MAY BULLET JOURNAL SETUP 2019

17:21



In incercarile mele de a deveni o persoana mai organizata intervine si bullet journal-ul meu. La birou am o agenda in care in general imi planific ce am de facut in ziua respectiva, pentru a nu uita nimic din ce am de facut. Totusi, pentru restul de evenimente, ce imi mai doresc eu sa fac si felul in care vreau sa ma organizez pentru blog, imi folosesc jurnalul.

Planificarea lunii Mai e putin mai diferita de cele pe care le-am facut anterior, am scos expense tracker-ul pentru ca mi-am dat seama ca nu il foloseam si am adaugat niste habit trackers pentru cateva lucruri pe care vreau sa le transform in obiceiuri.

Am ales o tema cu fluturi albastri, dar am vrut sa mentin lucrurile cat de cat simple si usor de realizat. Am pastrat sablonul de coperta al lunilor trecute avand un desen care sa dea tonul temei si apoi un calendar mic in partea de jos unde sa marchez evenimente importante de care nu trebuie sa uit.

Am adaugat apoi o sectiune pentru evenimente importante si cateva lucruri pe care vreau sa le realizez in timpul lunii. Am constatat ca una din cele mai eficiente metode de a planifica este efectiv sa notez undeva lucrurile respective.




Am ales sa adaug si habit trackers de data aceasta, unul pentru sesiunile de sport pe care vreau sa le am tot mai des, pentru a-mi aminti sa mai postez pe instagram, sa reusesc sa nu mai consum zahar si sa nu mai uit de suplimentele pe care le iau. Destul de simplu, si sper sa imi fie de ajutor, am si schimbat formatul, nu imi placeau deloc cum aratau cand erau facute pe orizontala sau verticala, asa ca am preluat ideea aceasta de la Amanda.




Mi-am pregatit si paginile pentru blog si brain dump.  Toate ideile pe care vreau sa mi le amintesc sau sa le pun in aplicare acum sau mai tarziu vor fi trecute acolo.


Nu am mai facut demult de la inceput o planificare saptamanala, dar am decis ca de data aceasta sa adaug si aceasta si sa vad cum merge. Pana acum nu prea faceam si planificari saptamanale, imi notam dupa cum aveam nevoie, dar asta mai lasa loc de amanari si dezorganizare.




Ma gandeam sa vorbesc putin si despre ce am folosit pentru a desena, mai ales ca unele sunt descoperiri noi pentru mine si sunt tare incantata de ele. Pentru culoare am folosit doua markere  dual brushpen  de la Tombow, si doua fineliners de la Stabilo. Noutatea a fost in Sakura Pigma Sensei Markers care m-au ajutat sa trasez frumos desenele, imi place tare mult sa folosesc toate cele pe care le am din acelasi set, dar 03 si 04 au fost cele folosite cel mai mult pentru spread. Tot de la Sakura am si Pigma Gelly Roll, am tot setul de pixuri albe, dar eu am folosit cel cu grosimea 10 pentru a crea detaliile fluturilor. 

As vrea sa stiu daca va plac genul acesta de postari si daca ati vrea sa le vedeti mai des? Ce folositi pentru a va organiza?

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts