Back to Pick N Dazzle | Unboxing Subscription No. 2

22:01


Mi-era atat de dor de mica mea cutiuta. V-am mai povestit cat sunt de bucuroasa cand stiu ca trebuie sa vina curierul sa-mi aduca ceva, insa nimic nu se compara cu aceasta cutiuta rosie. Sincera sa fiu e un serviciu care imi place foarte mult: produse excelente, serviciu de livrare rapid si eficient, relatia cu clientii incredibila si facila. De ce m-am intors la Pick N Dazzle e evident, am fost multumita, incantata si vreau sa fiu din nou rasfatata, cu un cadou in fiecare luna, pentru ca asa ma simt alauri de Pick N Dazzle. (Daca inca nu ai auzit de PND, am sa iti las aici parearea mea de la finalul primei abonari pentru a-ti face o idee).

Sa trecem acum la ce am primit luna aceasta. Mentionez ca aceasta cutie e personalizata datorita profilului de frumusete completat si ca eu am ales cutia Dazzling Picks.



Primul produs primit este o crema de maini de la Kueshi. Este compusa din ingrediente naturale, are un miros foarte subtil, o textura usoara, se absoarbe repede in piele. Pana acum imi place si va face parte din esentialele din geanta mea acum in perioada rece.




Signature by Victoria Beckham este parfumul primit. O aroma florala, dulce si destul de intensa. Totusi aplicat in cantitate mica, pentru un miros subtil, am constatat ca mi se poriveste. 


Un alt produs Kueshi, un gel de curatare purificator. Pe langa culoarea sa adorabila trebuie sa va spun ca miroase genial. E un miro atat de dragut ca parca sunt mai fericita cand il folosesc. Va voi povesti mai multe despre el dupa ce imi voi forma o parere.


Samponul anti matreata de la Linfa Age pentru mine e promitator. Inca nu l-am incercat, dar o voi face curand. Am mai avut un sampon Linfa Age si mi-a placut extrem de mult asa ca am asteptari mari pentru acesta!

Pensula de pudra de la Teeez e destul de buna, e moale, si dragalasa. Destul de densa si prinde mult produs.
Rujul de la Teeez il mai am, si am constatat ca l-am primit pentru a doua oara pentru ca initial fusese bonus intr-una din promotiile anterioare PND. V-am spus parerea mea despre el in articolul de aici.

Cum vi se par produsele?
Kisses,
Andreea

You Might Also Like

1 comments

  1. Ca de obicei, mie produsele Teeez îmi fac cu ochiul! Mă fascinează ambalajele lor, sunt prea frumoase - mai că m-aș abona la o cutiuță din asta doar de dragul lor. :D
    Să le folosești pe toate cu drag!
    Pupici

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts