Review: Gerovital Plant Cremă Ultra-activă Stop Acnee

16:01


Cred că toate, sau aproape toate mai avem din când în când câteva probleme cu tenul, mai ales cele de natură hormonală, cu care știm foarte bine că nu prea avem ce face, sunt incontrolabile, dar nu și de netratat.

Mult timp nu am mai avut nici un fel de tratament acneic și de fiecare dată mă tratam cu bitter suedez, care da ajuta la oprirea inflamației, previne infectarea și ajută la vindecare, dar durează cam mult. Într-o zi, plimbându-mă în dm am văzut acest mic produs, la un preț accesibil, undeva în jur de 12 lei și am decis să îl iau.

Crema ultra-activă de la Gerovital Plant mi-a lăsat o impresie mai mult decât plăcută. De ce? Pentru că, spre surprinderea mea a avut un efect mai bun decât alte dermatocosmetice folosite în trecut. În cazul unei probleme de natură acneică, aplic crema, o las peste noapte și a doua zi dimineață ori nu mai e, ori e cu mult diminuat și ajută ca mica problemă să dispară cât mai repede de pe tenul nostru. Ba chiar, m-a rugat și mama să îi dau ceva pentru că avea și ea nevoie. I-am împrumutat crema ultra-activă și a venit a doua zi să îmi spună că micuța mea cremă chiar funcționează, de unde am luat-o, că vrea și ea una.


Produsele Gerovital pot spune că nu m-au dezamăgit niciodată pentru că au ingrediente foarte bune și de obicei au efectul pe care îl și enunță pe ambalaj.


Eu vă recomand acest mic produs datorită efectelor sale.

You Might Also Like

4 comments

  1. Uuuu m-ai facut curioasa! Cu siguranta daca o vad la raft o iau! Multumim de tip :)

    ReplyDelete
  2. Tare curioasa m-ai facut! Nu mai stiu daca am incercat ceva de la ei, insa si deodorantul ma tenteaza :D

    http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deodorantul de la Gerovital? L-am incercat si pe acela si e ok, dar nu il intrece pe cel de la Dove. Ce imi place insa e ca au versiunile mini pe care le poti lua cu tine peste tot, dar nu il consider chiar cel mai bun deodorant.
      Crema asta e buna si am mai folosit si ceva produse de par de la gerivital si am fost multumita.

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts