My Favourite Face Masks + DIY Natural Acnee Treatment Mask

16:42


Din cand in cand imi place sa ma rasfat... Imi place sa stau linistita, sa-mi ascult melodia preferata, sa mananc ceva bun si sa... sa-mi rasfat si pielea bineinteles. Astazi vreau sa va vorbesc despre mastile de fata pe care le prefer pentru a-mi hidrata pielea, a o purifica si pentru a-i aduce luminozitate.

Prima despre care vreau sa va vorbesc este micuta mea Glamglow. Am cumparat-o pe cea mica, din Sephora, pentru ca voiam sa o incerc si cum este destul de scumpa, voiam sa stiu daca imi place inainte de toate. Este o masca foarte interesanta. Am observat ca ma ajuta foarte mult in perioadele cu acnee, pentru ca are rolul de a curata si purifica pielea, din profunzime si de asemenea o si exfoliaza, iar rezultatul este un ten mai fin si mai curat, iar acneea se vindeca ceva mai repede. Eu o iubesc si cred ca daca  o voi gasi la vreo mica oferta o voi achizitiona si full size.

Masca intens hidratanta de la Yves Rocher si-a facut repede loc printre mastile mele preferate pentru ca imi ajuta foarte mult tenul in aceasta perioada. Eu am 90%  din timp piele deshidratata, deci treuie sa fiu foarte atenta cum imi hidratez tenul. Masca aceasta are o textura de gel, se plaica si o lasi vreo 10-15 minute. Eu de obicei ma spal pe fata dupa, dar pe ea scrie sa fie doar indepartat excesul. Indiferent de metoda, pielea se simte mai hidratata, mai placuta la atingere si pare mai luminoasa si sanatoasa. Cum sa nu-ti placa?



Vivanatura este un brand romanesc cu produse naturale si ingrediente foarte faine. Masca cu argila si trandafir o folosesc de mai bine de un an, aceasta este a doua pe care o cumpar. O aplic din cand in cand pentru regenerarea pielii. Mie imi place foarte mult, iar ingredientele folosite in prepararea acestei masti sunt geniale pentru ten, iar faptul ca este un produs 99,2% natural ma face sa fiu si mai fericita. Mie imi ofera o luminozitate  aparate tenului, si o recomand.


Ultima masca de care vreau sa va vorbesc este 100% naturala si incredibil de usor de facut. Aeti nevoie de 2 ingrediente: miere si scortiosoara. Aceasta combinatie ajuta pielea incredibi de mult, mai ales daca aveti acnee sau cicatrici lasate de aceasta. Eu aplic aceasta masca  o data sau la doua saptamanai si o las pe fata 15-30 de minute. Tenul meu este mai fin, hidratat, iar mierea si scortisoara vor ajuta in vindecarea pielii (amanadoua avand proprietati antibacteriene si regenerante).


Care sunt mastile voastre preferate?

You Might Also Like

13 comments

  1. Ma crezi ca acum am pe fata masca de la Vivanatura? Tocmai mi-am cumparat-o din DM, cu doar 7 lei. Revin cu pareri. Pupici!

    ReplyDelete

  2. Folosesc demult timp produse de la Vivanatura, insa nu prea i-am dat importanta acestei masti :D
    Cred ca o sa o pun pe wishlist!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie imi place mult, mi se pare ca da o senzatie foarte placuta pielii dupa folosire :)
      Kisses

      Delete
    2. Mie mi se pare chiar faina :)
      Kisses

      Delete
  3. Am vazut si eu masca Vivanatura in catalog-ul dm si am pus-o pe wishlist, ma bucur sa aflu ca e si buna :). Despre scortisoara nu stiu ce sa zic, eu am citit undeva ca e iritant, imi e frica :))
    Te pup, Andreea!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca e sa o luam asa aproapee orice ulei esential este iritant pentru piele, si totusi folosim ulei de tea tree... Eu cred ca tine de cantitati, daca pui putina, nu cred sa aiba efecte negative. Eu am tendestul de sensibil si nu am avut probleme de la ea pana acum.
      Te pup!

      Delete
  4. O să arunc un ochi la masca de față Vivanatura când mai ajung prin DM, m-ai făcut curioasă, dar vreau să-i studiez și lista de ingrediente. :D
    Eu scorțișoara știam că e un ingredient iritant pentru ten. Mierea îmi place și mie, neplăcută e doar îndepărtarea de pe piele. :))
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mierea e awesome pentru ten, singura, dar si in combinatii. Scortisoara daca nu e in cantitate prea mare nu aduce decat beneficii. Dar daca iti e frica de ea poti sa aplici doar miere, miere + ulei de cocos, miere+ lamaie, depinde de ten. Mie mi se pare ca se indeparteaza usor, se dizolva cu apa si puf, a disparut :)))
      Kisses

      Delete
  5. Nu prea folosesc masti dar ma atrage cea de Yves Rocher Hydra Vegetal, eu am demachiantul din aceiasi gama si imi place foarte mult :) Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie imi place masca aia, e un bonus de hidratare binevenit cand ai pielea uscata sau deshidratata.
      Te pup!

      Delete
  6. Buna, draga mea!

    Ai primit premiul "Liebster" - http://deea-d.blogspot.ro/2015/08/the-liebster-award.html
    Abia astept sa citesc raspunsul la intrebarile tale!
    Ti pup cu drag!

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts