Introduction to Pupa : PupArt Palette and Ultraflex Mascara

21:50


De ceva timp prefer sa am un machiaj ceva mai natural, fie merg pe contururi difuze, mate, cat sa sculptez usor fata si ochii, sau pe tuse usor stralucitoare, spre glossy eyes si tonuri foarte naturale pe fata, cu usoare irizatii. Dar astazi vreau sa vorbim despre o paleta de la Pupa, a caror texturi sunt mai mult mate, si despre o mascara ce o completeaza perfect.



Paleta PupaArt are 9 nuante, destul de naturale, dar predominant reci, as spune. Sunt nuante de alb, roz, maro-uri, cu diverse subtonuri - cald, usor mov, usor spre gri- si cu divrese intesitati. Culorile din paleta sunt usor descrise ca niste culori de baza, potrivite pentru orice machiaj -- avem culori ce pot ilumina arcada, coltul intern, sau chiar toata pleoapa, nuante de tranzitie si nuante ceva mai inchise si mai intense ce ne ajuta sa intensificam privirea. O vad potrivita atat pentru zi, pentru machiaje simple, mate, care pun in valoare privirea, dar si pentru un look smokey, potrivit pentru seara. 



Fardurile au o textura foarte fina, sunt catifelate, si nu au prea mult fallout, ceea ce imi place. E destul de usor de aplicat si difuzat, iar asta ii aduce un plus dimineata, cand ma grabesc, si vreau doar sa imi definesc putin ochii, sa mai ascund oboseala ce nu vrea sa mai dispara. Nuantele de tranzitie sunt destul de apropiate de culoarea pielii mele in swarch, dar pe ochi, peste baza, arata foarte bine, si isi fac bine treaba in a ma ajuta sa estmpez si sa definesc pliul ochiului. 




Sunt mai multe variante ale paletei, eu am paleta cu numarul 06 si mi se pare ca imi este cea mai potrivita dintre toate. 

Sa vorbim si despre mascara. Tot de la Pupa, avem Pupa Ultraflex, o mascara ce promite gene lungi, lungi. Este o mascara cu o perie de silicon, o perie interesanta, care separa foarte bine genele. Are perii mai lungi pe o parte si mai scurti pe cealalta si piaptana bine genele, dispersand produsul uniform. Ofera intr-adevar alungire genelor, dar nu le incarca, asa ca nu pot sa spun ca ofera extrem de mult volum dintro singura aplicare, dar rezolvam in doua straturi. In cazul meu, genele sunt foarte drepte, desi sunt destul de lungi, asa ca prefer formulele rezistente la apa pentru ca ofera o curbare ce rezista intreaga zi si pentru ca imi lacrimeaza ochii foarte mult, am nevoie sa nu curga si sa nu se intinda nimic.

Aceasta mascara nu se intinde peaste zi, ceea ce e esential pentru mine, insa nu mentine curbura la fel de mult ca unul rezistent la apa, dar din nou, in cazul meu, nici unul care nu este rezistent la apa nu o face, asa ca nu este un factor atat de important pentru mine in a judeca o mascara. Imi place sa il folosesc cand imi fac machiaje naturale, pentru ca alungeste genele, e negru, si imi defineste frumos ochii. 


Ati incercat produsele Pupa? Care e preferatul vostru?

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts