LA GIRL PRO COVERAGE FOUNDATION LIGHTENER

21:14

La Girl Pro Coverage Foundation

Cu cat ai tenul mai deschis la culoare cu atat mai greu e sa iti gasesti un fond de ten, iar cand notiunea de "fair" si "ivory" a brand-urilor duce mai mult spre "look at me how bronzed I am" sau "full on orange like a carrot" simti ca alegerile pe care le poti face atunci cand mergi la magazin sunt foarte limitate, iar cand cumperi din online totul devine mult mai complicat. Sunt putine fonduri de ten a caror nuanta imi este cu adevarat buna si pentru altele am tot felul de artificii de facut, astazi vreau sa va vorbesc despre una din incercarile mele de a crea o nuanta de fond de ten mai potrivita, dar si care sunt lucrurile care au mers bine in acest experiment si care nu.

Mi-am achizitionat un fond te ten alb, LA Grirl Pro Coverage in nuanta White Lightener, pentru a-l amesteca cu fondurile de ten mai inchise pe care le am, un exemplu minunat ar fi fondul de ten de la Milani pe care pana acum ceva timp il amestecam cu unul de la Loreal care era foarte deschis, si iesea ceva cat de cat purtabil. Stiam ca urmeaza a fi un fond de ten cu un finish mai luminos, dar ma gandeam ca in combinatie cu fondul de ten mat si fixat cu pudra ar putea face o pereche buna si astfel sa pot si eu sa port fondul acela de ten, sau altele care sunt usor mai inchise pentru mine.

Cum se amesteca fondurile de ten cu el? Se omogenizeaza?


Da, se omogenizeaza destul de bine, spre surprinderea mea. L-am amestecat cu vreo 2 fonduri de ten pana acum si am reusit sa imi creez nuanta perfecta din cele doua si nu s-au separat pe parcursul zilei.


Afecteaza reszistenta fondului de ten?


Da! In sensul ca trebuie sa vorbim putin despre acest fond de ten in particular si sa pun putin in evidenta cateva aspecte importante ale lui, iar apoi veti intelege de ce ne afecteaza aspectul si rezistenta a orice punem in combinatie cu el. De asemenea mi se pare ca schimba si textura pe care o are fondul de ten, iar metoda cea mai buna de aplicare o consider cu un burete umed. 

LA Girl Pro Coverage: 


  • este un fond de ten cu o acoperire medie spre full in cazul fondului de ten obisnuit, spun ei; despre White Lightener pot sa spun ca este destul de puternic pigmentat si nu e nevoie de o cantitate imensa pentru a observa intr-adevar o diferenta de nuanta
  • este un fond de ten cu un finish luminos
  • nu se fixeaza singur - iar aici sa ma explic: fondul de ten nu isi schimba aspectul dupa terminarea aplicarii, ramane usor "umed" nu ar fi cuvantul potrivit, dar isi cere fixarea cu o pudra
  • l-as considera mai potrivit pentru cineva cu ten uscat sau ten normal (eu am ten gras)
  • nu rezista foarte mult pe ten gras, in ideea ca tenul devine lucios, totusi nu mi se pare ca dispare complet de pe fata prea repede, raman cu fondul de ten pe fata, dar e cam luminos pentru ceea ce prefer eu
  • dupa cum se poate vedea in fotografie, pot cu usurinta cu ajutorul lui sa deschid nuanta fondului de ten mult mai inchis decat as avea nevoie, fara sa modific subtonul si sa semene foarte mult cu nuanta mea perfecta de la Revlon
La Girl Pro Coverage Foundation Swatches

Concluziile mele


  • consider ca e o alternativa buna la picaturile de deschidere a fondului de ten daca aveti un ten normal sau ten uscat
  • nu il recomand pentru ten gras
  • se omogenizeaza foarte bine cu alte fonduri de ten, nu trebuie sa fie neaparat din aceeasi gama
  • nu il recomand pentru persoanele cu ten gras
Sper sa fie de ajutor impresiile mele legate de acest fond de ten, specific in aceasta nuanta special creata pentru deschiderea altora. Imi place cum arata pe ten dupa aplicare, insa datorita faptului ca tenul meu este gras nu rezista foarte mult timp, dar daca stiu ca nu am nevoie de rezistenta intreaga zi, este o optiune ok si pentru mine. 

Il gasiti pe inspiredbeauty.ro si costa 44 de lei. 

Voi l-ati incercat? 

You Might Also Like

1 comments

  1. Sa stii ca ieri ma uitam la el...am un fond de ten inchis si am nevoie de ceva de genul asta, sa ajung la nuanta potrivita.
    Am tenul mixt, asa ca ma voi orienta catre cel de la NYX cred...mi-a fost recomandat si costa 44 de lei, daca nu ma insel.
    PS: Vezi ca la final te repeti : nu recomanzi persoanelor cu ten gras!

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts