It's the small things in life...

22:30


Fericirea sta in lucrurile marunte care ne aduc bucurie zi de zi, sau in momentele in care avem nevoie sa zambim. Stiti ca exista mereu un anume accesoriu care te face sa te simti intr-un anume fel atunci cand il porti? De la eyeliner, ruj rosu, o rochie, poate o pereche de pantofi, dar sa nu uitam si de un accesoriu, ce prin detalii ne poate schimba nu doar tinuta, dar si starea de spirit. Lucruri mici, lucruri mici.

Despre unele lucruri mici am sa vorbesc si astazi, ceva ce poate parea banal, dar pentru mine au fost mereu elementul care completa o tinuta, fie din punct de vedere al confortului, fie estetic, si pe mine ma fac sa ma simt mai bine, mai bucuroasa, mai jucausa, mai feminina. 

Incepem cu principalul moment cand vreau sa fiu inconjurata de dragalasenii: weekend + pijamale + sosete dragute = LOVE. Nu stiu daca v-am mai povestit pana acum cat de mult imi plac mie pijamalele, mai ales daca sunt cu pisici, dar despre ce vreau sa vorbesc astazi, unele tot cu pisici, sunt sosetele. Da! pe cat de banal ar suna, mi-au mai aparut pe instagram acum ceva timp tot felul de sosete simpatice si mi s-au parut adorabile, dar intr-un final am realizat ca le gasim la Sosetaria. Sunt sosete care pe mine ma fac happy. Sunt colorate, sunt simpatice, sunt amuzante, exact ce imi place mie sa port in serile in care stau acasa. Ritualul meu de weekend e destul de simplu: un ceai bun, o carte/film, pijamale comode, sosete dragalase (mi-e frig inca... ) si o rutina de skincare bine pusa la punct. 



Tot in aria de dragalasenii, mai am o pereche roz, tot de pe Sosetaria, ca si toate cele pe care le voi mentiona azi. De cand le am au fost tare indragite, chiar daca au iesit din casa sub bocanci. 




Hai sa trecem si intr-o nota ceva mai feminina, pentru mine dres-ul , desi initial era o corvoada de purtat, acum imi este aliat de fiecare data cand vreau sa port fuste sau rochii. In general, sunt adepta clasicului dres negru, opac, 40-60 den, dar sub influenta unei bune prietene, am inceput sa le simpatizez si pe cele cu modele. Prima data cand am purtat ciorapi cu model a fost probabil in anul 2 de facultate (sa nu luam in considerare anii tineretii de la 3-7 ani) si au fost piesa de rezistenta a tinutei. Cu sostele din acelasi material nu prea m-am inteles niciodata, dar de perechea asta (soc! roz) m-am indragostit instantaneu si am vazut-o imediat potrivita unei zile calde de primavara, o fusta midi si o camasuta alba cu volanase. 





Ciorapii negrii cu detaliul rosu mi se par foarte feminini si frumosi, si eu sincer ii vad intr-o tinuta complet neagra, pentru a scoate in evidenta modelul  lor. Ce m-as surprins totusi la ei, brand-ul este Fiore, este cum se simte materialul si cat de frumos se aseaza. Sunt si rezistenti, asa ca eu cred ca trebuie sa mai iau cateva modele. 

Nu stiu cum e pentru voi, dar pe langa machiaj, skincare si hainele pe care le port de zi cu zi, pentru mine si ce port acasa sau in completarea lor e la fel de important. Imi place sa port lucruri care ma fac sa ma simt bine, care ma incanta si care imi dau incredere in mine. Deci, daca sunteti curiosi, sosetaria e un loc destul de fain pentru accesorii (P.S.  au si pijamale dragalase foc, doar ca nu am eu inca una in colectie sa va arat). 


You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts