Mario Badescu Facial Spray | Skin Stories

20:50



Cand vine vorba de skincare imi place sa incerc produse noi, pana cand imi gasesc un produs care sa ma multumeasca pe deplin si care va ramane in rutina de ingrijire de baza. In ultimul timp, pe langa tratamentele exfoliante si cu retinol pe care le folosesc, am nevoie de multa hidratare. Totusi, am tenul gras, si sincer, cu greu imi gasesc o crema de zi care sa imi placa pe deplin, sa fie destul de hidratanta, dar sa intre perfect in piele ( am eu un fix, nu vreau sa ramana vreo pelicula de  crema pe fata, pentru ca pasul urmator este aplicare de SPF, si cred ca stim toate ca texturile produselor cu SPF ne pun adesea in dificultate cand sunt aplicate peste altceva). 

In anotimpul rece in special simt nevoia sa aplic ceva cu o putere de hidratare mai mare, dar in continuare intr-o textura lejera. Inca nu am reusit sa imi gasesc un produs cu acid hialuronic care sa nu ramana lipicios, si chiar si unele produse de tip essence pe care le-am incercat au acelasi efect, asa ca inainte de crema hidratanta si de SPF imi place sa aplic fie o lotiune tonica hidratanta, fie un spray hidratant. 




Cu Mario Badescu am facut cunostinta prima data acum multi ani cand am incercat o crema mica de ochi din gama lor. Mi-a placut mult atunci, dar cumva intre timp am uitat de brand si m-am axat pe cu totul alte produse. De curand, insa, am introdus in rutina un produs nou: Mario Badescu Facial Spray, iar in cazul meu, varianta cu Aloe, castravete si ceai verde. Este un spray cu un miros subtil de castravete, care mie imi ofera un sentiment reconfortant, si recunosc, si datorita mirosului imi face placere sa il folosesc. Eu il folosesc in principiu pentru a imi oferi un boost de hidratare dimineata. Il aplic usor, pentru ca e sub forma de spray, si imi covine ca nu trebuie sa il torn in mana, ca pe esenta, cand ma grabesc dimineata. E revigorant, si usor hidratant, alaturi de crema mea hidrantanta si un booster cu niacinamide fac o echipa buna si nu imi strica baza pentru SPF. 

Un alt lucru care imi place la el e faptul ca il pot reaplica super usor peste zi, cand stau pe acasa toata ziua. Prefer sa il aplic pe el in locul unei ape termale pe timp de zi, isi are si ea scopul ei, dar in alta combinatie. 

Printre celelalte utilizari, ar fi si aplicarea lui dupa terminarea machiajului. Ei bine, pentru tenul meu, asa ceva nu s-ar potrivi, ten gras, luceste oricum, dar in cazul unui ten uscat pot sa vad cum ar lua efectul de pudra de pe fata si ar oferi un aspect mai natural machiajului si un plus de hidaratare. 

E un produs fain, un pas care sa ii ajute pe ceilalti sa functioneze mai bine impreuna. Are o textura placuta, nu incarca, nu e uleios, nu ramane lipicios. 

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts