My New Favourite Eye Cream | Skincare

21:09


Recunosc, nu folosesc des produsele lor, mai ales cand vine vorba de ingrijirea tenului, atunci sunt probabil cea mai sceptica, dar crema asta pot sa spun ca m-a impresionat. Anew Reversalist este crema de ochi care promite hidratare si diminuarea aspectului liniilor fine.

Eu nu am riduri, am cateva liniute pe sub ochi, dar nesemnificativ, problema mea cea mai mare este pielea usor sensibila si care se usuca foarte repede de sub ochi. De multe ori am observat cum imi era pielea mult prea uscata si momentul in care atingea corectorul sau fondul de ten era critic. Ma umpleam de liniute si un ascpect de piele crapata instant. Am tot cautat o crema de ochi buna, hidratanta si care sa imi mentina elasticitatea pielii intacta, iar momentan pot sa spun ca am un nou aliat. Daca acum ceva timp crema de la Apidava era pe primul loc, si inca o consider una din cele mai bune creme de ochi incercate de mine pana acum, cea de la Anew se pare ca ajunge incet, dar sigur pe locul doi prin efectele pe care le-a avut asupra mea.

Nu am mai avut probleme cu pielea, sa fie uscata, cearcanele mele nu mai par atat de proeminente, iar eu sunt mai multumita. Micutul recipient are doua compartimente, unul in care gasim crema de ochi, care se aplica sub ochi si pe pleoapa superioara (eu mai fac asta cand sunt extrem de obosita), iar in cel de-al doilea vom gasi , un fel de crema i-as spune, cu particule stralucitoare care se aplica dimineata pentru a aduce un plus de luminozitate zonei de sub ochi.

Cat despre liniile fine... Ale mele nu s-au accentuat, dar eu am 21 de ani (curand 22) si nu pot sa spun ca acest aspect poate fi analizat de mine in totalitate. Eu i-am cerut hidratare intensa si pot sa spun ca am primit-o mult mai mult decat de la alte creme de ochi care stau acum in cutiuta mea cu produse de ingrijire. 



Care este crema de ochi pe care o preferati?
Kisses,
Andreea

You Might Also Like

2 comments

  1. Eu folosesc un serum (cel albastru inchis, fara retinol) de la Paula's Choice. Mi se pare ca functioneaza mai bine decat orice crema de ochi pe care am incercat-o pana acum. Pe locul 2 ar fi una de la Avene, dar care e strict pe hidratare.. nu promite nimic altceva :)

    ReplyDelete
  2. M-am regăsit în postarea asta pe deplin. Am trăit şi trăiesc pe pielea mea fiecare aspect enumerat: liniile fine, senzaţia de uscăciune, aspectul de piele crăpată. Ai scris cumva despre crema Apidava? Mi-ar plăcea mult să citesc despre ea.
    Pupici!

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts