Cum imi aplic genele false? | Cupio Lash and Glue Review

21:02


Intotdeauna mi-am dorit gene lungi si frumoase, si sincera sa fiu am gene destul de lungi, dar parca mi-ar placea sa fie ceva mai dese, mai pline de volum. Pana anul trecut nu imi aplicasem niciodata gene false, nu stiam cum sa fac asta, iar cand am facut-o prima data as fi vrut sa am toti pasii scrisi undeva pentru ca si acum imi amintesc cum m-am uitat eu la un filmulet de vreo 5 ori si imi tremurau mainile groznic. Am incercat de atunci gene cu banda, dar si gene individuale si mi-am gasit o tehnica de a le aplica si de asemenea produse care sa imi placa. 


Cum imi aplic genele false?


Pasii pentru aplicarea genelor false sunt simpli, insa aveti nevoie de putina rabdare si de exercitiu, mie nu mi-a iesit bine din prima, dar am perseverat, iar acum reusesc sa le aplic singura atunci cand doresc sa o fac. Nu le port zilnic, dar apelez la ele la anumite evenimente, pentru ca imi place sa pun accentul pe ochi si sa ii evidentiez frumos. Iata cum trebuie procedat:

1. Aveti nevoie de un lipici pentru gene si de o penseta; optional de o perie pentru gene pentru a le pieptana putin inainte de aplicare.
2, Eu imi ondulez genele si aplic un strat de mascara inainte de aplicarea genelor cu banda pentru a le aduce la un negru mai intens (si de asemenea nu vreau sa aplic mascara ulterior)
3. Indepartati cu grija genele de pe suportul pe care vin in cutiuta. 
4. Aplicati un strat foarte subtire de lipici pe toata suprafata benzii
5. Asteptati 60 de secunde pentru ca lipiciul sa se intareasca putin si pentru a va usura aplicarea
6. Apoi luati genele fie cu degetele sau cu penseta si aplicatile cat mai aproape de genele voastre, si concetrati-va spre a prinde bine mijlocul benzii de pleoapa.
7. Cu o penseta asezati capetele benzii, cat mai aproape de gene, iar apoi presati impreuna genele false cu genele naturale cu ajutorul pensetei pentru a le face sa se amestece si sa arate cat mai natural.







Asa arata genele pe care le-am aplicat astazi, si modelul asta imi place in mod deosebit. Eu am 2 modele de la Cupio si de asemenea lipiciul lor transparent si rezistent la apa. Lipiciul il aleg mereu transparent, mi se pare mult mai usor de lucrat cu el, iar cel de la Cupio imi place mult. Nu mi-a iritat ochii, si mi se pare ca rezista bine pe ochi, am purtat genele o zi intreaga si nu s-au clintit, ceea ce pentru mine este esential; coltul intern a ramas perfect la locul lui (el se dezlipeste primul la mine).

Un alt lucru important este banda genelor. Mie imi place sa fie cat mai subtire si aproape de nedetectat, nu vreau ca banda sa fie foarte vizibila, si vreau sa poata fi purtate si fara eyeliner. Chiar daca aplic gene false nu vreau ca efectul lor sa fie unul prea intens, ci sa fie usor "natural looking, but better". Genele Cupio alese de mine au o banda foarte subtire, si sunt asezate foarte frumos. Modelele alese de mine sunt N513 Lovely si N330 Corrida. Primele sunt intr-o forma mai cat eye si sunt si cele aplicate in fotografie. Sunt foarte confortabile si dupa cateva minute aproape ca nu le mai simt, iar lungimea este perfecta, fiind putin mai lungi ca genele mele si se amesteca perfect cu ele. Pana acum, modelul acesta este preferatul meu dintre toate genele cu banda incercate pana acum.

Genele le gasiti pe  http://cupio.ro/ la pretul de 18,9 lei.  

Voi folositi gene false? Care sunt preferatele voastre? Ce faceti diferit in aplicare?



You Might Also Like

8 comments

  1. ce frumoase sunt si ce bine iti sta <3! Seamana mult cu cele de la Ardel :D

    ReplyDelete
  2. Arata foarte natural. Tin minte prima mea incercare de aplicare a genelor false: am avut lipiciul negru si am reusit sa imi stric tot machiajul :)) pentru ca nu le-am asezat bine prin prima si acestea s-au deplasat, lasand in urma numai dungi negre. A fost horror. Apoi am incercat cu lipici transparent. Alta viata!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daa.. eu tocmai de asta nu am vrut lipici negru, e mult mai usor de corectat o greseala cu cel transparent :D

      Delete
  3. Iti sta foarte bine cu ele <3 Eu port doar gene false la evenimente speciale (nunta, petrecere sau ocazional pt poze). La inceput a fost mai greu cu aplicatul, dar cu exercitiu am reusit :) Btw, faci niste fotografii absolut superbe <3 Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Tot asa si eu, doar pe la evenimente si eventual la poze (desi mai mereu uit de ele la sedintele foto)
      Kisses

      Delete
  4. Eu nu port gene false, desi am vreo 2 perechi in casa. Nu am incercat genele de la Cupio, dar am auzit ca sunt super! La fel si adezivul, care este important! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adezivul tine mai bine ca Duo, iar genele sunt foarte faine. Imi plac mult ca sunt comode. Si eu le port la evenimente sau sedinte foto, dar e important si atunci sa fie cat mai confortabile. Si, acestea au si un pret fain si imi plac mai mult decat altele incercate

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts