Review: Sleek Ink Pot

19:11


Dragele mele, v-am pregătit un nou review al unui produs drag mie. De când l-am achiziționat nu prea am mai folosit alt eyeliner și sinceră să fiu cred că tot pe acesta îl voi cumpăra când voi avea nevoie de altul.

Este primul eyeliner gel pe care l-am cumpărat, înaintea lui am luat unul cremă de la Rimmel, dar acela nu pot să spun că mi-a plăcut prea mult, iar cel de la Sleek îl întrece cu mult.

Textura este ușoară, sub formă de gel-cremă, se aplică ușor, eu folosesc pensula de eyeliner de la Real Techniques, vine și el cu o pensulă mică atașată, dar eu nu am folosit-o niciodată și nici măcar nu știu dacă o mai am pe undeva. Culoarea este perfectă, un negru intens și rezistă toată ziua.



Ceea ce îmi place mie mult este faptul că textura lui este perfectă și nu se usucă extrem de repede ca eu să nu mai pot face corecturi de grosime sau să am acele inestetice denivelări în textura liniei. De asemenea rezistența produsului este foarte bună pe pleoapă și poate fi folosit și pe linia de jos a genelor și nu se va clinti de acolo.

Ah, da, și hai să vă spun că mi se pare adorabil ambalajul, cutiuța mică, aspectul mat, mie mi e pare că arată foarte bine. Și de asemenea cantitatea de produs folosită pentru a obține un look ok nu este foarte mare, din cel de la Rimmel foloseam mai mult, trebuia să lucrez extrem de repede pentru că dacă se usca nu mai aveai ce face, iar dacă aplicai prea mult parcă începea să se cojească surplusul. Nu am pățit așa ceva cu el de la Sleek, ba pot să spun că acesta nu m-a dezamăgit până acum.


Este un produs bun pe care îl recomand cu mare căldură.

You Might Also Like

5 comments

  1. Eu am fos relativ multumita de cel de la Rimmel, asta pana ce, intr-o zi in care aveam mare chef de cateyes, l-am deschis si... surpriza. Mucegaise. Nu stiu daca are sens, fusese tinut la loc intunecat si uscat, plus ca nu expirase si nici nu era pe aproape... Ma rog, acest lucru m-a dezamagit foarte tare. Cel prezentat de tine suna super tentant :)
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Al meu e aproape uscat, si l-am tinut frumos cu capacul in jos, inchis bine si tot nu a tinut. Si la el mi s-a parut ca si-a modificat textura dupa primele utilizari, acesta nu. Sleek is going strong!
      Kisses

      Delete
  2. si eu l-am incercat pe cel de la rimmel,dar dupa cateva ore mi se transfera pe pleopa chiar daca foloseam primer.eu momentan il folosesc pe cel de la sephora tus lichid. chiar il recomand. e foarte negru si rezista pana la demachiere. pupici :*
    http://iv-dorys.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu m-am inteles bine cu acela. Pe cel de la Sephora nu l-am incercat, dar poate curand am sa il iau.
      Kisses

      Delete
  3. Am mai auzit de Ink Pot-urile de la Sleek, dar nu eram atat de sigura ca nu se transfera dupa cateva ore. M-ai facut curioasa si il voi comanda si eu :)

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts