Welcome to my New Blog!

23:33


RO:
Și vă spun bine ați venit pe blogul meu. Ne vom întâlni, din când în când, la o cafea sau la un ceai să mai povestim despre ceea ce ne face pe noi să ne simțim răsfățate și frumoase. Vreau să împărtășesc cu voi pasiunea mea pentru tot ce e frumos, pentru cosmetice, pentru obiecte vestimentare și accesorii, artă și muzică, lifestyle și multe altele.


EN:
Welcome to my blog! We shall meet from time to time for a cup of coffee or tea to have a little chat about what makes us feel spoiled and beautiful. I want to share with you my passion for everything that is beautiful, makeup, skincare, fashion, arts, music , lifestyle and even more.



Love, 
Andreea

You Might Also Like

10 comments

  1. Așa cum ți-am spus și în comentariu pe blogul meu și pe Facebook, bine ai revenit! Important este să nu te oprești odată ce ai început. Schimbările se fac din mers. Important este să ai postari noi în mod periodic :)

    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult, draga mea! Intr-adevar, stiu asta. Si chiar am de gand sa il fac asa cum trebuie acum, mai am putin de lucrat pe la aspect, insa nu am avut timp inca si u am mai avut rabdare sa il mai tin ascuns, voiam sa il impartasesc cu voi :D
      Te pup, Andreea!

      Si multumesc din nou!

      Delete
  2. Cat mai multe postari inpirate sa ai. Pupici

    ReplyDelete
  3. Astazi am decoperit blogul tau si imi place. Voi reveni pe blogul tau sa-ti citesc postarile :*

    ReplyDelete
  4. Multumesc mult! Ma bucur ca ai trecut pe aici si te mai astept!
    Kisses

    ReplyDelete
  5. hehe...ff dragut blogul tau. Simpatica si schita din articol (pari sa folosesti un NIKON nu, pentru pozele tale superbe...nu un canon :)) ) Mult succes!



    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, Multumesc mult! Da acum folosesc un Nikon, dar cand am facut blogul inca nu aveam aparat :))
      Kisses

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts