Cadouri pentru femeile dragi din viata noastra

19:24


Februarie ne-a cam trecut pragul si dupa cum bine stim e luna in care incepe cautatul de cadouri, mai ales baietii care vor sa-i ia ceva special iubitei, poate si fetele care se gandesc sa faca o surpriza celui drag, iar apoi dupa sesiunea de 14 si 24 februarie, pentru cei ce prefera Dragobetele, urmeaza si luna martie. Luna in care inca din prima zi ne prezentam cu martisorul prins fie in piept, fie la mana, sau sub diferite alte forme, iar apoi ne miscam cu pasi repezi spre ziua de 8 cand noi, fetele primim de obicei cate ceva.

Acum, dupa ce am asezat putin in calendar evenimentele ce urmeaza, cred ca e timpul sa va dau o mana de ajutor in a alege ceva pentru iubita, prietena, sora sau mama voastra, in functie de evenimentul calendaristic enumerat mai sus, si partea simpatica este ca e un cadou universal, potrivit pentru oricare dintre femeile importante din viata voastra.

Orice femeie are momente in care ii place sa se rasfete putin, sa se aranjeze si sa se relaxeze. E un moment in care ea se simte mai speciala, si sa fim sincere, avem nevoie de astfel de momente. Mie imi place sa primesc produse cosmetice, fie ca sunt de ingrijire sau de machiaj, mereu imi place sa primesc ceva dragut. Totusi, recunosc, nu toata lumea ma nimereste si au fost dati in care am primit produse cosmetice care nu m-au incantat. Si totusi cum putem gasi un cadou simpatic fara sa ne petrecem timp prin o gramada de magazine pentru a gasi cadoul perfect?

Ideea pe care v-o prezint eu astazi dragii mei, este un nou proiect care mi se pare extrem de simpatic. Deja v-am vorbit de o gramada de ori de Pick N Dazzle si de cutiuta lor plina cu minuni, dar pana acum era un cadou pe care fiecare femeie si-l putea face individual, acum insa, daca vreti sa va surprindeti iubita, sora, mama sau vreo prietena cu o cutiuta de acest gen, puteti chiar voi a o trimiteti. Pick N Dazzle are acum un Gift Box pe care il puteti trimite chiar voi unei femei dragi din viata voastra. In cutiuta vor fi 3 produse full size de la brand-urile deja bine cunoscute din portofoliul Pick N Dazzle, iar acestea vor fi  un ingrijire, unul de machiaj si de asemenea un parfum. Pretul acestei cutiute este de 169 de lei. Iar aici nu este nevoie de un beauty profile ci doar de varsta celei careia doriti sa ii luati cadoul.


Acest serviciu este disponibil din 5 februrarie pana in 10 martie pe site-ul Pick N Dazzle si pentru cei care vor sa isi rasfete iubita sau sotia in perioada de 14-24 februarie aceasta ar fi o optiune foarte buna.

Eu sigur m-as bucura sa primesc o astfel de cutiuta, voi ce credeti v-ar placea? Dar voi, dragii mei, v-ati gandit deja la cadourile pe care vreti sa le oferiti?

Kisses,
Andreea

You Might Also Like

9 comments

  1. Foarte drăguță ideea! Dar aș merge mai de grabă pe ceva la sigur când vine vorba de persoanele apropiate (ceva ce sunt convinsă că i se va potrivi, îi va fi pe plac, etc). :D
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie mi s-a parut o idee simpatica, iar pentru baieti cred ca e o optiune in cazul in care nu stiu ce sa-i cumpere prietenei sau iubitei.^^
      Kisses

      Delete
  2. simpatica idee :)

    http://iuliascorner.wordpress.com/

    ReplyDelete
  3. Eu zic ca era bine să se ceară și niște răspunsuri despre preferințe ca la cutia obișnuită. Să vedem dacă partenerii ne-au învățat preferințele :))

    Îmi place mult cutiuța. E foarte drăguță oricum dar parca dacă ii adaugi si o fundiță e și mai și.

    Pupici

    ReplyDelete
  4. E foarte tare idea ;) merita incercata :* pups
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  5. Ideea e super! Acum vreau si eu<3

    JUlia | juliahasch.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi! Si mie mi se pare tare ideea! :D
      Kisses

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts