Mici cumpărături: 1001cosmetice.ro & dm și primele impresii

20:15


Hello!
Scurtă postare ca să vă împărtășesc entuziasmul pentru coletul primit de le 1001cosmetice.ro. Am pus pentru prima oară comadă pe site și pot să spun că sunt extrem de mulțumită de coletul primit. Nu am comandat multe, ci doar trei produse, dar mi le doream pe toate foarte tare, iar unul dintre ele era pentru mine o necesitate.

Ce mi-am comandat? Ei bine mi-am luat fondul de ten Revlon Colorstay în nuanța 150 Buff, da știu, pale as ghost, un ruj Catrice ULTIMATE Colour în nuanța 310 Red My Lips și de asemenea Catrice LashBoost- Lash Extentions Fibres. Din dm mi-am luat un șampon de la Alverde, l-am mai avut înainte și sunt mulțumită de el și în principiu îl alge și din cauza faptului că nu are compusul SLS față de care am o sensibilitate și majoritatea șampoanelor îl conțin.


Nu mai comandasem nimic de pe 1001cosmetice.ro și eram tare curioasă de cum vor veni produsele și dacă va fi totul în regulă. Ei bine am fpst plăcut surprinsă de cutiuța mică și drăguță pe care scria numele firmei și să găsesc în ea cele trei produse comandate de mine alături de o mostră de fond de ten de la Loreal și un mini deodorant Nivea, dar era Nivea MEN așa că l-am pasat tatălui meu, hihi^_^. Produsele au ajuns bine și normal că abia așteptam să le încerc. Fondul de ten e preferatul meu dintre toate cele încercate de mine până acum, Revlon e fondul de ten pe care știu că mă pot baza când vreau să arăt perfect întreaga zi. Produsele de la Catrice... Voiam atât de mult să încerc și eu ceva de la ei, așa că am decis să iau rujul, pentru ca am văut un review foarte bun pentru el, dar și celălalt produs suna bine. Azi dimineață le-am încercat. Culoarea rujului e minunată, e perfectă, iar genele mele sunt considerabil mai lungi datorită extensiilor de fibre din LashBoost, așa că eu sunt mulțumită de comandă, de produse și de serviciile oferite de magazinul online. 
Îl puteți găsi aici
Așa arată rujul pe buze, iar pe el îl puteți găsi aici


You Might Also Like

8 comments

  1. Fără legătură directă cu produsele... ai niște buze tare fumoase :D Să folosești cu plăcere tot ce ai achiziționat. În ultima perioadă și eu am cam păcătuit cu făcutul cumpărăturilor. Aproape că mă simt vinovată. Aproape :))


    Pupici

    ReplyDelete
  2. Suna destul de interesant tot ce ti-ai comandat. Cred ca in curand voi face si eu o gaura in buget. Te pup!
    http://andreeamaria.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dupa ce m-am si jucat cu ele pot spune ca sunt foarte multumita de ce mi-am luat:D
      Te pup ^_^

      Delete
  3. Nici eu nu am comandat niciodata de pe 1001 cosmetice, prefer sa merg sa mi le iau direct din magazin. Foarte frumoasa nuanta pe care ai ales-o :)

    http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu ma bucur ca am comnadat de la ei, in primul rand preturile sunt foarte bune, fondul de ten pe site il aveau la 45 de lei, iar in orasul meu costa 89 de lei...Nu inteleg de ce exista diferente atat de mari intre preturile pentru acelasi produs.
      Multumesc!
      :*

      Delete
  4. Pale as a ghost? :( imagineaza-ti ce chin e pentru mine, am putut folosi 150 buff doar vara, e prea inchis. in afara de accord parfait de la l'oreal (rose ivory) si prima nuanta de la mat magique, nu am gasit niciun fdt pe piata romaneasca care sa mi se potrivească ca nuanta. Deci bucura-te, sunt cazuri mai grave! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rose Ivory o folosesc si eu, doar ca nu prea rezista fondul de ten pe mine. In mare mai trec testul si prima nuanta de la Astor si poate cea de la Rimmel in strat fin si evenly blended din cauza tonurilor pe care le am in piele, iar cea de la Mat magique...ei bine aceea ma face sa par putin palida. Chiar ma gandesc uneori cele care sunt mai albe ca mine ce fac...ca nu prea ai nuante din care sa alegi daca ne uitam bine prin magazine.

      Delete

Leave me your thoughts

A New Way Of Shopping

Pick'n'Dazzle

Popular Posts