa curga, vom trece pe langa ei la fel ca inainte sau vom alerga catre batrana si o vom ajuta sa treaca strada ? Apoi, vom cumpara un balon nou si i-l vom oferi acelui copil gandindu-ne cat de putin ne-a costat pe noi si cat de nepretuit e pentru el ? Iar painea pe care in graba noastra o cumparasem, o vom scoate din sacosa si o vom oferi acelui om sarman? Vom lua oare pasarea ranita in palme si o vom ingriji cu drag?
    Daca da, vom vedea apoi cum ni se ofera in schimb zambete, multumiri iar acea bucurie enorma pe care o vom simti in suflet, vom realiza ca nu se compara cu nimic. Vom trece oare apoi strada la fel de grabiti, nepasatori si aspri sau vom intoarce din cand in cand capul si vom invata sa privim in jurul nostru ?Eu am invatat ca darul cel mai de pret il pastrez in suflet si incerc zi de zi sa privesc in jur si sa-l ofer celui care are nevoie de el.
    Cont facebook Stefania Ionita
    Adresa mail cont Pick N Dazzle ionita_stefa@yahoo.com
    Varsta celei careia vreau sa-i fac cadoul 26 ani
    Google:ionitastefania60@gmail.com
    Aleg GiftBox

    ReplyDelete
  24. FB: Ale Dulce, GFC si G+: Dulce Ale, mail: dulce_ale28@yahoo.com, profil am pe Pick n Dazzle pe acesta adresa de mail. Cel mai frumos cadou primit? Grea decizie! Iubitul meu ma rasfata constant, pentru ca merit :) sunt modesta, nu i asa? stiindu ma o mare iubitoare de animale, mi a daruit un puiut de bichon, foarte dulce si frumos, acum vreo doi ani. Intre timp, animalutul a crescut, aducand buna dispozitie si zambete in casuta noastra. Este un membru al familiei deja, deh, iar noi ne antrenam pentru un alt tip de...pui :)! Totodata, pasionata de calatorii fiind, am primit un alt cadou: o excursie in Bulgaria. Impreuna am vizitat fiecare coltisor al Castelului Balcic si am explorat fiecare alee a splendidelor gradini ale Reginei Maria. Imi doream de atata timp sa vad aceste locuri, iar el, alesul meu, mi a indeplinit visul. Incantarea mea nu poate fi transpusa in cuvinte, nu am acest talent. Cert este ca au fost clipe minunate!

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts