PINK ESSENTIALS

19:15


Roz. Da! Roz. Pink is a happy color, cum spunea cineva, iar astazi vreau sa va vorbesc eu despre cateva produse care imi plac si sunt... roz.

Sa incepem cu Pink Essetials; Primul lucru de pe lista este agenda mea. Recunosc ca am luat-o datorita mesajului de pe coperta care mi se potriveste perfect. Scriu, atat de blog, despre mici lucruri care ma fac pe mine mai increzatoare si mai fericita, dar scriu si pentru mine, intr-un cu totul al mod decat aici, mult mai stilizat si mai incarcat emotional, iar din cad in cand, in cateva postari am lasat sa se vada si aceasta latura a mea. Agenda e din Jumbo si e practica datorita dimensiunii (in sfarsit una care incape in geanta) si imi notez in ea lucrurile importante de pe la facultate, sau alte idei.

Ochii sunt probabil cea mai importanta parte a fetei, ei reflecta totul, iar genele sunt cele care ii incadreaza frumos, asa ca mascara este produsul esential pentru mine in fiecare zi. In fotografie puteti vedea doua, in simpaticul ambalaj roz, primul este cel de la Yves Rocher, e waterproof si e foarte, foarte bun, iar cel de-al doilea este Lash Sensational de la Maybelline care din nou este destul de bun pentru alungire.

Pentru buze am ales un lip balm, Baby Lips, roz, simpatic si delicios, foarte hidratant si fructat. Iar cel de-al doilea ese NYX Butter Gloss in Maple Blondie, un roz dragut numai bun de purtat in fiecare zi.

Penseta de la ebelin e printre cele mai bune incercate de mine; mai am inca una mov-- dovada ca o iubesc atat de mult.

Pink Pop de la Clinique este blush-ul meu preferat, am zis. Am o postare intreaga dedicata lui, este minunat atat prin textura cat si culoare si rezistenta. Daca aveti ocazia sa il incercati, nu o ratati, este adorabil.

Sclipiciul roz de la Golden Rose l-ati vazut des la mine, prin postari, pe Facebook, pe Instagram (ma puteti urmari si acolo pentru mai multe fotografii cu produse si update-uri) si este unul din preferatele mele, e acolo in top cu cele de la Ciate.

Primed and poreless de la Too Faced (mini) e foarte util cand am un eveniment important pentru a diminua aspectul porilor si a prelungi longevitatea machiajului.

Spot Treatment de la Sephora e mai bun decat ma asteptam si e un tratament destul de util cand apar probleme ale pielii. Nu stiu inca daca e cel mai bun incercat de mine, dar isi face treaba.

Care sunt preferatele voastre roz?

You Might Also Like

9 comments

  1. Foarte drăguță ideea postării! Mă gândesc și eu de ceva vreme la ceva oarecum similar. :D
    Agenda e foarte mișto, n-am remarcat-o în Jumbo, iar cu penseta m-ai făcut curioasă, chiar mi-ar trebui una nouă.
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi mult!
      Eu tot timpul gasesc cate ceva dragut in jumbo, mi-e greu sa ma opresc din cumparat :)))
      Te pup!

      Delete
  2. Cat de frumos faci pozele ! <3 Imi plac toate produsele prezentate de tine! Am vazut si eu agenda ta in Jumbo, mi-a placut mult, dar am gasit una mai micuta cu Turnul Eiffel pe ea . Blush-ul de la Clinique este genial!

    ReplyDelete
  3. Toate sunt dragute, dar agenda imi place muult <3pup

    ReplyDelete
  4. Buna! Te-am nominalizat la The Versatile Blogger Award :D iti las si link-ul catre postare aici: http://ancasblog0.blogspot.ro/2015/10/tag-versatile-blogger-award.html :*

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts