Mai multa energie cu Polenul Crud Apiland | Health

22:30


Recunosc ca pana de curand nu am mai consumat polen crud si nici nu stiam care sunt beneficiile sale, cum sa consuma sau macar cum se pastreaza. Astazi am sa va vorbesc despre polenul crud poliflor de la Apiland si de asemenea am sa va dau o sugestie de a-l introduce mai usor in alimentatie.

In primul rand sa vorbim putin despre beneficiile sale. Polenul crud este in primul rand un energizant natural, tocmai de aceea e perfect pentru mine in aceasta perioada, cand dupa o sesiune mai mult decat stresanta sunt inca parca lipsita de energie si foarte obosita dupa saptamani intregi lipsite de somn, acesta diminuand oboseala si oferind un plus de vitamine si minerale. Este excelent pentru persoanele care sufera de anemie, tocmai datorita surplusului de energie pe care il aduce organismului, si de asemenea in perioadele stresante. De asemenea contribuie la regenerarea florei intestinale, având un rol demn de luat în considerare în tratamentul bolii Crohn sau al colitelor ulceroase. Datorită conținutului bogat în vitamine B, proteine și minerale, suplinește carențele alimentare și previne cancerul de sân sau osteoporoza. 

Eu am inceput sa il consum abia acum, dupa cea mai stresanta perioada din ultimele luni, dar este ideal pentru a ma ajuta in a avea din nou mai multa energie pentru a ma bucura de... vara (vacanta n-avem). Ce este important sa stiti despre administrarea sa? Va spun eu!

Cei de la Apiland recmanda 1 lingura pe zi pentru adulti si o lingurita pe zi pentru copii. Din ce am mai citit eu am inteles ca aceste doze se pot majora pana la 10 lingurite pe zi, daca organismul il primeste bine, si de asemenea in cazul persoanelor care doresc sa sabeasca il pot consuma in locul micului dejun, ma exact, treptat de la un supliment langa micul dejun, prin majorarea dozei acesta il poate inlocui. Eu nu am incercat asta, inca, dar am sa va spun cum il consum eu. Desi unora poate le place gustul sau (pe care il agreez si eu, cat de cat), mie personal nu imi place textura bobitelor, sunt oarecum uscate, lucru care ma face sa vreau sa beau instant apa, asa ca daca aveti aceeasi problema, iata sugestia mea.




Fiindca tot e vara si avem o gramada de fructe la dispozitie, eu va propun un amestec de caise, banane si piersici (si mai puteti adauga daca aveti la indemana si alte fructe cum sunt merele, cacaze, afine, mure) pe care le taiati frumos, iar deasupra presarati o lingura de polen crud. Cum spuneam, pentru a reduce senzatia usor uscata pe care o am de la polen il combin cu fructe cat mai zemoase, iar astfel obtinem un mic dejun perfect, usor, sanatos si energizant.

Cum se pastreaza polenul crud? Eu recunosc ca nu stiam asta pana acum, dar polenul crud se pastreaza in congelator, iar in frigider rezista doar 7 zile. Acesta desi este tinut in congelator  NU îngheață, datorită conținutului scăzut de apă (aproximativ 8-10%), lucru care permite consumarea imediată după ce a fost scos din congelator.

Eu va recomand sa incercati polenul crud de la Apiland, il puteti gasi aici, pentru un plus de energie si sanatate.

Voi ati folosit polenul crud? Voi cum il administrati?

Kisses,
ANDREEA


You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts