Dermacol Invisible Fixing Powder

12:41


Daca ati mai citit articole de pe blogul meu, mai ales ultimele  best of... sau articole cu produse favorite, probabil ati vazut ca de ma bine de 2 ani mie nu mi-a mai placut alta pudra de fixare a machiajului, am ramas fidela uneia, ba chiar atunci cand am avut incercari de razvratire, sa testez altceva, nu mi-au placut deloc, unele produse pur si simplu nu erau potrivite pentru ceea ce spuneau  ca ar fi destinate. Totusi, de curand am devenit iarasi curioasa, si cand a ajuns la mine aceasta pudra de la Dermacol, am decis ca e momentul sa vad daca gasesc ceva care sa se ridice la nivelul asteptarilor mele. 

Pudra Dermacol Invisible Fixing Powder a fost pentru mine o surpriza mai mult decat placuta de la prima aplicare. Pentru mine, pudra de fixare trebuie sa fie fina, sa matifieze bine tenul, sa fixeze produsele cremoase folosite anterior si sa ofere si rezistenta machiajului. Am intalnit destul de multe pudre care nu m-au multumit fie in matifiere, fie in rezistenta machiajului, sau care pur si simplu mi se pare ca ofera un efect de masca, ceea ce mie nu imi place. 




Pudra de la Dermacol este o pudra pulbere translucida, eu am nuanta Light, are o nuanta bej- deschisa, nu este o pudra alba, dar au si o varianta alba daca va doriti una, nu lasa whitecast si este foarte fina. Am fost si surprinsa ca mi s-a potrivit bine nuanta, pentru ca eu mereu am avut o problema cu pudrele care au si culoare, chiar daca pe ambalaj scria translucid: unele oxidau, altele erau pur si simplu putin cam inchise, asa ca daca sunteti deschise la ten (eu sunt in general cam prima nuanta la orice fond de ten) aceasta nu ofera probleme legate de nuanta. Se aplica foarte frumos si uniform pe fata, metoda mea preferata fiind aplicarea cu buretelul de machiaj (beautyblender sau altele similare). Partea buna in faptul ca este si colorata, este ca, in general, aceste pudre nu ofera acel efect de pete albe pe fata in fotografiile cu blit.

Matifiaza foarte bine tenul si nu incarca deloc, iar ce m-a bucurat pe mine, a fost faptul ca a fixat bine fondul de ten, nu a ramas deloc lipicios, iar produsele pudra s-au aplicat foarte bine peste. [fixez intotdeauna fondul de ten inainte de a aplica pudra bronzanta sau blush pentru a ma asigura ca se va aplica totul uniform si ca le pot estompa cu usurinta]



Un alt aspect important pentru mine este rezistenta machiajului, care, in cazul meu, avand ten gras, este si ea asigurata de fixarea cu pudra. Spre surprinderea mea, machiajul meu a rezistat foarte bine atunci cand am folosit-o si nu am avut probleme cu transferul fondului de ten (mai mult decat in general, din experienta mea, pe tenul meu, nu exista fond de ten care sa nu se transferev macar putin odata ce incepe secretia de sebum) atunci cand am avut-o aplicata pe ten. 



Imi place mult pudra de la Dermacol, si cum spuneam si la inceput, pentru mine a fost o surpriza placuta, pentru ca mi se pare foarte dificil sa gasesti o pudra buna, mai ales pentru tenul gras, si mai ales daca nu iti place sa iti retusezi machiajul peste zi. Este aproape invizibila pe ten, si se potriveste bine si cu diferite texturi de fond de ten (am aplicat-o peste Revlon ColorStay, Catrice HD si Lancome Teint Idole, toate avand texturi complet diferite). 

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts