ACM Sensitelial | Eveniment si Primele Impresii

21:05



Destul de tarziu as spune, dar totusi, de mai bine de un an am invatat cat este de important sa ne protejam pielea de  soare, iar crema cu factor de protectie nu trebuie sa lipseasca din rutina de ingrijire a tenului pe timp de zi. De curand am participat la un eveniment marca ACM pentru a face cunostinta cu noua gama de protectie solara. Eu v-am mai spus prin postari cat este de important sa folosim protectie solara in fiecare zi, indiferent de anotimp sau de vremea de afara, insa gasirea uneiformule potrivite este destul de dificila. Pentru mine, exista cateva cerinte clare  pe care trebuie sa le aiba un produs cu SPF si mi se pare ca este unul din produsele cu cea mai mare dificultate in algere. 

Evenimentul a avut loc la pensiune Andronic, iar principalul subiect de discutie a fost protectia pielii sensibile, dar spre final am inclus si o mica discutie despre fotografie si echipamentul pentru fotografie de produs alaturi de fotograful evenimentului (nu, nu ne putem abtine, iar eu nu spun niciodata nu cand vine vorba de a povesti despre fotografie, dar mai ales cand pot sa invat ceva nou). De asemenea am dat de cele mai dragalase si delicioase briose de la The Cupcake Shop, va las doar cu poza cu amblajul dragut, briosa e de mult mancata.






Alexandra ne-a facut cunostinta cu trei dintre produsele gamei, un spray cu SPF 30 pentru  corp, o crema hidratanta cu SPF 50 pentru fata, pentru tenul normal si uscat, si o crema-gel cu SPF 50 pentru tenul gras. Pentru mine, produsul pentru tenul gras si spray-ul de corp au crescut imediat interesul, pentru ca eu am avut dificultati in a gasi un produs pentru corp care sa nu ramana lipicios sau sa se simta greoi pe piele. Am testat texturile in cadrul evenimentului, iar aceste produse promiteau inca de atunci. Toate produsele din gama au atat filtre minerale, cat si filtre chimice, protectie UVA si UVB si sunt formulate pentru pielea sensibila, iar spray-ul pentru corp poate fi folosit si pentru copii.



ACM Sensitelial Gel Solaire Oily Skin


SPF-ul pentru fata este probabil cel mai important produs de skincare din intreg regimul de ingrijire, iar pentru mine cerintele sunt clare: textura usoara, nu ma deranjeaza daca e albicios, dar as prefera sa nu fie, sa se aseze machiajul frumos peste el, sa nu contina parfum si alcool. In cazul acestuia criteriile sunt respectate, exceptand alcoolul, dar considerand ca il gasim destul de jos pe lista, am considerat ca nu este atat de grav atat timp cat nu resimt efectele lui pe ten. Textura este lejera, dar eu nu as numi-o chiar gel... in plus ramane pe piele un usor film uleios, dar cu toate astea mie mi se pare un produs fain si am sa explic imediat de ce.

Textura sa usoara face sa fie usor de intins pe fata si pe gat, si se intinde unifor. Chiar daca lasa un film pe fata, eu pun un servetel, dupa ce l-am lasat sa intre bine in piele, si tapotez usor pentru a lua excesul, iar apoi imi aplic machiajul. Fondul de ten se aplica foarte frumos peste el si nu arata deloc incacat. L-am incercat la scurt timp dupa ce l-am primit, si a devenit si SPF-ul folosit zilnic.



ACM Sensitelial Creme Solaire Light Texture

Acesta este produsl pentru tenul normal si uscat. Are o textura usoara si acesta, intra putin mai greu in piele, dar spre deosebire de cel pentru ten gras mi se pare ca nu ramane un film pe piele. Totusi, eu pe aceasta nu am folosit-o pe ten, nu cred ca mi-ar fi potrivita acum vara, avand textura mult mai hidratanta, dar pentru un ten normal sau uscat cred ca ar fi foarte faina. 


ACM Sensitelial Spray Solaire For Sensitive Skin

Primul produs pe care l-am incercat la eveniment a fost acesta si am ramas instant impresionat de faptul ca dupa ce intra in piele aproape ca nu il mai simti deloc pe piele. Cautam de ceva timp un produs de  acest gen, pe care il pot aplica dimineata, inainte sa plec la birou, si sa nu il simt apoi lipicios pe piele toata ziua (mai luam in considerare si mersul pe jos jumatate de ora prin caldura... ).
Imi place produsul pentru uz zilnic, e potrivit si daca mergeti in vacanta, iaar daca aveti copii, poteti sa il folositi si pe pielea micutilor. 


Sunt curioasa daca ati folosit aceste produse? Sau ce produse cu SPF folositi?

You Might Also Like

2 comments

  1. Sunt dragalase, asa, toate, impreuna produsele!
    Stiu de acest brand, insa aceasta gama nu am testat-o. Ma bucur ca ai gasit si un preferat printre ele. De fapt, doua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt mai faine decat ma asteptam, am folosit mult de tot SPF-ul pentru tenul gras :D

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts