Intareste-ti imunitatea! | Tonicul Apicultorului Apiland

17:45


Am descoperit ca nu stau prea bine la capitolul imunitate, ba chiar ma simt in masura sa va sfatuiesc sa aveti mare grija de voi, dat fiind ca eu am si o a doua raceala prezenta fara voia mea in viata mea in decurs de o luna. Nu suna prea bine, nu? Am tot cautat produse care sa ma ajute sa imi intaresc treptat imunitatea, insa stilul de viata haotic si incarcat nu ajuta prea mult. Totusi, produsele apicole sunt cele care tind sa ma ajute de fiecare data cand sunt lovita de cate o raceala, gripa sau alta "minune" de sezon.

Tonicul apicultorului l-am cumparat acum cateva luni pentru tata, dupa ce am castigat un premiu din partea celor de la Apiland. Am ales produse pentru mine, dar i-am luat si tatei cateva pentru ca stiu ca in ultimul timp era foarte incantat de produsele apicole pe care le-am mai impartit cu el, dar si pentru ca ii placea suplimentele cu laptisor de matca. Stiu ca a fost incantat si atunci de cadoul meu, dar acum cand am primit si eu o cutiuta cu 10 fiole de la Apiland, l-am intrebat din nou cum i s-a parut. Tata a fost multumit de produs, si s-a simtit bine dupa ce le-a consumat, iar cand a auzit ca am primit si eu o cutie mi-a spus scurt: Ia-le si tu!

M-am conformat, iar cum eu sunt si acum racita, produsul a venit la fix, pentru ca sunt, cum e si normal cand esti bolnav, lipsita de energie, somnoroasa si cu medicamentele prin geanta.




Cutiuta mea a venit cu 10 fiole al caror continut este format din:
- laptisor de matca pur -- intareste sistemul imunitar, stimuleaza activitatea cerebrala, si ajuta in cazurile insomnie si oboseala
- extract de polen -- acesta actioneaza benefic asupra stomacului, ficatului, bilei si colonului; de asemenea imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria
- extract de propolis -- puternic antibacterian, intareste sistemul imunitar
- miere
- apa purificata

Cum se administreaza? Se ia o fiola sau doua pe zi, in cazul adultilor, doar una in cazul copiilor. Euu recunosc ca in unele zile am luat cate una, in altele doua. Eu am inceput sa iau fiolele in timpul unei raceli de sezon si pot sa spun ca nu e la fel de grava ca si raceala anterioara, ba chiar nu am avut nevoie de atat de multe medicamente. Fiolele au doua capete care pot fi rupte. Administrarea se face in felul urmator: se rupe unul din capete, iar apoi dupa ce ati introdus fiola in gura veti rupe si celalalt capat. Fiolele se rup cu usurinta si nu au margini taioase, deci sunt sigure de folosit asa. Bineinteles daca nu va doriti sa le folositi asa cum v-am spus mai sus, puteti turna continutul intr-o lingura.





Gustul este foarte bun. Este dulce, dar usor acrisor, se simte gustul de propolis as spune eu, dar pana acum cred ca e cel mai delicios produs apicol (in afara de miere) pe care l-am luat. Efectele incep sa se simta treptat, iar eu sunt foarte multumita de calitatea produsului. Raceala mea putea fi mai rea, dar cred caacest produs ma ajuta sa o infrunt ceva mai bine decat as fi facut-o fara. Nu am mai simtit nici nevoia de a consuma cafea pentru acel boost de energie, deci cu atat mai bine.

Cred ca e bine sa incepeti din timp sa va ocupati de imunitatea voastra, iar produsele apicole sunt una dintre cele mai bune surse pentru a obtine ceea ce aveti nevoie. Mierea, mierea de manuka, polenul, laptisorul de matca... toate au proprietati extraordinare pentru organismul nostru, iar eu vi le recomand.

Voi cum va intariti imunitatea, acum, in sezonul rece?

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts