May Bullet Journal Setup

21:15


Bullet journal-ul mi-a dovedit ca este un sistem foarte usor adaptabil si foarte bun in cazul in care simti nevoia sa ai un anume control asupra felului in care iti desfasori taskurile sau vrei sa monitorizezi diverse lucruri sau sa le planifici. Pentru mine e util mai ales pentru lucrurile pe care le fac in afara job-ului, pentru blogging si pentru ce mai am de facut pentru facultate. In prima postare despre bullet journal aveam o alta agenda, agenda mea de test, si vreau sa va arat ce s-a schimbat in noua agenda si sa va si vorbesc putin despre ea, mai ales daca doriti sa va achizitionati una. 

Am trecut de la o agenda simpla cu foi veline la o agenda Moleskine cu pagini punctate si sincera  sa fiu punctele ajuta mult in trasarea liniilor, in masuratori si pur simplu in formarea unui aranjament cat mai bun, dar si pentru scris. Foile imi plac mult, dar sunt ceva mai subtirele decat cele ale agendei precedente, insa nu simt ca ma deranjeaza acest lucru (ma refer aici ca markerele Tombow in culori inchise se vad putin pe partea cealalta). Culorile parca arata mai bine pe foile astea si instrumentele de scris aluneca altfel, e, sa spunem asa, o experienta diferita, intr-o coperta soft leather intr-o nuanta care mie imi place mult de tot. 

Sa trec acum la faptul ca am trecut in luna aprilie in noua agenda si astfel la un nou tip de spread pe saptamana, mult mai compact, care imi permite sa trec acolo doar lucrurile importante si nici nu irosesc spatiu. Totusi este un lucru pe care eu nu l-am considerat necesar, dar pe la mijlocul lunii aprilie mi-am dat seama ca este de fapt bine sa il ai in jurnal. Future log. Am creat unul pe 6 luni la finele lunii aprilie si imi place mult cum a iesit, iar acum pot sa imi trec datele importante acolo. 




In luna mai am abordat un aspect cat mai minimalis si ceva mai putin colorat(dar tot am cateva accente subtile), totul fiind in nuante de cupru si de bej. Mi-am creat un monthly log minimalist, o pagina pentru notitele importante pentru articole pe blog, automat favoritele din luna mai vor fi trecute acolo, ca sa nu mai uit nici un produs, spread-ul saptamanal, dar si o pagina unde vreau sa imi trec anumite cheltuieli; vreau sa nu depasesc un anume buget pe luna pe haine, cosmetice si alte dorinte mai mult sau mai putin utile, asa ca vreau sa le notez undeva sa stiu bine de ele, si probabil voi crea aceasta pagina pentru fiecare luna de acum incolo. 






Imi place mai mult ca spread-ul saptamanal sa fie doar pe o pagina si nu cred ca mi se potriveste altfel decat asa (momentan). Nu am multe de notat acolo, prefer sa fiu scurta, iar detaliile de job oricum nu ajung in bullet journal. Daca vreti sa vedeti cum arata luna aprilie inainte de schimbarea agendei mele si sa aflati ceva mai multe despre bullet journal, va las aici articolul precedent. 

Cum preferati voi sa va organizati? Sunteti familiari cu bullet journal sau preferati un alt tip de planner?

You Might Also Like

2 comments

  1. Ce folosesti pentru a colora si de unde le achizitionezi? Eu inca incerc sa ma acomodez cu un bullet journal si caut ceva care sa nu se imprime pe celalta pagina asa de rau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu folosesc markere Tombow, le iau de pe Colorit.ro. Am si fineliners tot de acolo, si cateva Staedler. Se vad putin prin pagina, dar asta pentru ca la Moleskine nu e foaia chiar atat de groasa, dar imi place mult cum aluneca creionul si markerele pe ea.

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts