Maybelline Lasting Drama Pen Gel Liner | Review

21:00


Ochii sunt mereu ceea ce vreau sa evidentiez, fie ca folosesc doar un pic de mascara sau fac un machiaj mai complex,, mereu pun accentul pe ochi. Linia de tus este probabil unu din accesoriile mele preferate, poate fi o linie subtire, subtila, poate fi linia clasica alungita, in stil pin-up, adaptat stilului rock... Tusul iti ofera o libertate extraordinara si o multime de variante de a fi folosit pentru orice ocazie.

Astazi am sa va vorbesc despre Maybelline Lasting Drama Pen Gel Liner, un gel liner intr-un ambalaj inedit care ar treui, teoretic sa ne faca viata mai usoara. De ce spun asta? Ei bine, cred ca stiti ca pentru o linie de tus perfecte cu un eyeliner gel aveti nevoie de o pensula si multa indemanare. Eu recunosc, ma descurc sa creez aproape orice gen de linie de tus cu pensula, iar formula de gel/crema a devenit una din preferatele mele de-a lungul timpului, tusul lichid mi se pare acum mai greu de aplicat datorita formulei care necesita mai multa atentie. Eyeliner-ul de la Maybelline vine intr-un tub si are un vraf interesant, usor unghiular, asemenea unei pensule unghiulare folosite pentru a trasa liniile, doar ca acest varf este facut dintr-un fel de cauciuc. Produsul iese la suprafata printr-un click simpatic de la baza tubului. Lasand la o parte ambalajul, sa trecem la continutul sau si bineinteles la aplicare.




Inauntru gasim un eyliner crema/gel cu o consistenta foarte placuta. Nu este prea tare, se intinde foarte usor, nu se usuca prea repede, deci avem timpsa lucram cu produsul si sa il intindem uniform. Da, aplicarea este uniforma, nu se strange si nici nu se intinde. E foarte rezistent, rezista toata ziua, aplicat de dimineata, ceea ce mi se pare genial. Nu este marcat ca fiind waterproof, dar eu as spune ca este. Este usor de demachiat cu un demachiant bifazic, nu stiu sa va spun de altele pentru ca eu nu folosesc altceva pe ochi.

Cat de mult ne simplifica viata modul in care este ambalaat acest produs? Aceasta este cu siguranta principala intrebare dupa ce deja v-am spus ca din punctul meu de vedere formula este extraordinar de buna. Ei bine, lucrurile stau in felul urmator: la prima plicare am fost putin dezorientata, insa dupa cateva aplicari am inceput sa ma obisnuiesc si pot sa spun ca pot crea linii de tus destul de precise cu el, insa parca imi ia ceva mai mut timp decat cu pensula. Ce nu imi place este ca risipesc produs. De fiecare data, dupa ce il folosesc, eu incerc sa scot surplusul ramas pe canal pentru ca nu vreau sa se intareasca acolo, si desi are un mic capacel pentru el, daca il puneti imediat o sa tasneasca niste produs afara. Consider ca dupa ce va invatati sa folositi forma varfului pentru forma ochiului vostru lucrurile devin simple.

Nu stiu daca e neaparat o necesitate pentru mine, dar e foarte util in calatorii, pentru ca simplifica lista de produse de luat in geanta, nu aveti de curatat pensule dupa folosirea lui, iar pentru persoanele putin mai neindemanatice cred ca le-ar putea da si ceva mai multa incredere si precizie.

Este un produs bun, cu o formula geniala si un concept destul de simpatic si prietenos. Daca formula ar fi fost diferita cu siguranta nu mi-ar fi placut, dar in acest caz, il consider chiar un produs demn de incercat.

Voi l-ati incercat?

You Might Also Like

6 comments

  1. Interesant produs, chiar merita incercat dar dupa ce termin 2 eyelinere si un gel de la Mufe :)) am jurat k nu mai iau nimic pana nu termin macar 1. :( sper sa rezist :)) pup.

    ReplyDelete
  2. sunt o mare iubitoare a rujurilor lor! maaareeee :)

    ReplyDelete
  3. Multumim pentru review! :*

    lraivn.blogspot.ro

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts