Pixi & Caroline Hirons Double Cleanse

22:21



Inca de cand a fost lansat mi-am dorit sa incerc duo-ul de balsam demachiant si  crema de curatare, pentru ca de mult timp sunt un sustinator al curatarii tenului in macar doi pasi, primul pentru a dizolva si indeparta machiajul, iar al doilea pentru a asigura o curatare atenta si in profunzime.




Principiul e simplu: aplicam balsamul, il masam bine in piele pentru a dizolva machiajul, il indepartam, pe cutie recomanda sa folosim un prosopel umed pentru indepartarea lui, iar apoi veim cu pasul doi, crema de curatare, masam bine, si indeparatam apoi produsul, fie cu apa, sau cu un prosopel umed. 

Pentru mine termenul de comparatie pentru orice balsam demachiant este Clinique Take The Day Off, el fiind probabil cel mai bun demachiant de acest timp, sau este cel putin pentru mine, din ce am incercat si folosit eu pana acum. Caut sa gasesc o textura similara, dar si o executie in indeparatare machiajului la fel de eficienta. In cazul Pixi, lucrurile stau in felul urmator: 

Blasamul demachiant din duo are o textura similara balsamului de la Clinique. La prima vedere arata putin ca uleiul de cocos, atunci cand este solid, si se topeste destul de repede si se transforma intr-o textura uleioasa, dar nu este la fel de fin in aceasta forma ca si cel de la Clinique. Se descurca foarte bine in a dizolva machiajul de pe fata - fond de ten, ruj, blush, bronzer - dar mi se pare ca acolo unde folosesc produse ceva mai rezistente, chiar waterproof, trebuie sa insist putin mai mult, dar se descurca si indeparteaza bine si mascara waterproof, eyeliner, gel de sprancene. Intr-un final reuseste sa indeparteze tot, inclusiv din zona ochilor, nu ma ustura ochii atunci cand il folosesc, dar incetoseaza putin privirea daca ajunge in ochi si mi se pare ceva mai greu de clatit de acolo. Cea mai buna metoda de indepartare este cu ajutorul unu prosopel umed, mai ales daca vreti sa folositi crema de curatare apoi. 

Eu nu prea sunt adepta produselor de curatare crema, mai ales daca nu fac nici un fel de spuma, parca nu simt ca imi  curata fata bine, iar in cazul acestei componente a produslui am cam aceleasi sentimente. Dupa aplicare nu apare nici un fel de spuma si nu are loc nici o transformare a produslui, lucru ce nu ma incanta in mod deosebit, pentru ca nu simt ca intr-adevar imi curata bine fata -- sunt obisnuita cu geluri de curatare de cand am inceput sa folosesc produse de curatare. Pot spune ca nu irita in cazul in care ajungeti cu el in jurul ochilor, iar fata ramane cu o senzatie de hidratare ulterior, dar considerand ca este pasul urmator unui balsam demachiant, care nu mi se pare ca se indeparteaza fara 0% reziduu, nu mi se pare ca e optiunea perfecta, decat daca il idepartati si pe acesta cu un prosop umed si apoi clatiti foarte bine tenul. Eu prefer sa mai vin cu un cleanser si cu foreo, sau sa il inlocuiesc pur si simplu.




Imi place in mare produsul, iar conceptul de baza  e unul foarte bun, pentru ca pune impreuna cele doua produse de curatare si adauga si ideea ca dupa un produs de genul ulei/balsam de curatare e important sa mai folosim inca un produs de curatare, chiar daca ni se pare ce precedentul nu a lasat nici un reziduu. Balsamul este comparabil cu Clinique, desi acela ramane pentru mine, in continuare, produsul preferat pentru demachiere. Totusi, Pixi are o textura reusita a balsamului, o performanta buna in indepartarea machajului, chiar si a celui rezistent. Crema de curatare o vad potrivita pentru persoanele cu tenul uscat, pentru care, posibil, unele geluri de curatare, usuca prea mult. Este hidratant, usor de folosit. L-am folosit si singur, fara un alt produs aditional si nu am avut probelem cu tenul sau reactii ulterior. 

Ati incercat produsul? Care este metoda preferata de demachiere? 

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts