My Nailpolish Collection

20:42


Cred ca stiti deja ca imi place sa imi fac unghiile in diverse feluri, iar daca am timp realizez felurite modele, mai jucause, clasice, geometrice, florale... si lista poate continua. Totusi, cele mai importante sunt culorile folosite, dar si formulele lor. Am gaasit formulele preferate, culori intense si unice, iar astazi am sa va prezint mica (ironic vorbind mica) mea colectie de oje si de asemenea am sa va spun de ce prefer eu aceste brand-uri fata de altele.


Ojele de la Avon sunt printre preferatele mele. Va spun sincer ca formula lor este una extraordinar de buna. Mie imi rezista pe unghii intre o saptamana si chiar doua in conditiile in care eu nu folosesc top coat decat daca realizez vreun model. Culorile sunt pe placul meu, de laa nunte frumoase de nude --variatii de roz pal si bej, pana la culori aprinse si chiar foarte inchise, alaturi de texturi interesante. 

Avon Nailwear Pro+ au o formula placuta, se intind bine, sunt destul de opace, au un luciu frumos. Culorile pe care le vedeti sunt Cotton Candy, Creme Brulee (cred), Naked truth, oja mea preferata, atat ca formula, dar si culoare, Innocence, si Sea Breeze. Motivul pentru care nu stiu numele bine pentru unele culori e pentru ca nu au toate stickere cu numele pe ele, singurul  lucru care nu imi place este faptul ca nu sunt cosecventi, unele sticlute au nume, iar altele nu.

Avon Speed Dry nu are tocmai cea mai buna formula. Nu rezista ca si celelalte si  nu are acelasi luciu, necesita un top coat daca va doriti sa reziste ceva mai mult, dar da, se usuca mai repede decat celelalte. 

Gel finish sunt probabil preferatele, formula e mai groasa, si lucioasa oferind acel aspect de gel care arata atat de bine pe unghii.  Ice berg, Sheer Love, Tender, Barely there, Dazzling Pink, Roz..aprins... nu-mi aduc aminte numele, si Fire Cracker. Toate sunt superbe si rezista si cate 2 saptamani pe unghiile mele (eu am unghii destul de tari si nu se exfoliaza), nu garantez ca e la fel pentru toata lumea, dar sunt destul de rezistente, iar culorile sunt opace si foarte frumoase si vibrante. 


Stardust... acum nu se mai gasesc sub numele asta, dar au reparut ulterior in aceleasi culori dar sub numele de Magic Effects.. si inca ceva.. Sunt exact acelasi lucru... Avon likes re-packaging, haha.

Cu Golden Rose am facut cunostinta intr-un magazin simpatic din centrul orasului. M-am ingradostit de sclipciul roz, iar apoi nu am mai durat mult pana l-am luat si pe cel auriu. Sclipiciurile m-au impresionat prin cat sunt de dense si intense, cat sunt de opace... Sunt incredibile!


Ciate este un brand ceva mai scump, dar se diferentiaza de celelalte printr-o selectie de culori si texturi interesante. Dupa cele incercate vreau mai multe!!!




 Spray-ul de uscare rapida de la Avon e iarasi destul de bun. Usuca rapi unghiile si are si un miros placut.

Care sunt ojele voastre preferate si care e brand-ul vostru preferat?

You Might Also Like

11 comments

  1. Frumoasa colectie! Si eu sunt pasionata de lacurile de unghii.
    Te pup.
    Anca
    _______________________
    LESS IS MORE
    www.ancafr.blogspot.ro

    ReplyDelete
  2. Si eu sunt mega indragostita de ojele de la Avon, Gel Finish mai exact. Am exact ca tine, rozul ala intens si cel corai..plus multe altele si imi comand aproape din fieecare catalog 1-2-3 oje. Recent insa mi--am luat un alb mat si nu imi place...nu acopera bine,lasa urme. Si nici nu imi prea plac mie ojele mate..dar l-am luat sa il folosesc drept baza peste care sa folosesc ceva sclipici.

    ReplyDelete
  3. Si eu sunt indragostita de ojele de la Avon, in special cele Gel Finish. Imi comand aproape din fiecare catalog cate 2-3. Ultima data insa mi-am luat una alba mata, care nu imi place...lasa urme, nu se aplica frumos, plus ca mie nu imi prea plac ojele mate, dar vreau sa o folosesc ca baza peste care sa dau cu ceva sclipiciuri :) Spray-ul e foarte fain si miroase asa biiiine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, intr-adevar, si mie imi plac mult. Cele mate de la Avon nu au o formula prea buna. daca doresti un top coat mat bun, Nicole by OPI e foarte fain.
      Kisses

      Delete
  4. frumoasa colectie! eu nu pot sa ma decid care este brandul meu preferat de oje, dar cred ca essence ca si raport calitate- pret... ca asa, cele mai bune incercate, sunt dior.
    sa stii ca ojele stardust nu sunt aceleasi cu magic effects. au formule differite si textura diferita. e asemanatoare, dar pentru o obsedata de oje texturate ca mine, diferenta dintre cele doua colectii se vede :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm...mie mi se pareau cam la fel, si cred ca sunt usor inlocibile, dar foarte frumoase :D E adevarat eu nu sunt chiar indragostita de ojele texturate ci mai degraba de tot felul de sclipiciuri.

      Nu am incercat oja de la Dior... oh... vreau si eu.
      Kisses

      Delete
  5. M-ai pus pe ganduri cu ojele de la Avon, chiar au nuante frumoase si pentru ca ai multe, inseamna ca sunt bune :)) si cele de la Ciate arata tare dragut. pupici:*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dupa cum se vede am o gramada:))) am zis ca iau o pauza de la cumparat... sa vad cat si tine.

      Kisses

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts