Sephora Haul | Shopping

11:15


Sephora are reduceri imbatabile in timpul verii sa ca am grija sa nu ratez momentul, pentru ca sincera sa fiu este probabil singura perioada din an (bine si Craciunul) in care chiar fac cumparaturi la Sephora. Este perioada preturilor avantajoase si carora nu prea le poti spune "nu", mai ales cand vezi ce produse sunt la reducere si stii cat de mult ti le doresti.

Bineinteles ca avem ceva de la Too Faced, unul din brand-urile mele preferate, iar acum au la reducere paleta Matte Eye. Face parte din colectia simpatica de palete Too Faced, clasice si de asemenea intr-o cromatica foarte placuta si purtabila. Pot sa va spun ca e superba, culorile sunt perfecte, neutre, numai bune pentru a insoti orice fel de look clasic sau smokey.



Glamglow este un brand de care am auzit foarte multe lucruri bune si de foarte mult timp voiam sa o incerc, era si este inca atat de laudata in comunitatea de beauty incat parca e si normal sa vrei sa o incerci. Totusi acum am gasit o varianta mini, foarte draguta si la un pret acceptabil, asa ca am adaugat-o bucuroasa si pe ea pe lista. Pot sa va spun ca pana acum imi place, dar am sa revin cu un review detaliat dupa ce o mai folosesc o perioada, pentru a va putea da mai multe informatii.


Blush-urile au inceput sa imi placa din ce in ce mai mult si simt nevoia sa am o paleta mai larga de culori din care sa aleg, in functie de machiajul ales astfel incat toate sa fie armonios folosite pentru un look perfect, asa ca am mai adaugat o nuanta de roz colectiei mele. Bineinteles e diferit de celelalte si pana acum pot sava spun ca e mai pigmentat decat ma asteptam si ca arata foarte bine pe ten. Nuanta aleasa de mine este Romantic Rose.


Acneea nu a plecat de tot din viata mea, asa ca pentru momentele in care se decide sa imi faca  o vizita (adica acum) am ales un tratament simpatic marca Sephora. Sunt foarte curioasa daca isi va face treaba asa cum trebuie.


Clestisorul meu de gene vechi era deja cam subred, iar cel din Sephora e argintiu, frumos si parca ma striga de pe raft sa il iau acasa. Dar oare amputut eu sa il ignor? Normal ca nu. Pot sa spun ca il ador, imi intoarce genele foarte usor, foarte bine si de asemenea le cuprinde foarte frumos pe toate. Good investment.


You Might Also Like

11 comments

  1. Imi place foarte mult blush-ul,o sa dau si eu o fuga la Sephora :) Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Are si un pret foarte mic, iar calitatea lui e foarte buna. Il recomand :D

      Delete
  2. Să le folosești pe toate cu drag! Paleta e foarte drăguță!
    Eu nu le-am mai călcat pragul de când cu reducerile, că și așa am exagerat rău cu cumpărăturile vara asta. Cred că să le fac o vizită de ziua mea, deși nu cred că mai rămâne ceva la reducere până atunci. :))
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult! Eu zic ca Sephora e de vizitat, au multe lucrusare dragute puse acum la pret pe jumatate sau chiar mai bine.
      Kisses

      Delete
  3. Este foarte faina paleta. Eu nu am ochit-o cand am fost. :( Cat costa acum?

    ReplyDelete
  4. Sa le folosesti cu drag :* si mie imi plac blush-urile lor si chiar nuanta 05 e favorita mea. Am vazut si eu paletuta asta la reducere ,dar si cea cu blush, bronzer, iluminator si corector toate intr-o singura paleta.maine cu singuranta o iau :)) Clestisorul de ochi de la ei e super bun, dar daca nu il prinzi la reducere..cam greu iti vine sa dai 70 lei pe el :( pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Clestisorul e awesome, paleta e lovely... everything is... amazing.
      Te pup! si multumesc :*

      Delete
  5. Paleta aceasta am cumparat-o si eu in aprilie pentru a o darui unei prietene. Acum suspin ca Sephora nu s-a asezat si la noi in targ.
    Te pup, Andreea!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paleta e faina si eu mi-am zis ca daca vad o paleta Too Faced la reducere, o iau! :))
      Te pup si te imbratisez!

      Delete
  6. Si mie imi plac produsele Sephora si nu ratez ofertele.

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts