THE BEST SKINCARE PRODUCTS OF 2018

00:27


Desi nu am mai facut de mult timp o serie de produse favorite, aici pe blog, vi le mai mentionez din cand in cand pe stories pe instagram, m-am gandit ca ar fi bine sa vorbim putin despre produsele de care nu m-am putut dezlipi anul acesta, dar si are au fost o descoperire interesanta si benefica pentru pielea mea. Va fi o serie de cateva articole, pentru ca vreau sa acopar atat produsele de ingrijire a tenului, machiaj, dar si produsele mele preferate pentru par si pentru corp. Recomand o cafea sau un ceai, pentru ca urmeaza o serie destul de lunga de produse de ingrijire. 

1. Forea Luna Mini 2

Am inceput sa il folosesc in septembrie si de atunci au fost foarte putine seri in care nu l-am folosit (mai degraba pentru ca il uitam acasa). Imi place foarte mult sa il folosesc seara, atunci cand imi curat tenul dupa demachiere; mi se pare ca imi curata mult mai bine tenul si ma ajuta sa tin sub control anumite probleme, porii mei nu mai sunt la fel de incarcati. In plus, e o experienta tare placuta folosirea lui. 



2. Pixie Glow Tonic

L-am achizitionat intai sub forma de miniatura, iar apoi mi-am luat si varianta full size. E un exfoliant cu o concentratie de 5% AHA pe care il folosesc aproape in fiecare seara in care nu folosesc retinol sau bha. Ce imi place in mod deosebit la el este faptul ca e un exfoliant destul de bland, am folosit si altul cu o concentratie mai mare inainte, si mereu aveam apoi probleme de sensibilitate a pielii, sau chiar se usca pielea foarte tare. Glow Tonic e bland, usor de integrat in rutina mea de ingrijire si il recomand mai ales daca aveti tenul mai sensibil la exfolianti. Cand introduceti exfolianti in rutina voastra de ingrijire, nu incepeti prin a-i folosi in fiecare seara, ci o data la cateva zile. Exfoliantii cu AHA ajuta la netezirea tenului, la eliminarea zonelor de uscaciune, si a petelor lasate de acnee. 



3.  Clinique Take The Day Off

Nu am renuntat in totalitate la micelare, le mai folosesc din cand in cand, insa predominat folosesc de cateva luni bune fie un balsam, fie un ulei demachiant, urmat apoi imediat de un cleanser pentru a fi sigura ca am indepartat absolut tot de pe fata. 
Clinique Take The Day Off l-am luat dupa ce mi-au tot spus Vera si Romina ca e incredibil de fain, si m-a cucerit repede de tot. Este un demachiant solid, dar se topeste foarte usor atunci cand este masat in piele si dizolva tot: fond de ten, ruj, mascara si eyeliner waterproof. Imi ususreaza mult procesul de demachiere, si e nevoie de foarte putin produs pentru a indeparta tot machiajul de peste zi. Love It!

4. Retinol

Anul acesta am introdus si retinolul in rutina mea de ingrijire, iar alegerea mea a fost tratamentul de la Paula's Choice. Mi-a fost putin frica sa il introduc in timpul verii, pentru ca nu stiam cum va reactiona pielea mea la el, si daca voi avea sau nu o sensibilitate mare la prima aplicare, asa ca am inceput sa il folosesc in toamna. De atunci si pana acum mi se pare ca face o diferenta in felul in care arata pielea mea si mereu arat mult mai bine a doua zi dimineata, dupa ce am aplicat retinolul. Retinolul este esential in rutina de  ingrijire pentru ameliorarea liniilor fine, prevenirea imbatranirii pielii, dar si pentru hiperpigmentare.



6. SVR Sun Secure & Frezyderm Velvet SPF 50

Pentru ca trebuie sa purtam SPF zilnic in 2018 am testat destul de multe creme cu SPF, dar doua dintre ele mi-au ramas preferate si stiu ca le voi recumpara si recumpara in continuare. De SVR m-am indragostit in vara, avand o textura foarte faina si usor de purat sub machiaj, perfect pentru tenul gras. Frezyderm mi-a fost curiozitate mult timp, fiind atat de laudat in online, iar cand l-am incercat am inteles de ce era atat de iubit, mai ales de fetele care poarta machiaj zilnic. Textura sa catifelata, siliconata, e o baza perfecta pentru machiaj. Dar, pentru a afla mai multe despre SPF-uri pentru ten gras, am un articol in care va povestes despre toate.



8. Bioderma Sensibio Forte

Cand am inceput eu sa folosesc AHA, recunosc ca nu m-am descurcat tocmai bine. Foloseam o solutie cam puternica pentru tenul meu si aveam mereu tenul mai sensibil, si pana am ajuns la Glow Tonic, m-am confruntat cu o piele care din cand in cand avea nevoie de ingrijire speciala. Bioderma Sensibio Forte e o crema care m-a salvat din orice iritatie a pielii, cand pielea ustura si nu puteam pune nimic altceva pe ea. E calmanta, hidratanta si perfecta pentru a ma salva din situatiile mai neplacute ale pielii.



9.  Kiehl's Ultra Facial Cleanser

Nu e prima data cad vorbesc despre el, dar e un produs care mi-a placut mult si care a veit cu mine in fiecare vacanta, in weekend-urile petrecute acasa la ai mei sau pe oriunde am avut nevoie de o miniatura. L-am achizitionat intentionat in varianta mica pentru ca voiam sa il pot lua cu mine peste tot, fiind un produs de curatare versatil, care nu irita, nu usuca pielea, curata foarte bine si se potriveste de minune si cu Foreo. E unul din produsele pe care vreau sa le am mereu cu mine si unul din preferatele mele de la Kiehl's.


10. Douglas Naturals Cleansig Oil with Rose Petals

In 2018 am inceout sa folosesc tot mai mult balsam sau ulei pentru demachiere. Mi se pare mult mai rapid si usor procesul, mai ales pentru ca port machiaj rezistent la apa. Pe langa balsamul de la Clinique, un alt produs preferat este uleiul demachiat din gama Douglas Naturals. Pe langa aspectul dragalas al petalelor din sticluta, produsul e atat de fain... Indeparteaza cu mare usurita machiajul, nu e nevoie de mult produs, indeparteaza si machiajul rezistent la apa, nu imi irita pielea, si nici ochii... eu nu am ce sa ii reprosez. Pana si ambalajul e minunat, pentru ca nu curge si il pot lua cu mine cand plec pe undeva fara sa imi fac griji ca se poate varsa in bagaj. Love, love, love!



11. Bioderma Hydrabio Serum


Am uitat de cati ani il folosesc exact, dar este un produs care mie nu imi lipseste. Imi place mult de tot textura sa lejera, intra foarte repede in piele, Este produsul perfect pentru un layer in plus de hidratare sau pentru a fi asezat sub SPF, cum il folosesc si eu. Il recomand mereu persoanelor cu tenul normal sau gras, pentru ca e foarte lejer, dar ofera destula hidratare. 



12. Kiehl's Creamy Avocado Eye treatment


Am inceput sa o folosesc in vara si am terminat-o pana la sfarsitul anului... deci cred ca este evident ca mi-a placut mult de tot. E o crema foarte hidratanta, cu o consistenta untoasa. E nevoie de putin produs si ofera o hidratare intensa. Eu am folosit-o seara in special, dar si dimineata cand simteam ca zona ochilor era ceva mai uscata, si a facut o treaba excelenta. Am una noua pregatita pentru cand termina crema pe care o folosesc in prezent, dar sincera sa fiu deja imi e dor de ea. E cea mai hidranata crema de ochi pe care am folosit-o. 


Care e produsul de skincare care nu va lipseste niciodata din rutina?


You Might Also Like

2 comments

  1. Wow cate produse preferate avem in comun! Ma bucur tare mult sa revad si pe lista ta produse ca Frezyderm, Bioderma, SVR.
    Foreo nu am incercat, am ramans fidela buretelului konjac - ieftin si eficient.
    Balsamul Take Teh Day Off - poate anul asta pun mana pe el. Se pare ca o sa ma indrept catre balsamuri sau uleiuri pentru demachiere. Momentan ma demachiez cu Atoderm de la Bioderma, uleiul de dus.

    ReplyDelete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts