By Terry Sun Designer Palette | Happy Chic | Review

23:52

By Terry Sun Designer Happy Chic

By Terry Sun Designer Happy Chic

Am avut mereu o slabiciune pentru blush si sunt foarte rare situatiile in care ma machiez si nu aplic macar putin blush pe pometi pentru a mai aduce putina "viata" fetei. Desi am destul de multe in colectie, si destul de multe care imi si plac foarte mult, astazi vreau sa pun accentul pe o paleta pe care mi-am dorit-o mult, iar cand am prins-o la o reducere pe Douglas, am si luat-o.

Este vorba despre Sun Designer in nuanta Hippy Chic de la By Terry.  Paleta are 6 nuante intr-un design compact dar foarte elegant si frumos. Aceasta contine un iluminator, doua blush-uri sidefate si 3 nuante mate.

By Terry Sun Designer Happy Chic


Nuantele mate de blush sunt foarte pigmentate, dar sunt usor de estompat pentru a obtine si un aspect ceva mai natural pe ten. Textura pudrelor este foarte fina, ceea ce face sa se aseze si sa se amestece frumos pe piele. Pentru nuantele mai vibrante, recomand sa aplicati intai pe mana produsul, dupa ce il luati cu pensula din paleta si abia apoi sa il aplicati pe ten.

Nuantele sidefate se bucura de acelasi pigement saturat, dar au si niste particule foarte fine sclipitoare, Nu mi se pare ca evidentiaza in mod negativ textura tenului, ba chiar mi se pare ca ofera o luminozitate placuta tenului si un aspect fresh.

Iluminatorul a devenit rapid unul din preferatele mele avand o textura fina si un pigment care nu e la fel de puternic ca al blush-urilor. Mie imi plac iluminatoarele ceva mai subtile, sa ofere putina luminozitate tenului, dar fara sa accentueze textura pielii sau sa fie prea mult.

Am tot purtat paleta de cand am cumparat-o si pot sa spun ca a devenit cu usurinta una din primele spre care intind mana, desi mai am cateva despre care sa povestesc. Aceasta e practica datorita selectiei de nuante, dar si pentru ca e destul de compacta, fiind usor de luat in calatorii. Texturile luxuriante si usurinta de aplicare sunt motivul pentru care si este una din preferatele mele. 

Va las cu fotografiile si nuantele si sunt curioasa care este blush-ul vostru preferat?

By Terry Sun Designer Happy Chic

By Terry Sun Designer Happy Chic

By Terry Sun Designer Happy Chic


You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts