Bunatati de la Solaris- Belsug din natura

21:16


Saptamana trecuta, la birou. Primesc la un moment dat un telefon de la curier sa imi spuna ca am la el un colet de la Solaris. Eram surprinsa, recunosc. L-am ghidat sa ajunga in parcarea firmei si am coborat repede scarile. Ma astepta cu un cosulet simpatic in mana. Instant am inceput sa zambesc. Un cosulet micut, simpatic ambalat cu o fundita mov si plin cu o gramada de produse de la Solaris.


Ma uitam prin punguta de la ambalaj incercand sa imi dau seama ce era inauntru si eram foarte incantata de ce vedeam acolo. Abia mai tarziu, dupa ce am plecat de la birou, l-am desfacut si am vazut mai bine tot ce primisem.


Primul lucru care imi sarise in ochi era sticla, frumos ambalata de ulei de argan si recunosc acesta era produsul care imi cauzase si marele entuziasm. Voiam de mult timp sa il cumpar, dar nu apucasem, stiti ca eu ador uleiurile de la Solaris, iar acum primisem o scticla de 100 de ml de ulei de argan. Am mai folosit ulei de argan si am sa va povestesc curand despre beneficiile lui, pentru ca deja dupa cateva utilizari se vad. Uitasem cat de bine functioneaza, cat de repede si intens hidrateaza pielea si nu numai.



Uitandu-ma in continuare prin cosulet am zarit si uleiul de cocos, preferatul meu de altfel si uleiul de tea tree, v-am mai vorbit despre ele aici, iar daca vreti sa aflati cum puteti sa va ameliorati problemele pielii cu uleiul de cocos de la Solaris va invit sa citit postarea de aici.




Bunatatile de rontait mi-au atras si ele atentia. Biscuitii cu fulgi de ovaz si cacao au disparut repede. Au fost deliciosi si mi-au adus aminte de turta dulce, ba sincera sa fiu mi-au placut mai mult decat turta dulce. Migdale, ador migdalele si astazi rontaiam si eu din ele la birou impratindu-le cu cei de langa mine.


Semintele de chia mi-au starnit interesul. Nu am mai mancat, am auzit de ele si de beneficiile lor tot mai mult in ultimul timp, dar nu le vedeam niciodata pe raft, e  adevarat, depinde si unde-ti faci cumparturile. Tot la categoria de seminte avem si semintele pentru salata, un amestec simpatic de seminte de dovleac, susan, seminte de floarea soarelui pe care le recomand a fi utilizate in salate, mai ales in cazul unui meniu vegan. Musli-ul a fost din nou un element de interes si l-am incercat duminica alaturi de nsite iaurt grecesc si a fost o adevarata placere. Imi place combinatia de alune caju, goji , fulgi de porumb si parca si stafidele merg bine in mix-ul asta chiar daca eu nu sunt tocmai fanul lor.


Ceaiul de coacaz si merisoare trebuie sa spun ca m-a surprins. Nu sunt o persoana care prefera ceaiul de fructe, ba chir il evit sau refuz de fiecare data preferand cu totul alte tipuri de ceai. Totusi pe acesta l-am incercat tot duminica si aroma a fost chiar placuta, iar merisorul este un element benefic pentru tractul urinar, deci consider ca va fi util de asemenea pentru o mai buna functionare a organismului.


In esenta ma bucur de cele primite si pot sa spun ca unele produse m-au surprins si abia astept sa le folosesc in continuare.

Voua ce produse Solaris va plac?

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts