My Pick N Dazzle Story

16:21


V-am promis acum ceva timp ca am sa va povestesc despre experienta mea cu serviciile oferite de Pick N Dazzle si de asemenea daca recomand acest serviciu. Am sa incep ica mea povestioara astfel:

Era 2014, mai erau cateva zile pana la Craciun, eram indecisa si citeam cu mare interes fiecare articol pe care il gaseam despre cutiuta rosie, despre conceptul din spate, preturi, produse (research! always) si la un moment dat pur si simplu m-am trezit ca dadusem  click pe "order now" si de acolo incepuse totul. Am asteptat cu nerabdare sa vina coletul... oare ce se afla in el? Oare isi merita bani? Vai! Dar daca nu-mi plac? Daca nu mi se potrivesc?

In ziua Ajunului Craciunului a venit curierul. Mi-a inmanat coletul si am fugit sus sa il despachetez. Imi aduc aminte si acum bucuria deschiderii primei cutiute, si da am simtit-o in fiecare luna, mereu aceeasi nerabdare, aceeasi bucurie. Pentru mine, in fiecare luna era un mic ajun de Craciun, un motiv sa ma bucur si sa ma simt rasfatata. Iar echipa Pick N Dazzle pot sa spun ca m-a rasfatat incredibil de bine, produsele au fost pe placul meu, de o caltate incredibila, unele chiar unice, m-au ajutat sa cunosc branduri noi, sa descopar produse pe care altffel nu as fi avut ocazia, sa ma rasfat (si stiti doar cat de mult imi plac produsele cosmetice).

Daca va uitati pe site veti vedea ca sunt trei tipuuri de cutiute, v-am mai vorbit despre ele aici, eu am ales varianta Dazzling Picks, Sleek Picks nu mi se parea potrivita pentru mine, iar conform preferintelor si bugetului meu Dazzling Picks, pe o  perioada de 6 luni, era varianta perfecta. Brandurile incadrate aici sunt foarte bune, multe dintre ele avand produse naturale sau organice. In cursul celor 6 luni, pentru ca sunt blogger am primit si o cutiuta de tip Premium Pick si sincer mi s-a parut minunata. Calitatea produselor din Dazzling Picks era deja grozava, dar cele Premium erau mult mai mult decat atat.

De asemenea acum gasiti pe site si rubrica My Beauty Picks care, pe langa profilul pe care l-ati completat la inceput ii va ajuta pe cei din echipa PND sa stie ce produse din cele primite v-au placut mai mult sau mai putin pentru a sti ce sa va trimita in continuare. De asemenea puteti sa le spuneti si ce tip de produs aveti nevoie: crema de fata, ruj, tratament, iar ei vor selecta din gama lor de prroduse pe cele care se potrivesc tenului si nevoilor voastre. Eu mi-am primit asa crema de ochi dorita si un tratament de regenerare pentru pielea mea stresata si deshidratata si sunt minunate, le folosesc in fiecare zi, si in plus sunt si naturale, mai ca as putea spune ca le-am ales eu.

Nu mi-am pus inca o comanda pentru "episodul" 2, dar asta nu pentru ca nu mai vreau, ci din alte motive si cu siguranta curand am sa readuc sezonul Pick N Dazzle in viata mea, pentru ca am fost foarte multumita de serviciile lor, de proptitudinea lor in cazul in care am avut intrebari, si in general de modul lor de comunicare cu clientul. 

Daca ma intrebati daca recomand acest serviciu, pot spune un DA hotarat. Pe langa experienta unica in tara oferita de ei, pe langa produsele inedite, pretul cutiei (chiar daca poate vi se pare mare) este mult mai mica decat valoarea produselor din cutie, aveti parte de o selectie facuta doar pentru voi si o surpriza frumoasa in fiecare luna.

KISSES,
ANDREEA



*Disclaimer: Articolul este scris din proprie initiativa.

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts