SALON HITS OROLIQUIDO | Cum utilizam uleiul pentru par si rutina de ingrijire a parului

00:23

De curand am adaugat un produs nou in rutina de ingrijire a parulu si ma gandeam sa povestesc putin si despre rutina mea de ingriire a parului. De ceva timp incoace anumiti pasi sunt esentiali pentru ca eu sa obtin un aspect frumos si cat de cat sanatos al parului, mai ales pentru ca momentan am parul blond si decolorat. 


Uleiul pentru par a devenit un produs folosit din ce in ce mai des pentru ca acesta imi ofera efectele pe care le caut in aspectul final al parului, indiferent cum aleg sa  il port. De curand am introdus in rutina mea uleiul de la Revlon, din gama Salon Hits, Oroliquido, de pe Triodeluxe. Trebuie sa spun ca imi place si ambalajul lui, avand o pompita si o sticla de sticla tare draguta. Eu il folosesc in doua moduri, si in functie de nevoile parului meu, fie il aplic in unul din moduri  sau ambele.

Prima modalitate, sau primul pas, in functie de caz, este aplicarea acestuia pe parul umed, amestecata cu protectia termica, eu folosesc Ciment Termique de la Kerastase, si pun cam doua pompite de ulei alaturi de protectia termica, le amestec in palme si aplic apoi pe tot parul inainte de uscare. Astfel aduc un plus de hidratare  parului, ma ajuta sa il descurc si il face mai maleabil. In plus, daca va e frica sa folositi ulei pe par, in primul rand trebuie sa aveti grija cat aplicati, eu desi nu am parul foarte  lung, parul meu este destul de uscat la varfuri, dar, de asemenea, aceasta metoda de a amesteca uleiul cu protectia termica usureaza procesul si evita posibilitatea de a avea parul incaarcat. Totusi, acest ulei are o texura usoara, ca un serum, nu incarca parul si este si parfumat, insa parfumul este foarte subtil pe par, ceea ce inseamna ca poate fi usor integrat in rutina daca aveti produse care deja au un miros puternic. 

A doua modalitate este de a aplica uleiul pe parul uscat. chiar dupa spalare. Fie ca imi usuc parul folosind caldura, sau il las sa se usuce natural, aplic uleiul dupa ce este uscat pentru a oferi un plus de stralucire si pentru a-l putea descurca mai usor. Pentru ca am parul destul de fragil la varfuri, am nevoie sa il descurc  cat mai usor pentru a nu il rupe sau sa ii produc si mai multa deteriorare, iar uleiul ma ajuta mult in acest proces. 




Pe langa uleiul pentru par, mai sunt cateva produse esentiale pentru mine: un sampon potrivit scalpului meu, masca pentru scalp, masca  pentru lungime si uleiul despre care tocmai v-am vorbit. Fiecare produs isi are rolul bine definit, iar de cand am inceput sa merg regulat la salon am invatat multe, asa ca daca vreti sa va vorbesc despre toate produsele pe care le folosesc, lasati un comentariu mai jos. 

Pe scurt, samponul este probabil cel mai important in cazul meu, pentru ca am un scalp foarte sensibil, iar dupa ce Romina mi-a facut cunostinta cu Bioderma Node, am inceput sa il folosesc regulat, fiind deja in top pentru mine. Urmeaza apoi masca pentru scalp, eu folosesc masca de la Kerastase, e unul din produsele mele preferate, dar vreau sa va spun mai multe despre ea cu alta ocazie, si mai ales daca va doriti. In timp ce am masca pentru scalp lasata sa actioneze, vin cu o masca tratament pe lungime, fie una foarte hidratanta, fie una reparatoare, in functie de cum simt nevoia, ambele Kerastase. Mai sunt si alte tratamente pe care le mai fac, nu la fel de regulat, insa care au un scop anume, de hidratare intensa, de reparare sau de tratare a culorii, dar de fiecare data, pasul final este un ulei de par, care completeaza perfect rutina. 

You Might Also Like

2 comments

  1. Kerastase este pe lista mea de produse de incercat! De multa vreme! Dar niciodata nu m-am indurat sa dau 90 de lei pe un sampon...
    Insa am inceput sa folosesc produse profesionale pentru par si imi plac. Folosesc alte branduri. Am de gand sa scriu pe blog si despre acest subiect - chiar nu imi amintesc cand am povestit ultima data despre ingrijirea parului.
    Samponul si mie mi-a placut. Am zis ca o sa il cumpar in varianta de 200 ml.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din punctul meu de vedere tratamentul e cel mai important, asa ca mai bine iei o masca Kersatase si samponul ceva ce ti se potriveste scalpului :D

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts