Caramel Melange | Glam Copper Make Up

21:03

Caramel Melange este numele paletei pe care in momentul in care am vazut-o stiam ca trebuie neaparat sa o am. Daca ma mai cititi pe aici pe blog deja stiti ca imi plac foarte mult paletele lor, textura fardurilor fiind absolut superba, sunt pigmentate, usor de estompat iar selectia de culori din aceasta paleta este superba, numai nuante calde, delicioase.  Am realizat un machiaj folosind-o si m-am gandit sa va arat ce a iesit. 




Eyes

Pentru machiajul ochilor am folosit paleta de la Zoeva in mare parte, dar in zona din pliu am aplicat si Soft Peach de la Melkior, iar din Caramel Melange am folosit Wax Paper pentru a seta primerul de la Milani, Alchemy si Start Soft cu putin Aftertaste (nuanta de portocaliu) combinate cu Soft Peach in pliu, Liquid Center pe pleoapa mobila si Edible Gem (nuanta cea mai inchisa) in coltul extern. 

Eyeliner-ul negru este de Catrice Liquid Liner Waterproof (o noua descoperire, va spun curand pe blog cu ce eyeliner high end se aseamana) iat eyeliner-ul lichid alb este de la Melkior. Mi se pare ca cam greu de lucrat cu el, datorita formulei, dar inca nu vreau sa ma pronunt asupra lui, trebuie sa il mai incerc, sa vad cum se lucreaza cel mai bine cu textura lui. Aici l-am folosit ca si accent in coltul extern si in coltul intern si mie imi place efectul pe care il ofera.  Mascara este Effect Faux Cils Baby Doll de la Yves Saint Laurent. 


Face

Pentru machajul fetei am folosit o combinatie de doua fonduri de ten: L'Oreal Infailible 24h si Catrice All Matt Plus si mi-a placut ce a iesit, o accoperire buna si am corectat putin si culoarea fondului de ten de la L'Oreal. Pudra este cea translucida de la Sephora, bronzer-ul este vesnicul Chocolate Soleil de la Too Faced, iar ca blush am folosit I will always Love you Love Flush Blush de la Too Faced. 

Brows

Pentru sprancene in ultimul timp prefer ceva mai natural asa ca am folsit doar L'Oreal Brow Artist Plumper pe care il ador lately. Imi face sprancenele sa fie mai pline si mai definite atat de usor si rezista toata ziua. 




Cum vi se pare machiajul? Cum ati prefera sa fie structurate postarile de tip machiaj?

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts