THE LAST MINUTE CHRISTMAS GIFT GUIDE FOR HER | Beauty Edition 2018

23:59


Devine o traditie sa pregatesc un ghid al cadourilor de Craciun aici pe blog, asa ca nu puteam anul acesta sa nu va povestesc putin despre ce consider eu ca ar fi cadouri faine, in principiu in materie de beauty.

1. Advent Calendars


Incep prin a povesti putin despre ce in ultimii ani a devenit foarte popular si la noi: advent calendars. Anul trecut nu mi-am luat nici unul. dar anul acesta am achizitionat unul si reconosc ca ochisorii mei inca se uita dupa inca unul. Cel pe care l-am achizitionat este de la Kiehls, costa 320 de lei si in el gasim 24 de produse mini sau esantioane, numai bune de testat sau luat in calatorii. Mie mi s-a parut ca merita pretul si datorita anumitor produse din el: crema de ochi cu avocado, samponul si balsamul cu aminoacizi, mini cremele, din diverse game, mostrele de ser, plus ca sunt si cateva produse pentru barbati.

Un alt calendar la care ma tot gandesc este cel de la L'Occitane, desi ei au doua variante. Mie imi place varianta Luxe, mi se par mult mai interesante produsele din el, si mult mai aproape de ce mi-as dori eu sa incerc de la brand.








2. Palete? Da, va rog!


Anul acesta m-am indragostit de paletele de la Huda Beauty, la Obsessions ma refer. Eu am doua, Smokey si Mauve Obsessions si sunt minunate. Recomandarea mea merge direct spre Smokey Obsessions pentru ca e cea mai versatila paleta, e mica, perfecta de luat peste tot, iar calitatea fardurilor e superba.

Alta recomandare ar fi o paleta de la Zoeva, insa aceastea nu se mai gasesc la noi in magazine, dar le puteti gasi online pe cultbeauty.co.uk, unde de altfel sunt si multe seturi de Craciun tare faine. Preferatele mele sunt Cocoa Blend si Caramel Melange, iar mie imi place si textura fardurilor.

O dorinta de a mea, ar fi si noua paleta de la Huda, fiind plina de nuante neutre superbe, nuantele pe care le si port cel mai des. Considerand cat de frumos se aplica nuantele mate din paletele mici si ce pigmentatie si textura cremoasa au nuantele sidefate sau metalice, eu cred ca paletele ei isi merita investitia si nu veti gasi iubitoare de machiaj care sa nu fie incantata de una din paletele ei.



3. For the lip products lovers


Eu nu o sa recomand predominant rujuri lichide, pentru ca nu ma omor dupa ele, dar pe partea de luxury eu recomand Yves Saint Laurent si am o postare intreaga despre rujuri pe care eu le-am incerct de la ei: recomandarea de nuanta ar merge spre un rosu clasic, sau un nude frumos.

Tot in categoria asta includ si setul de Craciun de gloss-uri de la Anastasia. Sunt primele produse de la Anastasia pe care le-am incercat si sunt foarte faine. Sunt niste gloss-uri sclipitoare, merg bine purtate singure sau peste ruj, nu au o opacitate extrema cum au Lip Strobe de la Huda, sunt foarte purtabile si frumoase si nu sunt lipicioase. Setul costa 160 de lei.




4. Christmassy Skincare and Body Care


Ca tot vorbeam de calendarul de la Kiehls, pe langa el, ei au o colectie intreaga de produse cu amblaje super frumoase de Craciun, iar selectia este a produselor foarte populare din colectia lor. Eu am pus ochii pe cateva si nici nu stiti cat ma abtin sa nu le iau pe toate (dar dulapul meu nu mai accepta sa cumpar produse noi, si urmeaza un declutter curand, ar trebui sa fac o postare despre asta?).

Pe langa Kiehls eu sunt cucerita de ambalajele colectiei de la L'Occitane si nu m-as supara sa le am pe toate. Sunt super dragute, dar si luxuriante, si mi se par mai mult decat potrivite pentru un cadou. 

Desi nu sunt specifice craciunului, produsele de la Rituals mi se par excelente pentru un cadou, mai ales in seturi. Aromele si texturile sunt luxuriante si fac ritualul de baie cu adevarat special. Gama mea preferata este cea rosie si de fiecare data cand le folosesc ma simt rasfatata si relaxata. Le gasiti in Sephora, dar si pe bestValue.





You Might Also Like

1 comments

  1. Cu siguranta niste propuneri faine!
    Pozele sunt tare frumoase, ca de obicei!

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts