Physicians Formula In The Nude Set

19:42




De Physician's Formula probabil ati auzit mult daca urmariti fete din state pe youtube, iar eu de ani buni tot vreau sa incerc ceva de la acest brand, mai ales pentru ca in majoritatea cazurilor, produsele au primit review-uri pozitive.

Astazi vreau sa vorbesc putin despre un set de produse si ce impresie mi-au lasat dupa ce le-am folosit o perioada, dar si cui cred ca eu ca ii este potrivit.

Setul Physicians Formula In The Nude contine o paleta de farduri - toate fardurile sunt sidefate, in nuante nude de bej, roz, maro - doua creioane pentru ochi si o mascara cu doua capete.



Paleta are un design extrem de dragalas,  este micuta  si compacta, iar pe mine ma duce cu gandul la un "shimmer brick". Fiind atat de micuta, e foarte usor de integrat in orice gentuta de machiaj pe care o luati cu voi in calatorii, totusi, pentru ca nu contine nuante mate deloc, e o paleta care va poate oferii doar machiaje luminoase si sidefate, atunci cand e folosita singura, dar puteti sa o folositi impreuna cu o alta paleta care are doar nuante mate, sau cum fac eu, puneti niste pudra bronzanta in pliu si nu mai e nevoie de alte farduri mate aditionale. Fardurile au o textura fina, nu sunt metalice sau extrem extrem de pigmentate atunci cand sunt folosite uscate, dar puteti sa umeziti putin pensula cu un spray de fixare si veti obtine un aspect ceva mai glossy. Mie mi se par potrivite pentru un machiaj de zi sau pentru persoanele care prefera un machiaj mai subtil.

Daca vrem sa aducem ceva mai multa intensitate privirii, kit-ul contine si doua creioane de ochi, unul este negru, iar celalalt este o nuanta de gri satinat. Cele doua sunt foarte cremoase si pigmentate, iar spre surprinderea mea au rezistat foarte bine pe ochi intreaga zi. Mie imi place sa il folosesc pe cel negru la baza genelor pentru un look smudgy.




Mascara are doua capete de culori diferite, asemeni celor doua creioane. Periile sunt cauciucate la ambele capete. Pentru mine astfel de mascara ofera mai mult alungire. Cele doua nu sunt waterproof, deci pentru mine nu mentin genele curbate (am genele foarte drepte in mod natural si doar mascara waterproof imi poate mentine genele curbate), dar ofera alungire si un aspect destul de natural, si nu se intinde deloc pe parcursul zilei. Mascara gri in schimb are in ea si niste particule sclipitoare si personal nu mi se pare ca mi se potriveste nuanta.








Kit-ul mi se pare foarte dragut si se poate obtine usor un machiaj complet pentru zi, sau cu ajutorul creioanlor deja putem vorbi si de un machiaj mai dramatic. E foarte usor de folosit si mi se pare ca e un kit bun pentru incepatori. Nuantele de fard nu sunt extrem de pigmentate cat saaduca dificultati in realizarea machiajului, dar pot fi intesificate si alaturate unor nuante mate pentru a obtine un look mai complex. 

Setul il putetigasi pe Carespot la un pret super bun. 

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts