Kiehl's Brand Focus | Un nou magazin si ce produse am incercat si recumparat

21:20


De curand s-a deschis primul magazin Kiehls din Timisoara, in Iulius Mall si eu eram mai mult decat incantata sa am in sfarsit magazinul si in orasul in care locuiesc. In momentul deschiderii, produsele lor nu erau neaparat o noutate pentru mine, insa mi-au fost mereu greu accesibile, pentru ca nu prea aveam de unde sa le iau nici online. Primele produse le-am luat de la magazinul lor din Iasi, unde am avut o experienta tare placuta, si m-am bucurat sa vad aceeasi atmosfera faina si la Timisoara. Magazinul e foarte dragut, e micut (momentan), dar cochet, iar la deschidere am avut bucuria sa intalnesc si bloggeri de la Bucuresti pe care ii urmaresc in online de mult timp si care imi plac tare mult, Ioana Dumitrache si Denisa Luntraru. 










Cred ca unul din cele mai faine lucruri pe care le gasim la Kiehls, este faptul ca sunt preocupati sa iti ofere produse potrivite tie si care sa se incadreze in nevoile si dorintele tale. Primul lucru atuncicand ajungi in magazin este oferta unei consultatii pentru a afla tipul de ten si nivelul de hidratare al pielii, informatii care ulterior vor duce la construirea unei rutine personalizate nevoilor tenului tau. In cazul meu tenul este gras, usor deshidratat, ma exfoliez chimic si folosesc SPF zilnic (acestea fiind informatii necesare, pentru ca de exemplu daca folositi produse pe baza de BHA sau AHA, SPF-ul este obligatoriu si neaparat peste 30). Dupa consulatatie, este creata o rutina personalizata si sut recomandate produse, si primiti si mostre ale produselor pentru a le incerca acasa si a vedea  daca va intelegeti bine cu ele. 

Totusi, sa trec si la produse, pentru ca astazi vreau sa facem un mic brand focus si sa vorbesc despre produsele incercate de mine, dar si ce as recumpara sau nu din produsele pe care le-am incercat pana acum. 

1. Ultra Facial Cleanser


Este un gel de curatare fain de tot: este bland cu tenul, bland cu ochii, curata tenul foarte bine fara sa il usuce. Miniatura pe care o am eu am luat-o cu mine de fiecare data cand am plecat pe undeva, si nu am dat gres cu el. E un produs de curatare detul de basic, dar eficient si care nu provoaca iritatii. Eu l-am si recumparat, astept nerabdatoare coletul, dar tot in format de calatorie, pentru ca vreau sa il pot lua linistita cu mine peste tot. 



2. Ultra Facial Toner


Tot din gama Ultra Facial am incercat si lotiunea tonica. Am avut miniatura luata din Iasi, am mai primit una la evenimentul de la Timisoara, iar dupa mai multe utilizari m-am convins ca am nevoie de el. Este un toner hidratant care pentru mine are un singur scop: sa ofere un plus de hidratare si o baza pentru produsul cu BHA. Uneori gelul cu BHA este parca prea tare pentru tenul meu, asa ca prefer sa pun un toner hidratant ca pas premergator si am scapat de problemele pielii sensibilizate. Tocmai de aceea a devenit un produs recumparat in full size. Stiu ca au si varianta fara ulei, teoretic mai potrivita pentru tenul gras, dar eu pe acela nu l-am incercat inca. 




3. Ultra Facial Overnight Mask 


Sa continuam cu gama Ultra Facial, zic. Tot in Iasi simteam ca tenul meu avea nevoie de multa hidratare (dupa zborul cu avionul pielea mea era foarte deshidratata, uscata si se luau efectiv bucati, no, not pretty, stiu) asa ca am vrut sa iau si o masca hidratanta. Mi-a fost recomandata aceasta, am luat varianta mini (pentru ca urma sa plec iar cu avionul, dar si pentru ca e mult mai ok sa incerci un produs asa, decat sa te arunci direct la full size). E un produs fain, are o consistenta de gel, dar va spun ca nu intra direct in piele. Intra mult mai greu, mai ales daca puneti o cantitate generoasa. Poate fi folosita singura, sau impreuna cu Midnight Recovery Concentrate. Singura remarca pe care o am e faptul ca daca tenul este foarte senisbil, aceasta poate crea un usor disconfort la aplicare. Eu am simtit asta de cateva ori, intr-o perioada in care tenul meu era destul de sensibil (posibil datorita unei exfolieri chimice mai puternice), dar in ultimul timp nu am mai avut nici o problema cu ea, si am tot folosit-o mai ales cand eram foarte obosita si nu aveam chef sa insirui trei straturi de skincare. 




4. Midnight Recovery Concentrate


Mult laudatul ulei/serum pentru noapte nu m-a impresionat atat de mult initial. Cand l-am incercat prima data, ne-am inteles bine de tot si m-a ajutat enorm la Iasi, de unde l-am si luat (vezi explicatia de mai sus cu starea pielii), dar apoi mi se parea ca nici o combinatie nu era wow. Si totusi, recent am gasit combinatia care imi place mult: apa termala + acid hialuronic + lotiune hidratanta (Cosrx ambele) + Midnight Recovery Concentrate = piele hidratata, ferma si stralucitoare dimineata. Daca l-as recumpara inca nu stiu, inca il folosesc cu drag, insa...

5. Daily Reviving Concentrate 


Uleiul de fata pentru dimineata eu il folosesc mai degraba seara, si pe langa mirosul citric foarte fain, mi se pare foarte hidratant si pentru mine cu efecte asemanatoare celui de mai sus. Iar pentru ca eu am tenul gras, utilizarea unui ulei dimineata este exclusa, chiar daca acesta, spre deosebire de primul, este un ulei mai uscat, ce intra mult mai repede in piele. Pe acesta l-am primit la eveniment si il tot alternez cu celalalt de atunci. 



6. Creamy Eye Treatment with Avocado

Favorita cultului de beauty din online de  acum cativa ani si care s-a mentinut in topul favoritelor multor bloggeri. Am primit-o si eu la eveniment si am vrut neaparat sa o adaug in rutina pentru ca eram prea curioasa. Are o consistenta ceva mai groasa decat alte creme de ochi incercate, este emolienta si foarte hidratanta. E nevoie de o cantitate mica de produs penru a hidrata bine zona. Mie imi place mult cum se comporta si chiar si sub machiaj mi se pare potrivita.



7. Calendula Herbal Extract Alcohol Free Toner


O lotiune tonica pe care voiam sa o incerc si datorita aspectului. E o lotiune tonica simpla, nu o ofera hidratare, dar nici nu usuca tenul. Mi se pare potrivita pentru tenul gras, pentru a fi folosita dimineata, inainte de alte produse, sau seara dupa demachiere pentru a ne asigura ca tenul este curat si pregatit pentru urmatoarele produse.


8. Rare Earth Deep Pore Daily Exfoliating Cleanser


L-am luat tot din Iasi si atunci m-a impresionat instantaneu. Cum spuneam pielea mea avea nevoie de o exfoliere, iar eu nu aveam nimic la mine pentru exfoliere chimica (luasem o pauza de la exfolianti) iar acesta, desi un exfoliant mecanic si-a facut drum in plasuta mea la recomandarea consulatntului din magazin. Mi-a placut mult, imi place inca, e destul de fin, nu e extrem de abraziv, nu irita pielea, ci doar indeparteaza usor pilea uscata de la suprafata. Este unul din produsele pe care le-as recumpara.

Am incercat si masca din gama si mi-a placut destul de mult, curata bine tenul si il lasa foarte fin la atingere si e posbil sa imi doresc sa o achizitionez pe viitor. 




9. Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate


Mi-a fost recomandat la Iasi dupa consultatie si pentru ca voiam ceva care sa ma ajute cu hidratarea. Are o textura foarte lejera si intra aproape instant in piele. Imi place cum se comporta si e o optiune buna pentru mine dimineata. Momentan nu il vreau in full size pentru ca inca il folosesc pe cel de la Bioderma, si mai dureaza  pana il termin. 


10. Powerful Strength Line Reducing Concentrate 12.5% Vitamnin C


Imi doream un serum cu vitamina C de ceva timp, insa nu gaseam nimic care sa imi atraga atentia sau care macar sa se incadreze in bugetul pe care eram dornica sa il aloc. Ba chiar am luat si o crema cu vitamina C de la The Ordinary care nu imi place mai deloc avand o textura ciudatica si nisipoasa. Acestain schimb are o textura placuta, o formula stabila si mi-a placut din utlizarile pe care le-am putut avea din mostra de 5ml asa ca l-am si cumparat in format mini de 15 ml, iar daca rezultatele pe termen lung vor fi remarcabile cu siguranta ca maipovestesc despre el. Eu pana acum l-am folosit seara si imi place mult cum arata tenul dimineata, parca are o luminozitate si un aspect ceva mai sanatos. 

Ati incercat produse Kiehl's? Care e preferatul vostru?

You Might Also Like

2 comments

  1. Nu am incercat produsele lor, dar poate le voi da candva o sansa. Am prea multe inaintea lor, ca sa merg sa mai cumpar altele.
    Frumoase pozele!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu mi-am gasit cateva preferate, am mai incercat si altele intre timp, si i-am luat pana si iubitului meu ceva de la ei si i-au placut mult. Am prins drag tare de brand-ul lor :D

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts