Shopping: Makeup, Haircare and More

21:11

Hello my beautiful friends!

Shopping...Am zis că stau cuminte, chiar am zis, dar, dar știți momentul acela când aveți nevoie de șampon și un gel de curățare și ajungeți în magazin, și... Așa am plecat eu astăzi hotărâtă că voi lua doar strictul necesar, și așa am și făcut.
Shopping...I said I will be a very nice girl and stop...but you know that moment when you need to go and buy some shampoo and a new face wash and you get to the store, and... Yes, that is how I left the house today, and only the vital things i bought.

Călătoria mea a început în Deichmann de unde mi-am luat o nouă pereche de botoșei, pentru că da, outfit-ul meu preferat de toamnă este o pijama drăguță alături de o pereche de botoșei simpatici și poate încă un polover călduros peste.
My little shopping journey started in Deichmann where I bought these cute little fluffy boot-like shoes. In Autumn-Winter I live in those and my pijamas with a sweather.
Am ajuns apoi în DM în ideea că am nevoie de un gel de curățare pentru față și de șampon. Uhum, așa spun de fiecare dată. Am cumpărat conform planului șamponul pentru volum de la Alverde, e treia oară când îl iau și sunt mulțumită. Este un produs cu ingrediente naturale, vegane. îmi place cum arată părul meu datorită lui și e asemenea faptul că este natural și fără de compusul SLS pe mine mă bucură. Tot din categoria de produse pentru păr mi-am luat și o mască de păr de la Alverde, cu lămâie și caise. E un produs pe care nu l-am mai încercat și de asemenea vegan. Oh, da, și tot de la Alverde mi-am luat și noul gel de curățare. Înainte foloseam de la Elmiplant, gelul de curățare cu gutuie, dar am vrut să găsesc o alternativă naturală, eventual vegană și am decis să o încerc pe aceasta. Bonus, am mai cumpărat și noul fond de ten de la Astor,care promite multe așa că sunt tare curioasă dacă va reuși să se ridice la așteptările mele.
Then I went to DM because I needed a shampoo and a face wash.I bought the shampoo, Alverde's Volume shampoo. It is the third time that I buy it and I am pleased with the results. It is a product with natural, vegan ingredients. I like the way my hair looks after the use of this shampoo, and I also like the fact that it's natural and without the SLS compound. Still in the haircare category I bought a hair mask, again from Alverde. I never tried this one before. The face wash that I bought is also from the same brand, and all of them are natural and vegan. I used the Elmiplant face wash before, but I wanted a natural alternative. As a bonus I bought the new Astor foundation that I am very curious about. I really want to see if it comes up with my expectations.
Oh, I also bought a magazine that came with a lipstick and an eyeshadow, typical me.
Love you all!
Andreea

You Might Also Like

14 comments

  1. Mi-am luat si eu astazi revista. Rujul e okay, o sa il port in combinatie cu creionul de buze, tot de la essence, tot in nuanta 'in the nude'. In schimb, fardul e de exceptie! Eu zic ca ar arata fabulos si aplicat pe pometi, pentru un plus de stralucire. Abia astept sa il folosesc :))
    Sa te bucuri sanatoasa de produse si sa ai o saptamana scurta si frumoasa!
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am incercat si eu azi fardul si e dragut :D mai am nuante asemanatoare cu el, dar are o textura placuta. Rujul imi place, merge cu tonul pielii mele. Te puup!

      Delete
  2. Sa le folosesti cu drag! sunt curioasa cum e fondul de ten :D
    Botoseii sunt foarte draguti
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Curand ii voi face un review, doar ca momentan laptopul meu e cam stricat, dar pot sa spun ca imi place cum se comporta fondul de ten :D
      Pupici!

      Delete
  3. Ce draguti sunt botoseii aceia, parca si simt cat sunt de confortabil si de caldurosi! :)) sa le folosesti pe toate cu placere :*

    ReplyDelete
  4. Hi hi.. drăguți botoșeii! Să-i porți sănătoasă. Sunt tare curioasă în privința fondului de ten și a gelului de curățare :)
    Pupici!

    http://madebyirinar.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww mersi :D sigur am sa revin cu review-uri :D
      Pupici!

      Delete
  5. Și eu folosesc gelul de curățare de la alverde pe care l-ai ales. Sper să îți placă la fel de mult ca mie ! ^^ Îl consider eficient și prietenos atât în privința prețului, cât și a ingredientelor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei bine deja pot să spun că îmi place foarte mult. Este într-adevăr eficient, și mă bucur că l-am cumpărat. Chiar îl văzusem într-o postare de-a ta, și mă gândisem de atunci să îl achiziționez, dar voiam să îl termin pe cel pe care îl mai aveam. ^_^

      Delete
  6. botosi am vazut si eu prin deichmann, dar mai pufosenii de atat! si tare ma bate gandulo sa ma duc dupa ei cat mai curand :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Botosei, botosei, botosei, eu nu pot trai fara ei. Anul trecut aveau o pereche adorabili in H&M...si acum imi pare rau ca nu i-am luat..

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts