L'Oreal Professionnel Inforcer Night Anti-Breakage Serum

10:17



Sa vorbim putin si despre par, nu? A trecut ceva timp de cand am povestit despre ingrijirea parului, si as vrea, incet, incet sa aduc in  discutie produse pe care le-am tot foosit in ultimul an si care mi-au schmbat complet perceptia fata de produsele de ingrijire a parului, dar si produse eficiente, cu efecte vizibile, si altele care nu m-au impresionat din diverse motive.



Incep discutia despre ingrijire cu un tratament care mi se pare foarte potrivit pentru vara. L'Oreal Professionnel Inforcer Night Anti-Breakage Overnight Serum este un tratament ce se aplica pe parul umed si trebuie lasat in par peste noapte. Motivul pentru care imi place sa il folosesc pe vara e simplu: vara imi las parul sa se usuce natural, il spal mereu seara, pana ma culc se usuca singur, asa ca e momentul potrivit pentru a aplica acest tratament si nu mai e nevoie sa aplic si o protectie termica, sa usuc parul si toata rutina mea. E simplu de folosit, miroase atat de bine, nu incarca parul deloc.

Si totusi, efecte? Tratamentul promite sa fortifice parul si sa il ajute in a fi mai rezistent si nu la fel de casant. Avand parul decolorat, e clar ca am parul ceva mai uscat (mai ales la varfuri unde inca mai am din parul pe care l-am "prajit" eu acasa - nu va decolorati acasa daca nu stiti foarte bine ce faceti, e suficienta o greseala mica pentru un rezultat ce duce la foarfeca). Tratamentul nu e menit sa hidrateze parul, ci sa il ajute sa devina mai puternic pentru a nu se rupe atat de usor, iar dupa ceva timp de folosire pot sa spun ca parul se simte bine, nu se rupe aproape deloc. L-am folosit impreuna cu masca tot de la Loreal Professional, din gama Nutrifier si uneori alternand cu masca din aceeasi gama cu tratamentul, Inforcer. Imi place mult cum arata parul cand folosesc tratamentul si mastile, si miroase genial. 




Pentru mine este un produs ideal pentru vara pentru ca tind oricum sa imi las parul sa se usuce natural, asa ca nu mai aplic tratamentele cu protectie termica ci il aplic doar pe el si un ulei in dimineata urmatoare cand imi aranjez parul. E unul din produsele mele preferate pentru par, acum, pe  timp de vara. 

You Might Also Like

0 comments

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts